Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    14. Veljača 2020. 13:56

Napokon 2804

Nova19

Naravno, test bijeli kao suza 🙃
    Čekam da procurim, to bi trebalo biti sutra, pa u nove pobjede 💪🏻

Ako se implantacija tek desila sacekaj jos dan, dva. Dok nema vještice postoji nada!

Jasamja čestitam to je prekrasan pozitivan test… Za cb nemoj piti tekucinu i nemoj piskiti bar 3/4 sata. Jer bi bez obzira na trpljenje mogle razrijediti urin

A pisa mi se vec 2 sata 😂😂 izdrzat cu jos cca 30min jer onda moram na posao. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• justagirl2201
    14. Veljača 2020. 13:58

Jasamja čekamo veliki debeli plus!!! ❤❤❤❤

LeLa2807
    14. Veljača 2020. 14:20

Pepika

LeLa2807

I meni i kaze mi kako zene ostanu trudne pod m pa mu moram objasnjavat da nekima sa kraćim ciklusom O moze past dan dva iza. Iss kakav nepismenjak. Ajde sad je prihvatio, ali do nedavno je bio skeptik.

Tak i moj hahahha jos me nagovara hajd na probamo i tako🤦🏻‍♀️

Hahahhaha. A su blentavii

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    14. Veljača 2020. 14:21

Cure, ja sam bila #pralja cijelo jutro, jer ovaj moj kad je sam preko tj stan bude kaos. Uglavnom, napravila rucak, palacinke i sad ga cekam da dodje sa posla. Obukla neki sexy donji vec, rit mi se smrzla. 😂😂 ali da ga zahaltam cim prije, tko zna mozda jos traje O pa imamo dodatne sanse. 😂😂

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Emanuel
    14. Veljača 2020. 14:33

LeLa2807

Cure, ja sam bila #pralja cijelo jutro, jer ovaj moj kad je sam preko tj stan bude kaos. Uglavnom, napravila rucak, palacinke i sad ga cekam da dodje sa posla. Obukla neki sexy donji vec, rit mi se smrzla. 😂😂 ali da ga zahaltam cim prije, tko zna mozda jos traje O pa imamo dodatne sanse. 😂😂

To je toooooo zeno! Samo daj, mi drzimo figice da bude maleni Valentin ili malena Valentina za 9 mjeseci :)

LeLa2807
    14. Veljača 2020. 14:36

Emanuel

LeLa2807

To je toooooo zeno! Samo daj, mi drzimo figice da bude maleni Valentin ili malena Valentina za 9 mjeseci :)

Hvala ti od srca. Kad sam procitala poruku naježila sam se i skoro rasplakala kad si osvjestim da je to uistinu moguce. Treba biti pozitivan. 🥰🥰

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

jasamja
    14. Veljača 2020. 14:43

https://ibb.co/9ydPSPx
    🙉🙉🙉🙉 E sad sam uvjerene da je to to 😂😂😂
    Majkoooooo mila ja sam u ŠOKU 😁😁😁 
    Prije sam zaboravila rec. Hvala vam svima na cestitkama ❤️❤️ jedva cekam da veceras sokiram muza😁😁😁😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Pipin
    14. Veljača 2020. 14:44

jasamja

Prije sam zaboravila rec. Hvala vam svima na cestitkama ❤️❤️ jedva cekam da veceras sokiram muza😁😁😁😘

CESTITKE!!! Presretna sam zbog tebe!

14. Veljača 2020. 14:47

jasamja

Wuhuuuuuu cestitammmmm nek bude skolska 👍👍👍👍👍👍

Irma90
    14. Veljača 2020. 14:48

Hej cure.
    Evo mene ravno od ginekologa.
    Danas 16dc i kaže vodeći folikul da imam na lijevom jajniku 21 mm, endometrij 6mm.
    Kaže sutra do preksutra bi mogla ovulacija.
    Danas nismo imali akciju jer se MD nije dalo 🙄
    Al zato sutra i preksutra sam mu zaprijetila da moramo još pokriti!
    LH trakica jutros je bila još jaaako svijetla. Moram još koju danas pišnuti - ak bu ovulacija tak skoro (onda moram i neki pik imati).
    Osim pape napravila mi i briseve pa ću to znat kroz tjedan dana.
    Nego, mene je papa + brisevi taaako boljelo 🥵
    Još sam i prokrvarila na što mi je doc rekla da je kao normalno ali nemam pojma.
    Dal se nekoj od vas događalo da prokrvari zbog pape ili cervikalnih briseva? 🤯🤯🤯
    Nije sad to teklo u potocima ali 2 puta sam se morala brisati i stavila malu uložak.
    Rekla mi je i da unutra imam dost sluzi koja odgovara ovom danu ciklusa ( a ja kad se brišem suho ko barut) tak da je to valjda ok.
    Slj petak vadim progesteron, TSH, vitamin D i još neke stvari koje mi je preporučila.

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.