Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchyy
    11. Veljača 2020. 13:56

anaid

https://ibb.co/93dpjj9
    Ovo je moja sjenica 🤔

Tak sam ih ja imala 😁

Anchyy
    11. Veljača 2020. 13:58

Napokon 2804

Anchyy

Napokon 2804

Napokon 2804

Anchyy

..evo, minus ko autocesta 🙄

Ne sekiraj se ja kad sam radila prvi test jw bio osjetljivosti 15, bilo je popodne to i bio jw pozitivan. Nakon toga sam 3 sata trpila da ne idem piskit i uzela sam test osjetljivosti 10, i on je bio blago pozitivan. I sutradan sam sa prvim urinom radila test osjetljivost 25 i plus kao kuca

https://ibb.co/mFWpczm

..kaj pa je to za paradu kod tebe bilo ?

Vidis 1. Test je bio oko pola 6 navece (15) drugi oko pola 10 navece i nisam piskila oko 3 sata (10) i treci je bio sutradan sa prvim urinom (25), i tjedan dana nakon sam napravila cb digitalni i pokazao je 2-3 tjedna… Ali hocu ti reći ne gubi nadu.. Ponovi ujutro test i bit ce ok… Kupi neki drugi nemoj cb, po mogućnosti da bude sa crvenom crticom…

..ovo jutarnje je plus ko kuća.. budem čekala još koji dan pa onda crveni kupim..
    ...misliš da postoji šansa  ipak da sam trudna ?

Ginny
    11. Veljača 2020. 13:59

anaid i ja je vidim <3 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• anaid
    11. Veljača 2020. 14:00

Tak mi je i prvi put bilo  isto 10 dpo.
    Nakon 10-15 min nista, i osla na posao dok sam dosla doma je bila sjena i bilo pozitivno.. uhhh nadam se 🤞🤞🤞🤞🤞

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Napokon 2804
    11. Veljača 2020. 14:01

Anchyy

Napokon 2804

Anchyy

Napokon 2804

Napokon 2804

Anchyy

Ne sekiraj se ja kad sam radila prvi test jw bio osjetljivosti 15, bilo je popodne to i bio jw pozitivan. Nakon toga sam 3 sata trpila da ne idem piskit i uzela sam test osjetljivosti 10, i on je bio blago pozitivan. I sutradan sam sa prvim urinom radila test osjetljivost 25 i plus kao kuca

Vidis 1. Test je bio oko pola 6 navece (15) drugi oko pola 10 navece i nisam piskila oko 3 sata (10) i treci je bio sutradan sa prvim urinom (25), i tjedan dana nakon sam napravila cb digitalni i pokazao je 2-3 tjedna… Ali hocu ti reći ne gubi nadu.. Ponovi ujutro test i bit ce ok… Kupi neki drugi nemoj cb, po mogućnosti da bude sa crvenom crticom…

..ovo jutarnje je plus ko kuća.. budem čekala još koji dan pa onda crveni kupim..
    …misliš da postoji šansa ipak da sam trudna ?

Dokle god vještice nema sansa postoji. A s obzirom na prvi test, to je definitivno to 😍😍😍

Anchyy
    11. Veljača 2020. 14:03

Napokon 2804

Anchyy

Napokon 2804

Anchyy

Napokon 2804

Napokon 2804

Anchyy

…misliš da postoji šansa ipak da sam trudna ?

Dokle god vještice nema sansa postoji. A s obzirom na prvi test, to je definitivno to 😍😍😍

❤❤❤❤❤❤

Ginny
    11. Veljača 2020. 14:06

anaid

Tak mi je i prvi put bilo isto 10 dpo.
    Nakon 10-15 min nista, i osla na posao dok sam dosla doma je bila sjena i bilo pozitivno.. uhhh nadam se 🤞🤞🤞🤞🤞

lipo sad svaki dan do subote testiraj :D i kod mene se prosli put vidilo na 10dpo neka sjena sjene, sutradan se vec bolje vidilo :D 

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny
    11. Veljača 2020. 14:11

anchy vec sam nekoliko puta napisala, taj cb je meni pokazao negativno kad sam bila trudna drugi put  ne znam koliko je osjetljiv, pise li na njemu? sigurna sam da si trudna <3 ponovi ujutro i razveseli nas opet!

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Anchyy
    11. Veljača 2020. 14:12

Crookshanks

anchy vec sam nekoliko puta napisala, taj cb je meni pokazao negativno kad sam bila trudna drugi putne znam koliko je osjetljiv, pise li na njemu? sigurna sam da si trudna &lt;3 ponovi ujutro i razveseli nas opet!

Taj plosnati ? 

Napokon 2804
    11. Veljača 2020. 14:23

Anchyy

Crookshanks

anchy vec sam nekoliko puta napisala, taj cb je meni pokazao negativno kad sam bila trudna drugi putne znam koliko je osjetljiv, pise li na njemu? sigurna sam da si trudna &amp;lt;3 ponovi ujutro i razveseli nas opet!

Taj plosnati ?

Znas ti sta... Sad popij malo tekućine, i trpi tamo negdje do 7,8 (dugo je znam) kupi novi testic neki sa 10 osjetljivosti i pisni ga, jer ja ne mogu izdrzati do sutra ujutro da vidim taj plus

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.