Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    13. Veljača 2020. 15:00

Mi se isto dosta keksamo, ali zato sto se ne vidimo 7 dana u tjednu pa nadoknadjujemo. Ja upravilu uvijek dodjem do svrsrtka u toku odnosa - ako mi se da. Hahaha. Jucer jesam, jutros mi se nije dalo, htjela sam samo da pokrijemo. Večeras cu opet jer imamo vise vremena. E sad nisam pametna da li da imamo odnos predvecer ili kasno navečer. Jer ako imamo precesto navodno se sanse smanjuju. 

Vezano za lubrikante postoje neki posebni koji ne štete spermi a durex i ovi stete pa nemojte to. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

13. Veljača 2020. 15:02

Mi smo evo danas jos imali odnos.
    Pa cemo vidit sutra dal ce skakat temperatura
    Nadam se da nam je ovaj ciklus ponesto spermica se zaletilo😂

• Emanuel
    13. Veljača 2020. 15:15

LeLa2807

Mi se isto dosta keksamo, ali zato sto se ne vidimo 7 dana u tjednu pa nadoknadjujemo. Ja upravilu uvijek dodjem do svrsrtka u toku odnosa - ako mi se da. Hahaha. Jucer jesam, jutros mi se nije dalo, htjela sam samo da pokrijemo. Večeras cu opet jer imamo vise vremena. E sad nisam pametna da li da imamo odnos predvecer ili kasno navečer. Jer ako imamo precesto navodno se sanse smanjuju.

Vezano za lubrikante postoje neki posebni koji ne štete spermi a durex i ovi stete pa nemojte to.

Lela, ja sam svaki dan prije ovulacije i na dan ovulacije jutarnje  Smanjuje se kvaliteta ali su puno brži, a uvik će se nac jedan bar koji valja....

LeLa2807
    13. Veljača 2020. 15:24

Emanuel

LeLa2807

Lela, ja sam svaki dan prije ovulacije i na dan ovulacije jutarnjeSmanjuje se kvaliteta ali su puno brži, a uvik će se nac jedan bar koji valja….

Aha, onda bi mogli veceras, a sutra ujutro se prisilit :D za svaki slucaj :-D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

13. Veljača 2020. 15:30

Pegyy95 jel stigla beta? 😊

• justagirl2201
    13. Veljača 2020. 15:30

Emanuel a femisan i folnu si cijeli ciklus pila? Samo nocurak do O jel?
    Anchy jel dosla beta???

• justagirl2201
    13. Veljača 2020. 15:31

*peggy ne anchy :)

13. Veljača 2020. 15:41

Ja isto cekam da peggy javi vijesti,malo malo se zaletim tu,a preko glave zatrpana papirima na poslu 😂

Napokon 2804
    13. Veljača 2020. 15:47

I ja cekam Peggy, malo malo se zaletim da vidim 

Ginny
    13. Veljača 2020. 15:49

Nema glasa od peggy?
    Ja pijem folat od pocetka proslog ciklusa i narucila sam sa iherba b complex, nije mi jos stiga. 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.