Taman sam mislila da sam našla dobru i detaljnu ginekologicu 😥
A ništa, idem se naljevati ciklom iako sam već otpisal ovaj ciklus.
Čitam i ja po netu da 6mm nije nikako dobro. A ne znam koje su šanse da se podeblja u 2 dana...
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Joj ja smota svoju nisam za to ni pitala. Da li te vrijednosti pisu na slici uzv?
06/20 blighted ovum 8tt.
Joj ja smota svoju nisam za to ni pitala. Da li te vrijednosti pisu na slici uzv?
Meni ti to piše na nalazu. Trebaš dobiti normalno slike uzv ili što već + nalaz gin pregleda i ultrazvuka. To meni u ovom slučaju bude onako papir jedan gdje piše i što je rađeno na pregledu itd.
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Meni ti to piše na nalazu. Trebaš dobiti normalno slike uzv ili što već + nalaz gin pregleda i ultrazvuka. To meni u ovom slučaju bude onako papir jedan gdje piše i što je rađeno na pregledu itd.
Nasla sam. Hvala ti Irma. Evo pise endometrij trolinijski 9mm. I na desnom jajniku predovulacijsku folikul.
06/20 blighted ovum 8tt.
Meni je dan prije O bio 10mm nadam se da se podebljao do O. Meni je gink na pregledu rekla da su sve mjere bile ok i da se sprema O. Ugl ja sam pila ciklu 3tj pet dana u tjednu jednu čašu dnevno. Jel od toga dobar ili sam po sebi to ne znam.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Martina pises me za ne dobit 24.02.? Hvala ❤😚😊😘
Meni je dns 4dpo...apsolutno nista...inace me svaki ciklus odmah nakon O pocnu bolit sise...sad nista...tu i tamo neki grčić...ne polažem nade al dok ne dođe, nada je tu :)
Zadnja dva puta kad sam bila na pregledu prvi put pred O bio mi je 6mm a 2.put bio 7mm. Rekao mi je da je tanak i da pijen ciklu za podebljanje endometrija. Medjutim rekao je i da to nije uvijet i da se poslje O podebljava endometrij. I da u 90 posto slucajeva ako ne dolazi do trudnoce da je problem u muskoj spermi i ako ne dodje kroz 6mj sad do trudnoce da ce poslat muza na pregled i mene na daljnje obrade..
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Hvala cure!
I hvala Lela što si mi ukazala na to, ma svakako ću sad redovito piti ciklu a mogla bih i vrkutu pa što bude bude. Nadam se da će se još malo podebljat tih par dana do i nakon O.
povišen TSH
Pokušavamo od 6.2019.
Hvala cure!
I hvala Lela što si mi ukazala na to, ma svakako ću sad redovito piti ciklu a mogla bih i vrkutu pa što bude bude. Nadam se da će se još malo podebljat tih par dana do i nakon O.
Zato smo tu. I ja stalno ucim, a tu najvise. :) samo pij podebljati ce se. Dosta pij. I navodno ananas jezgru treba jesti
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Cure ipak nisam otisla na pregled.. idem u pon ujutro kako mi je i rekao. Pa da je nesto strasno valjda bi me zvali kad i on dobije nalaz...
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Sortiraj odgovore
Najstariji