Ne smeta glukan za zacece to je tableta za imunitet😂
Hhaa u redu .. iskreno vise sam zbunjena od svega toga ... Jedni doktori kazu ovako ,drugi onako i ne mozes se uhvatiti u koštac sa svime .... ali samo 💪💪💪
Beta glucan nesmiju piti samo trudnice i dojilje tako da ako primjetim da sam trudna odma prestajem
Inace pijem da se povuce hpv👍🥺
Beta glucan nesmiju piti samo trudnice i dojilje tako da ako primjetim da sam trudna odma prestajem
Inace pijem da se povuce hpv👍🥺
Navijam za plusic :)) sretnooooo iiiii hvala na savjetima 🥰
Drage moje hvala vam svima jos jednom :)
Netko je pitao koliko radimo na bebi. Pilule ne pijem od 10 mjeseca a lh trakice sam pocela koristit tek ovaj ciklus i ne mogu vjerovat da je upalilo iz prve 😂😁😁😁
Predala sam muzu poklon. Toliko je bio sokiran da nije mogao ni zaplakat,ali je preeeeesretan jer nije mogao docekat taj dan 😁 gledao je u test i nije mu bilo jasno i onda je rekao je to ono sto ja mislim da je? 😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ja pratim svih 6mj s trakicama pa nista
Tako da mislim da imam neki problem .
Mogu mislit kako se sokirao jadan😂
A koliko imate godina?
Ja pratim svih 6mj s trakicama pa nista
Tako da mislim da imam neki problem .
Mogu mislit kako se sokirao jadan😂
A koliko imate godina?
U ovo nase ludo vrijeme sve je moguce nazalost. Toga je i mene strah. Veselimo se ali sa dozom opreza. Jer nazalost sve su opcije otvoreno dok se beba ne rodi. Ja 28 on 30
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Netko je pitao koliko radimo na bebi. Pilule ne pijem od 10 mjeseca a lh trakice sam pocela koristit tek ovaj ciklus i ne mogu vjerovat da je upalilo iz prve 😂😁😁😁
Predala sam muzu poklon. Toliko je bio sokiran da nije mogao ni zaplakat,ali je preeeeesretan jer nije mogao docekat taj dan 😁 gledao je u test i nije mu bilo jasno i onda je rekao je to ono sto ja mislim da je? 😂
Jako mi je drago zbog vas :) cestitam i neka je sa srećom sve 🥰🥰🥰
❤️❤️❤️❤️
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Evo jedno pitanje, dame koje koristite clear blu, digitalni ovulacijski test, kada piskite? Ujutro, navecer? Postoji li doba dana koje se treba prakticirati za te testu e 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji