Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tera_
    13. Veljača 2020. 13:33

Lilo23

tera_

Lilo23

Ja nemam problema sa zavrsavanjem al mislim da je to jer se uvijek i meni i njemu bas hoce. I cak se dosta cesto seksamo cijeli ciklus bez obzira na plodne dane tako da sam ja po tom pitanju prezadovoljna seks je skoro svaki dan i svaki put uzivamo oboje bude dana kad se i 4 puta na dan tako pohvatamo haha

Haha kao da si opisala mene i mog m :D

https://ibb.co/R7WCB1G evo to je nas seksualni zivot to di su srceka s tim da je nekih dana znalo bit vise puta dnevno. Ja svaki put zavrsim i uzivam meni se cini i previse u seksu sa dragim haha. I moj dragi mene zove da sam ja njegova nimfomanka haha

Hahaha dobri ste, kod nas nekad bude cak 3dana pauze ali se nadoknadi to da je vise puta dnevno...hahaha valja malo biti nimfo :D

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

jelenajelena
    13. Veljača 2020. 13:37

Emanuel

https://ibb.co/r6jzKP7
    https://ibb.co/f4sf5Rd
    Ne znam zasto nece

Waaauuuuu......koja pluscina...cestitam🥰🥰🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

tera_
    13. Veljača 2020. 13:41

Lilo23 hoce jednom :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

jasamja
    13. Veljača 2020. 13:48

Emanuel stvarno nemas nikakve simptome? Kad bi trebala dobit? Jesi imala implantacijsko? Iscjedak? 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Nova19
    13. Veljača 2020. 14:18

Emanuel čestitam od srca ❤️❤️❤️
    Neka bude uredna i školska trudnoća! 
    Šta si sve uzimala i pripremala se za ovu T? ☺️☺️

• Emanuel
    13. Veljača 2020. 14:28

jasamja

Emanuelstvarno nemas nikakve simptome? Kad bi trebala dobit? Jesi imala implantacijsko? Iscjedak?

Ma NIKAKVE, a sve trudnoće prije (jedna uspješna, dvije neuspješne) su me grudi bolile odmah nakon ovulacije, zato me i je strah... E jedino šta sam dobila herpes i nekako mi je na momente čudan okus u ustima bio par dana...
    Iscjedak imam stalno prisutan, a čini mi se koda ga je malo više količinski... Na dane kremast žuti.., na dane grudast bijeli..

• Emanuel
    13. Veljača 2020. 14:32

Nova19

Emanuelčestitam od srca ❤️❤️❤️
    Neka bude uredna i školska trudnoća!
    Šta si sve uzimala i pripremala se za ovu T? ☺️☺️

Evo ovako - od zadnjeg dana mjesečnice pa do dana ovulacije (potrvđena lh trakicama) sam uzimala noćurak 2 kapsule dnevno od nat.weltha i femisan kapi 2 puta dnevno po 20 kapi i svaki dan folnu kiselinu.
    Odnose smo imali 9 dc, 12 dc, 13 dc, 14 dc - dan ovulacije i nakon ovulacije tek nakon par dana (zasitili se brate hahaha)...

Anchyy
    13. Veljača 2020. 14:35

anaid

Anchyjebemu sve pa nemogu vjerovat, evo, za tebe sam bila sigurna da je to debelo pozitivno.. 😑😑
    Marinalin skok temp bi trebao bit veci, prati jos svakak par dana pa cemo vidit..
    Kod mene tak debeli minus na CB da mi muka, ni mikroskopom nema sjene..
    Nis nek dode vjestica pa idemo dalje…

❤ bude več ❤

nada23
    13. Veljača 2020. 14:36

Emanuel, čestitam i želim ti sretnu i bezbrižnu trudnoću! Bit će sve dobro. 😊 Nemaju sve žene odmah sve simptome, a i svaka trudnoća je različita pa se ne treba uspoređivati s prijašnjima. Btw, i ja sam dobila herpes odmah na početku. Sretno! 🍀🍀🍀

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Anchyy
    13. Veljača 2020. 14:37

Slee

Anchy, sad citam tebi opet biokemijska. Sta nisi i prosli mjesec imala biokemijsku? Ostalo mi u sjecanju jer smo zajedno popiskile sjenu. Nekako mi neobicno da ti dva mjeseca za redom biokemijska, a da odes malo kod gin popricat o tome i napraviti neke pretrage? Mozda je neki minimalan problem koji se vrlo lako da rijesiti, a bezveze te koci odmah ovako na pocetku

U 10 mj bila biokemijska , pa me dr slala vadit sve moguce hormone.  Svi savršeni
    . Jbg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.