Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchyy
    11. Veljača 2020. 20:02

anaid

Anchyyymozda bolje da nisi radila ove popodne onaj ujutro je dovoljno jasan. Nije isto ne piskiti recimo 8-10 sati (tu ni ne pijes tekucine) i urin nije razrijeden. Ponovi jutarnji definitivno

A pišnula sam popodne jer sam sa sinom radila test, podvečer i bila slaba crta, drugo jutro CB i plus ko kuča.. i više nisam radila testove več čekala dr i betu vadila.. 
    ..sada nekak mislim da moram još malo čekat

Anchyy
    11. Veljača 2020. 20:03

Napokon 2804

Anchyy

Napokon 2804

peggy95

Tonia vidi se crticaa😍 nek potamnii🙏❤
    Anchy i ja imam grceve 5 dana, kazu da je to normalno jer se maternica siri! Moja frendica je u 9tt i jos uvijek ima grceve. A evo i napokonkaze da ima!
    Btw napokonjel tvoj nickname prije bio hope? 🤔

Je, je Hope2804
    Ja sam u 7 tjednu i meni je svaki dan kao da cu dobit. Čak sam isla ginu jer sam se uplasila da bi ona rekla zeno to je sve normalno

Baš te onak boli ?

Daaa doljni dio leda, grcevi kao pres mengu i sise plus mucnice… Sve kao pred mengu, kazem ti isla ginicu jer sam se uplasila

..mene baš pece ko da cu dobit 😑

peggy95
    11. Veljača 2020. 20:08

Anchy jos ja gledam sta si napisala nisam te skuzila hahaha
    Napokon aha pa onda te se sjecam 😁 jel si ti isla na pregled? Ako jesi kad si bila i jel kucalo srce? Meni cudno da mi je tak brzo rekla sestra da dodem. A ustvari nije me ni pitala kad je bila zadnja M. 

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Napokon 2804
    11. Veljača 2020. 20:09

Anchyy

Napokon 2804

Anchyy

Napokon 2804

peggy95

Tonia vidi se crticaa😍 nek potamnii🙏❤
    Anchy i ja imam grceve 5 dana, kazu da je to normalno jer se maternica siri! Moja frendica je u 9tt i jos uvijek ima grceve. A evo i napokonkaze da ima!
    Btw napokonjel tvoj nickname prije bio hope? 🤔

Je, je Hope2804
    Ja sam u 7 tjednu i meni je svaki dan kao da cu dobit. Čak sam isla ginu jer sam se uplasila da bi ona rekla zeno to je sve normalno

Baš te onak boli ?

Daaa doljni dio leda, grcevi kao pres mengu i sise plus mucnice… Sve kao pred mengu, kazem ti isla ginicu jer sam se uplasila

..mene baš pece ko da cu dobit 😑

Meni je identično bilo i nisam reagirala sto mi menga kasnila mislila hormoni podivljali kad na kraju pozitivan test.. Ali sve identično 

Anchyy
    11. Veljača 2020. 20:28

peggy95

Napokonaha pa onda te se sjecam 😁 jel si ti isla na pregled? Ako jesi kad si bila i jel kucalo srce? Meni cudno da mi je tak brzo rekla sestra da dodem. A ustvari nije me ni pitala kad je bila zadnja M.

Koji dio 😂😂😂😂😂😂

Napokon 2804
    11. Veljača 2020. 20:35

peggy95

Napokonaha pa onda te se sjecam 😁 jel si ti isla na pregled? Ako jesi kad si bila i jel kucalo srce? Meni cudno da mi je tak brzo rekla sestra da dodem. A ustvari nije me ni pitala kad je bila zadnja M.

Meni su isto rekli čim vidim pozitivan test da dodem. I petak bio kad sam vidjela +, odmah nazvala dogovorimo se za ponedjeljak. U nedjelju navece zavrsim na hitnoj jer me jako stomak bolio, izvade betu 265, na uzv se naravno vidi samo zadebljanje endometria, ostala 2 dana lezat u bolnici da me prate i vade betu. Tad sam bila mozda 4+4 ako se ne varam... Sad sam ravno 7 tjedana. Jučer sam radi bolova otisla ginicu, sve oke, srceko kuca, jedino kaze da se veličina embrija razliku u 5 dana od zadnje menge... Tako da termin po zadnjoj mengi je 29.9 a po gin 4.10... Sad cekam 2.3. I sljedeći pregled 

Napokon 2804
    11. Veljača 2020. 20:36

Lilo23

https://ibb.co/Hrnn7Wf
    Mislim da je to to. A ova zadnja dva sam isla usporedit da vidim razliku jedan je iz mullera a drugi ovi sto narucujem

Hvataj muza i ne skidaj se sa njega. Sretno 😁😁😁

Ginny
    11. Veljača 2020. 20:37

Lilo akcija 💪💪💪
    Anchy i ja san stalno mislila da cu procurit u ovoj zadnjoj trudnoci 😅 slazem se dw nisi tribala raditi daljnje testove nego ujutro 😉 ja probala popodne da vidim oce li ista pokazat i nista 😂 sad ne znam jel to znak da test valja ili da ne valja 😂😂😂🙈 ujutro peobam opet #nemapredaje

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

11. Veljača 2020. 20:48

Cure danas 9 dan cuklusa 
    I jucer skroz svjetla crtica danas naglo potamne 
    Pa ja nemogu vjerovat da tako imam rano O
    Tako i prosli ciklus na 10 dan😱
    Imali odnos jucer i sad neznam kad da opet 😱

11. Veljača 2020. 20:49

Evo ovo je sve od veceras pik
    Pa ja cu se ranit😱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.