Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina 29
    20. Siječanj 2020. 17:14

Ninuska

MARINA

Ninuska

Nalaz krvi negativan. Sad cekamo da dode vjestica.
    Svima vama ostalim zelim moreee plusica 🤞🤞

Baš mi je žao… 😞
    Nemoj biti tužna..
    Naš je idući mjesec ❤️

Hvala Marina. Nadam se da jeste. Samo sada da dode vjestica 😘😘😘

Ma ni moja još nije stigla.. Neznam šta čeka 😂
    Nek već jednom dođe da si mogu dalje isplanirati ciklus. 

LeLa2807
    20. Siječanj 2020. 17:15

Lilo23

Marinalin

Pa jos nije doslo do implantacije kako moze tamnit trakica od lh testa😂
    Malo mi to cudno iskreno

Pa zato je i meni cudno al nadajmo se da sam fenomen haha 🤣

Zar nije implantacija 6-12 dana, kad čitam na internetu spominju te brojke, a ako je tebi 6DPO onda ima šanse? Ili krivo gledam/razumijem? :D 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Mallla
    20. Siječanj 2020. 17:19

Ninuska

Evo i mene od doktorice. U radile smo test urina, negativan je, ali je osjetljivost 25. Ali kaze da mi je endometrij bas debeo 28mm,i kaze da sam mozda i trudna. Vadile smo krv, pa sutra cu znati vise. Inace danas mi je 33 dan ciklusa.
    Ima li koja friska trudnica pa da zna koliko joj je zadebljan endometrij.

Woww 28mm, to je itekako moguća T. Meni pred M bude 12mm!

url=https://lilypie.com]

Tommyfame
    20. Siječanj 2020. 17:21

LeLa2807

Cure, jedno pitanje. Ja nisam radila briseve (svakako planiram u 2 mj. ici to privatno raditi) PAPA test zadnji put uredan (kao i svaki do sada), nemam nikakvih simptoma nego sam išla čitati po drugim grupama i vidim da su ženice imale spontane jer nalaz brisa nije bio uredan i sva sam sad u panici. Lako mi je ako sad ne daj Bože doijem onda ih ionako planiram raditi, ali ako se ulovilo ovaj ciklus me panika počinje hvatati.

Jeste li vi prije pokušavanja radile briseve (ne mislim na PAPA test).

E ja sam radila bris. Odmah kad sam rekla gin da radimo na bebi..i dobro da sam otisla..otkrili su mi Ureaplasmu..
    Ja i muz smo popili antibiotike, ciklus mi se vratio na normalu pa etoo..
    Sad ćemo vidjeti na ponovljenim brisevima jel sve ok :) no imam neki pozitivan osjecaj..
    No def.preporucam briseve..

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

20. Siječanj 2020. 17:21

Lilo 23 implantacija se dogada 6-12 dana otprilike
    Al opet ako ti i je danas 6dan nebi vec potamnila
    Neznam samonkazem da mi to cudno.
    Bitno da si ti pozitiva u sebe ovaj ciklus
    I ja imam malo pozitive jer sam pila femisan a muz vitamine 
    I jer mi je O ovaj put podosta uranila pa mi neka nada😂

LeLa2807
    20. Siječanj 2020. 17:23

Tommyfame

LeLa2807

Cure, jedno pitanje. Ja nisam radila briseve (svakako planiram u 2 mj. ici to privatno raditi) PAPA test zadnji put uredan (kao i svaki do sada), nemam nikakvih simptoma nego sam išla čitati po drugim grupama i vidim da su ženice imale spontane jer nalaz brisa nije bio uredan i sva sam sad u panici. Lako mi je ako sad ne daj Bože doijem onda ih ionako planiram raditi, ali ako se ulovilo ovaj ciklus me panika počinje hvatati.

E ja sam radila bris. Odmah kad sam rekla gin da radimo na bebi..i dobro da sam otisla..otkrili su mi Ureaplasmu..
    Sad ćemo vidjeti na ponovljenim brisevima jel sve ok :) no imam neki pozitivan osjecaj..

Ja se sad tješim (jer mi nema druge trenutno - ako saznam da sam T) da sam u zadnja dva mj popila dve kure antibiotika radi zuba pa mi je nedaj Bože da je neš bilo možda pobijalo sve. :D Ugl, svakako ću ih ići napraviti. 

Možda BANALNO pitanje, ali ako radim briseve a npr saznam da sam T i ful je friško sve može li to potaknut spontani nedaj Bože jer ako ne može ja bi se naručila i prije nego saznam za T.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

20. Siječanj 2020. 17:24

Tommy fame to cu ja sutra trazit briseve
    Bas me strah 
    Za 10 dana ce nalazi bit😩

LeLa2807
    20. Siječanj 2020. 17:25

Marinalin

Lilo 23 implantacija se dogada 6-12 dana otprilike
    Al opet ako ti i je danas 6dan nebi vec potamnila
    Neznam samonkazem da mi to cudno.
    Bitno da si ti pozitiva u sebe ovaj ciklus
    I ja imam malo pozitive jer sam pila femisan a muz vitamine
    I jer mi je O ovaj put podosta uranila pa mi neka nada😂

Ja imam nadu, ali ne mogu reći da se osjećam T kao Lilo, ali pomak je da se ne osjećam da nisam T što sam do sad uvijek mislila. Sad nisam ni +/-. 
    Probadanja u janicima osjetim i danas, i generalno dolje grčenje, ne cijeli dan non stop, ali učestalo osjetim. Grudi danas počele boljeti, ali ništa alarmantno xD Iscjedak imam, ali nisam prije uspoređivala pa sad ni ne znam kako je inače bilo iskreno.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

LeLa2807
    20. Siječanj 2020. 17:29

Marinalin

Tommy fame to cu ja sutra trazit briseve
    Bas me strah
    Za 10 dana ce nalazi bit😩

A mene isto. Nemam simptoma, a onda znam da pola tih bolestina nema ni simptome, a ako se PAPA test pokaze neuredan to znaci da je vec doslo do promjene na grliću. S druge strane kaze meni dr ako je uredan ne znaci da nema neceg u nama. Pa sta me nije slala na to hahaha. Poludit cu sad. Ugl, cekam test pisnut i ako je + idem odmah privatno radit dok cekam termin za gin taman da budu gotovi nalazi, a ako nije onda idem u 2 mj svakako jer sam narucena na sistematski pa bi tamo obavila sve.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Tommyfame
    20. Siječanj 2020. 17:29

LeLa2807

Tommyfame

LeLa2807

Ja se sad tješim (jer mi nema druge trenutno - ako saznam da sam T) da sam u zadnja dva mj popila dve kure antibiotika radi zuba pa mi je nedaj Bože da je neš bilo možda pobijalo sve. :D Ugl, svakako ću ih ići napraviti.

Možda BANALNO pitanje, ali ako radim briseve a npr saznam da sam T i ful je friško sve može li to potaknut spontani nedaj Bože jer ako ne može ja bi se naručila i prije nego saznam za T.

E sad znam da je antibiotik..antibiotik..ali neznam dali oni djeluju isto.
    Npr.za upalu grla je Klavocin a za Ureaplasmu Sumamed ili Doksiciklin...
    Pila sam i ja antibiotike pa sam svejedno bila pozitivna na brisu..
    E sad to je i mene brinulo,no imas antibiotike koji se piju u trudnoći, npr.Sumamed :)

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.