Mi smo zadnji put kad sam ostala trudna doslovno pokrili dan prije O i dan O, ionda nakon tjedan dana tek 😂 bila sam na putu pa nismo mogli vise a prije O smo lijecili onu gardnenelu ili kako vec, stavljala sam vaginalete pa se nismo sexali
Pa to je ono, kad se najmanje nadas..
Crookckhans onda tako ce i nama danas bit dan prije O i sutra odnos
Pretpostavljam da je sutra O
Vidit cu dal ce me jajnici bolit sutra i temperaturu bazalnu.
Onda cemo veceras i sutra ujutro🙏🏽
Napokon 2804 to je ono jedan ali vrijedan 😂😂😂
Marinalin ja sam testirala samo sa tim cb 😉 kad je pokazao smajlica nisam vise testirala. Tako smo i ovaj ciklus s tim da smo ipak imali malo vise odnosa al recimo pokrili smo dva dana prije smajlica pa taj dan i dan nakon i onda nakon 3 dana mislim 🤔 to vise i ne kontam da je za oplodnju pa ono...
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Pa eto i mi smo imali jucer ujutro kao i ti
Imat cemo danas i sutra pa cemo vidit za 10 dana🙏🏽🙏🏽🙏🏽👍👍👍👍👍😇
Drzim fige na najjace 🤞🤞❤️❤️
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
2.dan poslije pika vise i nema smisla bas za oplodnju jel tak? Meni je pik bio jucer i prekjucer....racunam da je jucer bila O po bolovima...pokrili prekjucer, jucer i dns...sutra je vec 2.dan od pika i mislim da nema smisla...ili?
Marinalin zasto 10 dana? Lutealna faza je 14 dana ili ti dobijes prije?
Hvala justgirl
Pratimo se👍
Ma za 10 dana sam mislila da cu po bazalnoj skuzit dal je doslo do T.
Nakon O mi dode 15 dana M
Ako je sutra O kad bi trebala onda temperatura skocit malo da znam dal je doslo do O?
Cure vidim ima plusića, Čestitam! Neka tamne i budu tu i dalje na svakom idućem testu 🥰
PIKovi napadajte, akcija i samo akcija.
Ja sam 3dc, malo mi je turbulentno na poslu (par okršaja) i to me potaklo da sam ovaj ciklus baš tužna, al oke našla sam drugu okupaciju, želim upisati još jedan stupanj obrazovanja, naručila sam naočale, torbu i slike izradila... Častila sam se da se malo vratim u normalu.
Ovih dana mi je mučno, boli me grlo, imam aftu, nalete vrućine ma sve kao kad je PMS, menga je neka osrednja.... Čini mi se da imam fizičke pokazatelje tuge i razočaranja. Ovaj put su me te crte na testovima dosta izbacile iz kolosjeka, ponadala sam se u ništa. Ispričavam se što sada nisam tu često i ne komentiram često samo sam se malo makla da se zbrojim sama sa sobom. Dođem pred spavanje vidjet što ima s vama.... Laku noć i nadam se novim čvršćim plusićima u jutro!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji