Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Veljača 2020. 19:29

Ne smeta glukan za zacece to je tableta za imunitet😂

• nikky18
    14. Veljača 2020. 19:39

Marinalin

Ne smeta glukan za zacece to je tableta za imunitet😂

Hhaa u redu .. iskreno vise sam zbunjena od svega toga ... Jedni doktori kazu ovako ,drugi onako i ne mozes se uhvatiti u koštac sa svime .... ali samo 💪💪💪 

14. Veljača 2020. 19:41

Beta glucan nesmiju piti samo trudnice i dojilje tako da ako primjetim da sam trudna odma prestajem
    Inace pijem da se povuce hpv👍🥺

• nikky18
    14. Veljača 2020. 19:45

Marinalin

Beta glucan nesmiju piti samo trudnice i dojilje tako da ako primjetim da sam trudna odma prestajem
    Inace pijem da se povuce hpv👍🥺

Navijam za plusic :)) sretnooooo iiiii hvala na savjetima 🥰

jasamja
    14. Veljača 2020. 20:57

Drage moje hvala vam svima jos jednom :)
    Netko je pitao koliko radimo na bebi. Pilule ne pijem od 10 mjeseca a lh trakice sam pocela koristit tek ovaj ciklus i ne mogu vjerovat da je upalilo iz prve 😂😁😁😁 
    Predala sam muzu poklon. Toliko je bio sokiran da nije mogao ni zaplakat,ali je preeeeesretan jer nije mogao docekat taj dan 😁 gledao je u test i nije mu bilo jasno i onda je rekao je to ono sto ja mislim da je? 😂

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

14. Veljača 2020. 21:02

Ja pratim svih 6mj s trakicama pa nista
    Tako da mislim da imam neki problem .
    Mogu mislit kako se sokirao jadan😂
    A koliko imate godina?

jasamja
    14. Veljača 2020. 21:08

Marinalin

Ja pratim svih 6mj s trakicama pa nista
    Tako da mislim da imam neki problem .
    Mogu mislit kako se sokirao jadan😂
    A koliko imate godina?

U ovo nase ludo vrijeme sve je moguce nazalost. Toga je i mene strah. Veselimo se ali sa dozom opreza. Jer nazalost sve su opcije otvoreno dok se beba ne rodi. Ja 28 on 30

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• nikky18
    14. Veljača 2020. 21:08

jasamja

Netko je pitao koliko radimo na bebi. Pilule ne pijem od 10 mjeseca a lh trakice sam pocela koristit tek ovaj ciklus i ne mogu vjerovat da je upalilo iz prve 😂😁😁😁
    Predala sam muzu poklon. Toliko je bio sokiran da nije mogao ni zaplakat,ali je preeeeesretan jer nije mogao docekat taj dan 😁 gledao je u test i nije mu bilo jasno i onda je rekao je to ono sto ja mislim da je? 😂

Jako mi je drago zbog vas :) cestitam i neka je sa srećom sve 🥰🥰🥰

Ginny
    14. Veljača 2020. 21:13

jasamja

❤️❤️❤️❤️

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Ninuska
    14. Veljača 2020. 21:19

Evo jedno pitanje, dame koje koristite clear blu, digitalni ovulacijski test, kada piskite? Ujutro, navecer? Postoji li doba dana koje se treba prakticirati za te testu e 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.