Anchy cestitaamm❤❤ zelim ti urednu i zdravu trudnocu🙏
Kakve ti simptome imas?
Mene su jutro u 4 probudili grcevi u maternici ili sta vec.. uplasila sam se da cu dobit i otisla odma pisnit na test 😂 al pluscina je samo jaca nego jucer😍
Malo me je frka kaj je tak svjetliji plus
Pa i moj je bio onaj prvi sto sam vam poslala, drugi puuuno tamniji vidjele ste i jutros s prvom mokracom je bio skroz taman 😊 istrpi malo duze da ne piskis pa onda pisni i sutra sa prvom mokracom. A i koji to je dc? Jel ti kasni?
..napisala sam iza pa si skrolal, menga mi varira od 28 do 35 dana pa si vodim 2 kalendara.
Danas sam ju trebala dobit po prvon kalendaru, a po drugom 15-tog
Ma dobro, tko zna kad je bila ovulacija.. samo opusteno 😁
Bojim se sad piškit, kaj ako nebude plusa ?
Bit ce! Ali odmah sliku ovdje 😄😄😄😄 rekla sam ti ja da ti je bila O prije nekoliko dana kad si pokazivala,moguce je kad si imala M da je i bila taman O na kraju ciklusa 😋🥳🥳🥳🥳🥳 cekamo slikuuuu 🤗🤗🤗
Očito je i test za za trudnoču onda pokazival ovulaciju..
..coprnica....
...ovaj moj ko da radi taj test, još ga nema 😳
anchy cestitam <3 divan plus <3
ajmo Mara ~~~~~~~~~~~~~~~~
anaid jesi ti radila test?
Jesam... isto sjena al sam nakon sat vremena skuzila... nista ne.osjecam, ama bas nikavi simptomi... jedino iscjedak gusci i pojacani...
Mada na tim testima ni sjenu nisam vidjela pa neka mini nada cuci u meni...
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
..evo, minus ko autocesta 🙄
Kao sto kaze Lilo,to nista ne znaci,ali...jesi bila na pregledu mozda u zadnjih mjesec,dva?
Probaj sutra bas sa prvim jutarnjim mozda ti u ovom urinu nema dovoljno koncentracije hcga pa ga nije ni ucitao. Ja mislim da si trudna pa cu ti rec cestitam i da ce ti sutra bit pluscina prava 😁🤞🏻
Pa tebi je popodne još bolje bio plavi 🤔
..ne znam kaj da si mislim
Kao sto kaze Lilo,to nista ne znaci,ali…jesi bila na pregledu mozda u zadnjih mjesec,dva?
Nisam.. bila sam na jesen, zašto ?
anchy cestitam &lt;3 divan plus &lt;3
ajmo Mara ~~~~~~~~~~~~~~~~
anaid jesi ti radila test?
Jesam… isto sjena al sam nakon sat vremena skuzila… nista ne.osjecam, ama bas nikavi simptomi… jedino iscjedak gusci i pojacani…
Mada na tim testima ni sjenu nisam vidjela pa neka mini nada cuci u meni…
onda sutra ponovi :D ima nade
anchy moje misljenje je da ti mali razmak bio između ta dva testa, ja bi bar 4h napravila. ponovo ujutro!
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Martina hvala na opsirnom odgovoru❤️
Anchy drzim fige da bude sutra ujutro opet plusic👍🙏🏽
Ne sekiraj se ja kad sam radila prvi test jw bio osjetljivosti 15, bilo je popodne to i bio jw pozitivan. Nakon toga sam 3 sata trpila da ne idem piskit i uzela sam test osjetljivosti 10, i on je bio blago pozitivan. I sutradan sam sa prvim urinom radila test osjetljivost 25 i plus kao kuca
Sortiraj odgovore
Najstariji