Naravno, test bijeli kao suza 🙃
Čekam da procurim, to bi trebalo biti sutra, pa u nove pobjede 💪🏻
Ako se implantacija tek desila sacekaj jos dan, dva. Dok nema vještice postoji nada!
Jasamja čestitam to je prekrasan pozitivan test… Za cb nemoj piti tekucinu i nemoj piskiti bar 3/4 sata. Jer bi bez obzira na trpljenje mogle razrijediti urin
A pisa mi se vec 2 sata 😂😂 izdrzat cu jos cca 30min jer onda moram na posao.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
I meni i kaze mi kako zene ostanu trudne pod m pa mu moram objasnjavat da nekima sa kraćim ciklusom O moze past dan dva iza. Iss kakav nepismenjak. Ajde sad je prihvatio, ali do nedavno je bio skeptik.
Tak i moj hahahha jos me nagovara hajd na probamo i tako🤦🏻♀️
Hahahhaha. A su blentavii
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Cure, ja sam bila #pralja cijelo jutro, jer ovaj moj kad je sam preko tj stan bude kaos. Uglavnom, napravila rucak, palacinke i sad ga cekam da dodje sa posla. Obukla neki sexy donji vec, rit mi se smrzla. 😂😂 ali da ga zahaltam cim prije, tko zna mozda jos traje O pa imamo dodatne sanse. 😂😂
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Cure, ja sam bila #pralja cijelo jutro, jer ovaj moj kad je sam preko tj stan bude kaos. Uglavnom, napravila rucak, palacinke i sad ga cekam da dodje sa posla. Obukla neki sexy donji vec, rit mi se smrzla. 😂😂 ali da ga zahaltam cim prije, tko zna mozda jos traje O pa imamo dodatne sanse. 😂😂
To je toooooo zeno! Samo daj, mi drzimo figice da bude maleni Valentin ili malena Valentina za 9 mjeseci :)
To je toooooo zeno! Samo daj, mi drzimo figice da bude maleni Valentin ili malena Valentina za 9 mjeseci :)
Hvala ti od srca. Kad sam procitala poruku naježila sam se i skoro rasplakala kad si osvjestim da je to uistinu moguce. Treba biti pozitivan. 🥰🥰
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
https://ibb.co/9ydPSPx
🙉🙉🙉🙉 E sad sam uvjerene da je to to 😂😂😂
Majkoooooo mila ja sam u ŠOKU 😁😁😁
Prije sam zaboravila rec. Hvala vam svima na cestitkama ❤️❤️ jedva cekam da veceras sokiram muza😁😁😁😘
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Prije sam zaboravila rec. Hvala vam svima na cestitkama ❤️❤️ jedva cekam da veceras sokiram muza😁😁😁😘
CESTITKE!!! Presretna sam zbog tebe!
Wuhuuuuuu cestitammmmm nek bude skolska 👍👍👍👍👍👍
Hej cure.
Evo mene ravno od ginekologa.
Danas 16dc i kaže vodeći folikul da imam na lijevom jajniku 21 mm, endometrij 6mm.
Kaže sutra do preksutra bi mogla ovulacija.
Danas nismo imali akciju jer se MD nije dalo 🙄
Al zato sutra i preksutra sam mu zaprijetila da moramo još pokriti!
LH trakica jutros je bila još jaaako svijetla. Moram još koju danas pišnuti - ak bu ovulacija tak skoro (onda moram i neki pik imati).
Osim pape napravila mi i briseve pa ću to znat kroz tjedan dana.
Nego, mene je papa + brisevi taaako boljelo 🥵
Još sam i prokrvarila na što mi je doc rekla da je kao normalno ali nemam pojma.
Dal se nekoj od vas događalo da prokrvari zbog pape ili cervikalnih briseva? 🤯🤯🤯
Nije sad to teklo u potocima ali 2 puta sam se morala brisati i stavila malu uložak.
Rekla mi je i da unutra imam dost sluzi koja odgovara ovom danu ciklusa ( a ja kad se brišem suho ko barut) tak da je to valjda ok.
Slj petak vadim progesteron, TSH, vitamin D i još neke stvari koje mi je preporučila.
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Sortiraj odgovore
Najstariji