https://ibb.co/pXBVMfJ
Drage zene ,kako vam ovo izgleda ?
Još ti je to dosta svijetlo, nastavi testirati danas i sutra.
Tako je konstantno vec 12 dana :$ ne mogu dočekati taj pik ….nadam se da Ce biti uskoro
Ne želim ti raditi paniku ali mislim da ako imaš konstantno tako vidljivu testnu crticu to može upućivati na cistu ili nešto slično.
Meni su recimo LH trakice bijele ko snjeg i evo sad koji dan pred O mi kreću tamniti. O će mi biti sutra/preksutra a meni danas popodne tek trakice kao tvoje 🤔
Koja ti je osjetljivost tih tvojih trakica i jesi probala s nekom drugom markom?
Evo danas popodne moje za usporedbu - radi se o istom urinu i testirano u isto vrijeme - ali različiti proizvođač.
Zelena je Promatris a roza David:
https://ibb.co/qrcmFCR
Neznam bas sam zbunjena ,prije godinu dana su mi ustanovili HPV ali su rekli da to ne smeta trudnoci i da samo jacam imunitet a prije 2 mj su mi radili papu i ultrazvuk i sve je bilo uredno....
Nisam probaval nikakve druge proizvođače ,tek sam ih ovaj ciklus pocela koristiti ,narucila sam ih sa njuškala neka zena nabavlja iz Engleske ,ne mogu se sjetiti kako se zovu ,a na poslu sam pa ih nema kraj sebe da ih uslikam :$
Inace su mi ciklusi u neredu skroz 35 do 45 dana ,ali nisu bolni i sad osjetim da me probala lijevi jajnik pa desni ,grudi me bole dosta..
Nikky i ja imam hpv i ne smeta hpv zaceceu👍
Ja sam bas evo maloprije narucila beta gluckan 500mg preko amazona.
Popila 10 ampula maricne mlijeci i tako malo da ojacam imunitet👍
Nikky i ja imam hpv i ne smeta hpv zaceceu👍
Ja sam bas evo maloprije narucila beta gluckan 500mg preko amazona.
Popila 10 ampula maricne mlijeci i tako malo da ojacam imunitet👍
Sta pijete sve za hpv ?
Hvala na utjehi :D samo pozitiva :D
Jeste imali visokorizican ili ?
Ja sam jedno vrijeme koristila papilocare mozda neka 3 mj i nakon toga se nisam isla ponovo testirati jer mi je ginic rekao da ne trebam ... Da mogu krenuti s bebom da je bitno da je papa uredan
Da visoko rizicni otkriven prije 3 god
Povukao se sam
I sad mi ga nekidan opet nasli i rekli da samo dodem svakih 6mj na kontrolu al da nebrinem da nije zabrinjavajuce niti smeta zacecu.
Evo narucila beta glucan ,maticna mlijec ,i vitamin D
Popijem smothie s vocem .
Da visoko rizicni otkriven prije 3 god
Povukao se sam
I sad mi ga nekidan opet nasli i rekli da samo dodem svakih 6mj na kontrolu al da nebrinem da nije zabrinjavajuce niti smeta zacecu.
Evo narucila beta glucan ,maticna mlijec ,i vitamin D
Popijem smothie s vocem .
Sretno nam u jacanju imuniteta :D svakako cu probati beta glukan to nisam uzimala :)
Brinu me sada ti lh testovi jer su stalno tako svijetle crte s pik nikako doci ,cekat cu jos nekoliko dana pa cu se javiti gin...
Inace su mi ciklusi u neredu skroz 35 do 45 dana ,ali nisu bolni i sad osjetim da me probala lijevi jajnik pa desni ,grudi me bole dosta..
Meni je ginekologica rekla da je indikacija policisticnih jajnika neuredni šetajući ciklusi.al ja se stvarno u to ne kuzim. Cak mi je rekla da treba bit dobar strucnjak i utz da se dijagnosticiraju pa sam ae prepala da nemam ja i ispitivala. Ali ako su ti prije dva mj rekli da je sve ok ja se ne bi brinula odmah na prvu.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Beta glucan 500mg obavezno uzimaj za hpv 👍
Nebrini povuc ce se s dizanjem imuniteta😘
Beta glucan 500mg obavezno uzimaj za hpv 👍
Nebrini povuc ce se s dizanjem imuniteta😘
Lela rekli su mi da su mi jajnici zdravi i da nema problema e sad vidjet cemo ste i kako :)
Beta glukan ne smeta zacecu?
Sortiraj odgovore
Najstariji