Curke, ja sam.se narucila na folikulumetriju, na 13dc (rekla mi 12 al radim popodne oa nebrem)
E sad, nemojte se smijat, al ja sam mislila na 13dc ujutro odradit akciju, sad mi malo bed pregled mi u 9.45…
Mislite da ce ginic to vidit na ultrazvuku ? 😂😂
Nebi znala što da ti kažem osim da sam ja otkazala pregled s ultrazvukom i papom - jer sam ko za vraga to isto jutro bila u akciji 😅😅
Ista stvar me brinula + da mi on s nečim ne poremeti vojnike i stanje općenito unutra 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Ko zna mozda sutra moja ginekologica na ultrazvuku vidi kako putuju spermici prema cilju😂😂😂
Tommy fame to cu ja sutra trazit briseve
Bas me strah
Za 10 dana ce nalazi bit😩
Joj tak sam i ja strepila..pogotovo kad mi je rekla da me salje na bris za klamidiju!! Osjecala sam se ko babilonska kurva..
I onda to vjecnooo cekanje..
No eto PAPA uvijek čist,simptomi nikakvi..i eto..
Al ne postoji nista sto se ne moze rijesiti 😉
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Ko zna mozda sutra moja ginekologica na ultrazvuku vidi kako putuju spermici prema cilju😂😂😂
hahahahahahah pozdravite ih i zaželite sretan put :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Bas me strah
Joj tak sam i ja strepila..pogotovo kad mi je rekla da me salje na bris za klamidiju!! Osjecala sam se ko babilonska kurva..
hahahahhahahahhaha AL SI ME NASMIJALA HAHAAHHAAHAHAHAHHAHAHAHAAHA. Bitno da se ja tješim, a KLAVOCIN PILA AHHAHAHAHAHHA
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja sam se više zabrinula da mi nešto ne poremeti dok radi papa test.
A.i nisam se mogla sjetiti da li kad radi vaginalni UZV se stavlja kakav lubrikant gore - pa da mi s tim lubrikantom ne ubije plivače unutra 🤣🤣🤣
Ma više sam sva luda 🤦♀️
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Meni sad nemoze unistit nista jer samo se mora implantirat ako je doslo do zaceca😂😂😂
E sad me zanima nešto. U 2.mj idem na godišnji pa bi u hrv išla kod privatnika pa bi sve provjerila nekako mi se čini jeftinije i brže, a sad me zanima kakve se cijene kreću kad bi išla kod privatnika dole ? Ako neka zna otprilike 🙂 i ako ne dođe do trudnoće do tada 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Evo stavljam slikicu svojeg plusica u nadi da ce pokrenuti novi val plusica za vas koje cekate
https://ibb.co/zP0RhpN
Sto se tice nase akcije u ovom dobitnom ciklusu, ovako je to islo.. U pon je bio praznik pa je akcija pala ujutro, test za ovulaciju sam radila nekad mislim poslijepodne i bila je tamna, ali nije bio pik. Iduci dan sam ponovila trakicu poslije posla i bila je vec svijetlija, a taj cijeli dan sam imala egg i bolove jace neg inace (koji su krenuli vec pred jutro), akcija je pala navecer. Iduci dan nisam radila test jer mi nije imalo smisla, ocito je O bila ali nisam uspjela ulovit pik.. Iduci dan je opet bila akcija al vise zbog nas znali smo da je vec sigurno prekasno sto se tice O.
Sretno svima 💕
Bas me strah
hahahahhahahahhaha AL SI ME NASMIJALA HAHAAHHAAHAHAHAHHAHAHAHAAHA. Bitno da se ja tješim, a KLAVOCIN PILA AHHAHAHAHAHHA
Hahhahaha ne brini to sam i ja mislila 🤣🤣🤣
E cure..jel koja cula da je neka ostala trudna na zadnji dan menge?
Ja imam jednu frendicu koja se kune da je ostala tad trudna..nije mi jasno kako 🤷♀️
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji