Emanuelstvarno nemas nikakve simptome? Kad bi trebala dobit? Jesi imala implantacijsko? Iscjedak?
Ma NIKAKVE, a sve trudnoće prije (jedna uspješna, dvije neuspješne) su me grudi bolile odmah nakon ovulacije, zato me i je strah… E jedino šta sam dobila herpes i nekako mi je na momente čudan okus u ustima bio par dana…
Iscjedak imam stalno prisutan, a čini mi se koda ga je malo više količinski… Na dane kremast žuti.., na dane grudast bijeli..
Emanuelčestitam od srca ❤️❤️❤️
Neka bude uredna i školska trudnoća!
Šta si sve uzimala i pripremala se za ovu T? ☺️☺️
Evo ovako - od zadnjeg dana mjesečnice pa do dana ovulacije (potrvđena lh trakicama) sam uzimala noćurak 2 kapsule dnevno od nat.weltha i femisan kapi 2 puta dnevno po 20 kapi i svaki dan folnu kiselinu.
Odnose smo imali 9 dc, 12 dc, 13 dc, 14 dc - dan ovulacije i nakon ovulacije tek nakon par dana (zasitili se brate hahaha)…
Hvala na svim savjetima! Nocurak si uzimala jer nisi imala ovulacijske sluzi?
Cure evo da vam se javim.. jako sam uplasena i tuzna. Bila sam jucer na pregledu i doktor me istraumatizirao.
Dosla sam sva ponosna kako imam pozitivan test, obavio mi je pregled preko stomaka i rekao da vidi zadebljan endometrij sto je dobro, te je obavio i vaginalni uzv gdje takodjer vidi samo zadebljan endometrij, znaci nema ni gestacijske vrecice 😥
Rekao je da je ili jako rana trudnoca ili biokemijska pa sam morala ici vadit betu danas. No, ajde mozda stvarno i je jako rano posto mi danas kasni tek 4 dana.
Ali to nije sve, na lijevom jajniku imam neke 2 ciste za koje je pravio face kao da imam tumorcine. Reko je da to ne treba biti tamo, te sam morala vadit jos za sto nalaza ukljucujuci i tumorske markere. Znaci ja sam mu rekla da me je preplasio i jel sumnja da imam neki tumor ili sta. Rekao je da ne sumnja nego voli biti detaljan (sto je istina)
Nalazi su mi danas u 14h i toliko se bojim da vam ne mogu opisat 😥😔
..sve je ok.. beta bude svd pokazala zlato ❤
Emanuelstvarno nemas nikakve simptome? Kad bi trebala dobit? Jesi imala implantacijsko? Iscjedak?
Ma NIKAKVE, a sve trudnoće prije (jedna uspješna, dvije neuspješne) su me grudi bolile odmah nakon ovulacije, zato me i je strah… E jedino šta sam dobila herpes i nekako mi je na momente čudan okus u ustima bio par dana…
Iscjedak imam stalno prisutan, a čini mi se koda ga je malo više količinski… Na dane kremast žuti.., na dane grudast bijeli..
😯😯😯 Takav iscjedak imam i ja 😂😂😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Meni je mm rekao da sam ninfomanka. I kod nas su odnosi redoviti, ali jednostavno vaginalno tesko dodem do kraja
Imaš prste ☝🏼👈🏼🖖🏼🤞🏼🖖🏼👉🏼👈🏼
Anchy zao mi je zbog biokemijske, razumijem te potpuno, ali meni je znacila puno cinjenica da funkcionise ipak i da dolazi do trudnoce, jednostavno tada nije bilo sudjeno 😇
Ovako su izgledali moji testovi za trudnocu u Novembru prosle godine kada sam imala biokemijsku:
To je bilo na 13. dan posle ovulacije i 7 dana posle toga sam procurila nazalost 😞
Bila sam utucena ali nastavljam dalje 💪🏻
Hvala srečo.. tak je valja moralo biti..ali dalje u borbu 💪🏼
https://ibb.co/r6jzKP7
https://ibb.co/f4sf5Rd
Ne znam zasto nece
Cestitam, mamasita ❤❤❤❤❤❤
Iscjedak imam stalno prisutan, a čini mi se koda ga je malo više količinski… Na dane kremast žuti.., na dane grudast bijeli..Emanuelčestitam od srca ❤️❤️❤️
Neka bude uredna i školska trudnoća!
Šta si sve uzimala i pripremala se za ovu T? ☺️☺️
Evo ovako - od zadnjeg dana mjesečnice pa do dana ovulacije (potrvđena lh trakicama) sam uzimala noćurak 2 kapsule dnevno od nat.weltha i femisan kapi 2 puta dnevno po 20 kapi i svaki dan folnu kiselinu.
Odnose smo imali 9 dc, 12 dc, 13 dc, 14 dc - dan ovulacije i nakon ovulacije tek nakon par dana (zasitili se brate hahaha)…
Hvala na svim savjetima! Nocurak si uzimala jer nisi imala ovulacijske sluzi?
Ma imala sam je, al kontam, da i njega probam...
Emanuel, čestitam i želim ti sretnu i bezbrižnu trudnoću! Bit će sve dobro. 😊 Nemaju sve žene odmah sve simptome, a i svaka trudnoća je različita pa se ne treba uspoređivati s prijašnjima. Btw, i ja sam dobila herpes odmah na početku. Sretno! 🍀🍀🍀
Eto!! Bože daj!!!!
Hvala cure svima, još jednom...
Samo neka sad bude sve ok
E i kažu da je jutarnji seksić najbolji za začeće - evo u mene upalilo - skoro svaki bio jutarnji, što se rijetko kada desilo..
Hvala cure svima, još jednom…
E i kažu da je jutarnji seksić najbolji za začeće - evo u mene upalilo - skoro svaki bio jutarnji, što se rijetko kada desilo..
Čestitke od srca draga <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Hvala cure svima, još jednom…
Čestitke od srca draga <3
Hvalaaa draga!!!! Svima želim ovaj osjećaj sreće i straha istovremeno! Hahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji