anchy vec sam nekoliko puta napisala, taj cb je meni pokazao negativno kad sam bila trudna drugi putne znam koliko je osjetljiv, pise li na njemu? sigurna sam da si trudna <3 ponovi ujutro i razveseli nas opet!
Taj plosnati ?
Da tqj easy a onaj s tjednima mi je pokazao plus nakon dan dva
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Anchy vise se ne sjecam, jesi nabrojila kakve simptome ? 😉😉
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Anchy ne sekiraj se, sumnjam da bi clearblue pokazao lazno pozitivan test. Ponovi sutra ujutro s prvom mokracom i vidit ces da ce biti ➕
Joj cure ja necu moc spavat sto sutra idem na pregled 😂
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Meni je u subotu oko 3 sata bija pozitivan test blaga crtica ali je bila ... a nakon toga nista 3 testa i nista se nevidi ... 🤦♀️ sutra cu ici betu vaditi jer nema smisla vise ... sad sam isto radila opet nema crtice 😑
Anchy ne sekiraj se, sumnjam da bi clearblue pokazao lazno pozitivan test. Ponovi sutra ujutro s prvom mokracom i vidit ces da ce biti ➕
Joj cure ja necu moc spavat sto sutra idem na pregled 😂
ja sutra idem na redovni sistematski i nadam se da će vidjeti da O dolazi (trebala bi u čet) pa da se bacimo u akciju. :D zar već ideš na pregled?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
anchy vec sam nekoliko puta napisala, taj cb je meni pokazao negativno kad sam bila trudna drugi putne znam koliko je osjetljiv, pise li na njemu? sigurna sam da si trudna <3 ponovi ujutro i razveseli nas opet!
Taj plosnati ?
Znas ti sta… Sad popij malo tekućine, i trpi tamo negdje do 7,8 (dugo je znam) kupi novi testic neki sa 10 osjetljivosti i pisni ga, jer ja ne mogu izdrzati do sutra ujutro da vidim taj plus
Taj plosnati ?
Znas ti sta… Sad popij malo tekućine, i trpi tamo negdje do 7,8 (dugo je znam) kupi novi testic neki sa 10 osjetljivosti i pisni ga, jer ja ne mogu izdrzati do sutra ujutro da vidim taj plus
A koji ne taj test ? Na njima nigdje ne piše ta osjetljivost ..
Pa piškim svakih 10 minut..
Taj plosnati ?
Da tqj easy a onaj s tjednima mi je pokazao plus nakon dan dva
Easy mi je pokazal +, a Plus od CB - ... oba dva su od CB...
Nisam radila plus test njihov, samo easy i digitalni s tjednima. Nisam skontala da su ti razliciti, zapamtila sam samo onaj prvi 🙈
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Al mislim ds i u uputama stoji da radis sa prvom jutarnjom osim ako ti ne kasni. Ne sumnjam da je onaj prvi dobro pokazao tako da 🤞 testiraj opet ujutro
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Taj plosnati ?
Znas ti sta… Sad popij malo tekućine, i trpi tamo negdje do 7,8 (dugo je znam) kupi novi testic neki sa 10 osjetljivosti i pisni ga, jer ja ne mogu izdrzati do sutra ujutro da vidim taj plusanchy vec sam nekoliko puta napisala, taj cb je meni pokazao negativno kad sam bila trudna drugi putne znam koliko je osjetljiv, pise li na njemu? sigurna sam da si trudna <3 ponovi ujutro i razveseli nas opet!
Taj plosnati ?
A koji ne taj test ? Na njima nigdje ne piše ta osjetljivost ..
Pa piškim svakih 10 minut..
Moj je iz Apoteke alvita...
Sortiraj odgovore
Najstariji