Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    13. Veljača 2020. 14:38

Emanuel

jasamja

Emanuelstvarno nemas nikakve simptome? Kad bi trebala dobit? Jesi imala implantacijsko? Iscjedak?

Ma NIKAKVE, a sve trudnoće prije (jedna uspješna, dvije neuspješne) su me grudi bolile odmah nakon ovulacije, zato me i je strah… E jedino šta sam dobila herpes i nekako mi je na momente čudan okus u ustima bio par dana…
    Iscjedak imam stalno prisutan, a čini mi se koda ga je malo više količinski… Na dane kremast žuti.., na dane grudast bijeli..

Emanuel

Nova19

Emanuelčestitam od srca ❤️❤️❤️
    Neka bude uredna i školska trudnoća!
    Šta si sve uzimala i pripremala se za ovu T? ☺️☺️

Evo ovako - od zadnjeg dana mjesečnice pa do dana ovulacije (potrvđena lh trakicama) sam uzimala noćurak 2 kapsule dnevno od nat.weltha i femisan kapi 2 puta dnevno po 20 kapi i svaki dan folnu kiselinu.
    Odnose smo imali 9 dc, 12 dc, 13 dc, 14 dc - dan ovulacije i nakon ovulacije tek nakon par dana (zasitili se brate hahaha)…

Hvala na svim savjetima! Nocurak si uzimala jer nisi imala ovulacijske sluzi?

Anchyy
    13. Veljača 2020. 14:39

peggy95

Cure evo da vam se javim.. jako sam uplasena i tuzna. Bila sam jucer na pregledu i doktor me istraumatizirao.
    Dosla sam sva ponosna kako imam pozitivan test, obavio mi je pregled preko stomaka i rekao da vidi zadebljan endometrij sto je dobro, te je obavio i vaginalni uzv gdje takodjer vidi samo zadebljan endometrij, znaci nema ni gestacijske vrecice 😥
    Rekao je da je ili jako rana trudnoca ili biokemijska pa sam morala ici vadit betu danas. No, ajde mozda stvarno i je jako rano posto mi danas kasni tek 4 dana.
    Ali to nije sve, na lijevom jajniku imam neke 2 ciste za koje je pravio face kao da imam tumorcine. Reko je da to ne treba biti tamo, te sam morala vadit jos za sto nalaza ukljucujuci i tumorske markere. Znaci ja sam mu rekla da me je preplasio i jel sumnja da imam neki tumor ili sta. Rekao je da ne sumnja nego voli biti detaljan (sto je istina)
    Nalazi su mi danas u 14h i toliko se bojim da vam ne mogu opisat 😥😔

..sve je ok.. beta bude svd pokazala zlato ❤

jasamja
    13. Veljača 2020. 14:40

Emanuel

jasamja

Emanuelstvarno nemas nikakve simptome? Kad bi trebala dobit? Jesi imala implantacijsko? Iscjedak?

Ma NIKAKVE, a sve trudnoće prije (jedna uspješna, dvije neuspješne) su me grudi bolile odmah nakon ovulacije, zato me i je strah… E jedino šta sam dobila herpes i nekako mi je na momente čudan okus u ustima bio par dana…
    Iscjedak imam stalno prisutan, a čini mi se koda ga je malo više količinski… Na dane kremast žuti.., na dane grudast bijeli..

😯😯😯 Takav iscjedak imam i ja 😂😂😂 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Anchyy
    13. Veljača 2020. 14:41

Napokon 2804

Meni je mm rekao da sam ninfomanka. I kod nas su odnosi redoviti, ali jednostavno vaginalno tesko dodem do kraja

Imaš prste ☝🏼👈🏼🖖🏼🤞🏼🖖🏼👉🏼👈🏼

Anchyy
    13. Veljača 2020. 14:44

MarinaStam

Anchy zao mi je zbog biokemijske, razumijem te potpuno, ali meni je znacila puno cinjenica da funkcionise ipak i da dolazi do trudnoce, jednostavno tada nije bilo sudjeno 😇

Ovako su izgledali moji testovi za trudnocu u Novembru prosle godine kada sam imala biokemijsku:

To je bilo na 13. dan posle ovulacije i 7 dana posle toga sam procurila nazalost 😞
    Bila sam utucena ali nastavljam dalje 💪🏻

Hvala srečo.. tak je valja moralo biti..ali dalje u borbu 💪🏼

Anchyy
    13. Veljača 2020. 14:46

Emanuel

https://ibb.co/r6jzKP7
    https://ibb.co/f4sf5Rd
    Ne znam zasto nece

Cestitam, mamasita ❤❤❤❤❤❤

• Emanuel
    13. Veljača 2020. 14:46

Pipin

Emanuel

jasamja

Emanuel

Nova19

Emanuelčestitam od srca ❤️❤️❤️
    Neka bude uredna i školska trudnoća!
    Šta si sve uzimala i pripremala se za ovu T? ☺️☺️

Evo ovako - od zadnjeg dana mjesečnice pa do dana ovulacije (potrvđena lh trakicama) sam uzimala noćurak 2 kapsule dnevno od nat.weltha i femisan kapi 2 puta dnevno po 20 kapi i svaki dan folnu kiselinu.
    Odnose smo imali 9 dc, 12 dc, 13 dc, 14 dc - dan ovulacije i nakon ovulacije tek nakon par dana (zasitili se brate hahaha)…

Hvala na svim savjetima! Nocurak si uzimala jer nisi imala ovulacijske sluzi?

Ma imala sam je, al kontam, da i njega probam... 

nada23

Emanuel, čestitam i želim ti sretnu i bezbrižnu trudnoću! Bit će sve dobro. 😊 Nemaju sve žene odmah sve simptome, a i svaka trudnoća je različita pa se ne treba uspoređivati s prijašnjima. Btw, i ja sam dobila herpes odmah na početku. Sretno! 🍀🍀🍀

Eto!! Bože daj!!!! 

• Emanuel
    13. Veljača 2020. 14:49

Hvala cure svima, još jednom... 
    Samo neka sad bude sve ok 
    E i kažu da je jutarnji seksić najbolji za začeće - evo u mene upalilo - skoro svaki bio jutarnji, što se rijetko kada desilo..

LeLa2807
    13. Veljača 2020. 14:51

Emanuel

Hvala cure svima, još jednom…
    E i kažu da je jutarnji seksić najbolji za začeće - evo u mene upalilo - skoro svaki bio jutarnji, što se rijetko kada desilo..

Čestitke od srca draga <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Emanuel
    13. Veljača 2020. 14:58

LeLa2807

Emanuel

Hvala cure svima, još jednom…

Čestitke od srca draga &lt;3

Hvalaaa draga!!!! Svima želim ovaj osjećaj sreće i straha istovremeno! Hahaha 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.