Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ginny
    13. Veljača 2020. 12:55

MARINA

Barem ću biti malo doma sa njim.. I okupirati misli..
    Već mu je srušen.. Zadnje vrijeme ga non stop nešto lovi..

naravno, slazem se, ja sam svoje vodila u prijateljice da dobiju (ne preporucam hahaha, varicele nisu tako bezopasne, al bolje da ih prebole u mlađoj dobi, meni je stariji bio predskolac prosle god i tila sam ih se rijesit prije skole, kod nas nema varicela svake god jer je mala sredina, nego svako 3 recimo). varicele su grozne u odrasloj dobi. 

emanuel razmisljaj pozitivno, nemam sta drugo za rec, ja sam u drugoj trudnoci imala implatacijsko valjda ili sta vec na 24-25dc, kako su mi ciklusi bili kratki mislila sma da sam dobila M, stavljala sam tampone dva dana da bi treci skontala da nema nikakve krvi. znaci nisam imala apsoultno nikakvih simptoma, i bila sam uvejrena da je to prava menga. 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

jasamja
    13. Veljača 2020. 12:58

Emanuel

jaooo ali nemam NIKAKVIH SIMPTOMA, NIKAKVIH! Ne znam jl to normalno? Još se neću ničemu nadati jer sam imala biokemijsku trudnoću koja je isto ovako počela i nakon toga spontani u 10 tt, pa sam jako preplašena i ne želim se veselit još uvijek… 12 dpo… Hvala na čestitkama! Daj Bože da bude sve ok…

Cestitam 😁😁😁
    Kad ovo procitam dode mi da napravim i ja test,ali steta mi ih trosit 😉

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

13. Veljača 2020. 13:00

Emanuel cestitam🥰

Tonia♥️
    13. Veljača 2020. 13:04

Emanuel

Hvala vam cure… A mene je obuzeo strah, pokušat ću se smirit i nadati najboljemu….

Evo da te utješim... Ja sam isto imala spontani prije skoro 3mj i to u 17tt...i evo sad mi jučer neka sjena bila na testu cb al radila sam ga popodne oko pola 7 tako da nije bio niti jutarnji urin...i tko zna što zapravo je...

Probaj biti max pozitivna, mislim da je i trudnoća već sama po sebi veliki uspjeh :D

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• Emanuel
    13. Veljača 2020. 13:12

Tonia

Emanuel

Hvala vam cure… A mene je obuzeo strah, pokušat ću se smirit i nadati najboljemu….

Evo da te utješim… Ja sam isto imala spontani prije skoro 3mj i to u 17tt…i evo sad mi jučer neka sjena bila na testu cb al radila sam ga popodne oko pola 7 tako da nije bio niti jutarnji urin…i tko zna što zapravo je…

Probaj biti max pozitivna, mislim da je i trudnoća već sama po sebi veliki uspjeh :D

Tonia, šaljem jednu veliku molitvu da ta sjena bude prava pravcata debela crta za koji dan...
    Ni zamislit ne možete koliko mi znače ove riječi ohrabrenja! Hvala od srca svakoj! 

• Emanuel
    13. Veljača 2020. 13:13

jasamja

Emanuel

jaooo ali nemam NIKAKVIH SIMPTOMA, NIKAKVIH! Ne znam jl to normalno? Još se neću ničemu nadati jer sam imala biokemijsku trudnoću koja je isto ovako počela i nakon toga spontani u 10 tt, pa sam jako preplašena i ne želim se veselit još uvijek… 12 dpo… Hvala na čestitkama! Daj Bože da bude sve ok…

Cestitam 😁😁😁

Koji si dpo?
    Zašto ne? Možda se iznenadiš...

jasamja
    13. Veljača 2020. 13:15

Emanuel

jasamja

Emanuel

Cestitam 😁😁😁

Koji si dpo?
    Zašto ne? Možda se iznenadiš…

Po aplikaciji 11dpo. Ali mislim da nema nikakvih izgleda za ➕ ovog ciklusa. Ipak cekam m da stigne 😉

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Emanuel
    13. Veljača 2020. 13:16

jasamja

Emanuel

jasamja

Emanuel

Cestitam 😁😁😁

Koji si dpo?

Po aplikaciji 11dpo. Ali mislim da nema nikakvih izgleda za ➕ ovog ciklusa. Ipak cekam m da stigne 😉

Nikad se ne zna... 

jasamja
    13. Veljača 2020. 13:16

Lilo23

točkicaa

Lilo i tera, jao blago vam se!
    I mom muzu se stalo hoce al ja sam ta kojoj se nikad nece, joj da mi je da ima nekih tableta koje podizu libido, krkala bi ih svaki dan po nekoliko 😂
    Jedino kad sam pila macu onda mi se malo vise htjelo, ona mi je bas djelovala na libido. Al mi je gadna za pit 🙄

Joj vidla sam neku reklamu od durexa da ima nesto kao za orgazme neki gel mozda da to probas haha mada ne znam jel bi to nastetilo spermicima 🤷‍♀️

Mi smo isto mislili uzet lubrikant jer ja sam cesto suha tamo dolje ali na svima pise da nisu dobri za zacece jer smanjuju brzinu spermica. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    13. Veljača 2020. 13:18

Emanuel

jasamja

Emanuel

jasamja

Emanuel

Cestitam 😁😁😁

Koji si dpo?

Nikad se ne zna…

To svakako :) nada umire zadnja,ali nekako mi je laske vjerovat da nema nicega nego da se ufuram u T pa da se onda razocaram. Budemo vidjeli ako ce M stic drugi tjedan. Ako ne onda radim test 😂😂

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.