Mi se isto dosta keksamo, ali zato sto se ne vidimo 7 dana u tjednu pa nadoknadjujemo. Ja upravilu uvijek dodjem do svrsrtka u toku odnosa - ako mi se da. Hahaha. Jucer jesam, jutros mi se nije dalo, htjela sam samo da pokrijemo. Večeras cu opet jer imamo vise vremena. E sad nisam pametna da li da imamo odnos predvecer ili kasno navečer. Jer ako imamo precesto navodno se sanse smanjuju.
Vezano za lubrikante postoje neki posebni koji ne štete spermi a durex i ovi stete pa nemojte to.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Mi smo evo danas jos imali odnos.
Pa cemo vidit sutra dal ce skakat temperatura
Nadam se da nam je ovaj ciklus ponesto spermica se zaletilo😂
Mi se isto dosta keksamo, ali zato sto se ne vidimo 7 dana u tjednu pa nadoknadjujemo. Ja upravilu uvijek dodjem do svrsrtka u toku odnosa - ako mi se da. Hahaha. Jucer jesam, jutros mi se nije dalo, htjela sam samo da pokrijemo. Večeras cu opet jer imamo vise vremena. E sad nisam pametna da li da imamo odnos predvecer ili kasno navečer. Jer ako imamo precesto navodno se sanse smanjuju.
Vezano za lubrikante postoje neki posebni koji ne štete spermi a durex i ovi stete pa nemojte to.
Lela, ja sam svaki dan prije ovulacije i na dan ovulacije jutarnje Smanjuje se kvaliteta ali su puno brži, a uvik će se nac jedan bar koji valja....
Lela, ja sam svaki dan prije ovulacije i na dan ovulacije jutarnjeSmanjuje se kvaliteta ali su puno brži, a uvik će se nac jedan bar koji valja….
Aha, onda bi mogli veceras, a sutra ujutro se prisilit :D za svaki slucaj :-D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Emanuel a femisan i folnu si cijeli ciklus pila? Samo nocurak do O jel?
Anchy jel dosla beta???
Ja isto cekam da peggy javi vijesti,malo malo se zaletim tu,a preko glave zatrpana papirima na poslu 😂
Nema glasa od peggy?
Ja pijem folat od pocetka proslog ciklusa i narucila sam sa iherba b complex, nije mi jos stiga.
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore
Najstariji