Tonia vidi se crticaa😍 nek potamnii🙏❤
Anchy i ja imam grceve 5 dana, kazu da je to normalno jer se maternica siri! Moja frendica je u 9tt i jos uvijek ima grceve. A evo i napokon kaze da ima!
Btw napokon jel tvoj nickname prije bio hope? 🤔
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
..bok cure.. ja sam odlučila čekat do petka.. nekak me sumnjivo šarajfi.. pa kak bu bu
I ja jos uvijek imam grceve tako da to ništa ne znači
..znam da sam ih sa sinom , kad sak ga nosila isto imala.. ali se ne sječam kak.. baš me peče ko da ću dobit..
… piškila sam onaj jeftini gravidnost test ili kak se zove, ni c id crtice.. a zdržala sam točno 3 sada da neidem piškit.. nekak budem živjela u uvjerenju da sam trudna.. makar mi onaj plus od jutra nije jasan 😳
*znam da sam ih imala sa sinom.. (fale mi slova)
Anchy i ja imam grceve 5 dana, kazu da je to normalno jer se maternica siri! Moja frendica je u 9tt i jos uvijek ima grceve. A evo i napokonkaze da ima!
Btw napokonjel tvoj nickname prije bio hope? 🤔
Nije ribica.. tak kak mi je Anchy, tak mi je od prvog dana kak sam tu
..bok cure.. ja sam odlučila čekat do petka.. nekak me sumnjivo šarajfi.. pa kak bu bu
I ja jos uvijek imam grceve tako da to ništa ne znači
..znam da sam ih sa sinom , kad sak ga nosila isto imala.. ali se ne sječam kak.. baš me peče ko da ću dobit..
… piškila sam onaj jeftini gravidnost test ili kak se zove, ni c id crtice.. a zdržala sam točno 3 sada da neidem piškit.. nekak budem živjela u uvjerenju da sam trudna.. makar mi onaj plus od jutra nije jasan 😳
Jezos, kak ja pišem 😂😂😂
Anchy i ja imam grceve 5 dana, kazu da je to normalno jer se maternica siri! Moja frendica je u 9tt i jos uvijek ima grceve. A evo i napokonkaze da ima!
Je, je Hope2804
Ja sam u 7 tjednu i meni je svaki dan kao da cu dobit. Čak sam isla ginu jer sam se uplasila da bi ona rekla zeno to je sve normalno
Je, je Hope2804
Ja sam u 7 tjednu i meni je svaki dan kao da cu dobit. Čak sam isla ginu jer sam se uplasila da bi ona rekla zeno to je sve normalno
A tebe je pitala 😂😂😂
Je, je Hope2804
Baš te onak boli ?
Je, je Hope2804
A tebe je pitala 😂😂😂
Ma ti si u sedmom nebu, sva lebdis i neka tako ostane
😍😁
Je, je Hope2804
Baš te onak boli ?
Daaa doljni dio leda, grcevi kao pres mengu i sise plus mucnice... Sve kao pred mengu, kazem ti isla ginicu jer sam se uplasila
Anchyyy mozda bolje da nisi radila ove popodne onaj ujutro je dovoljno jasan. Nije isto ne piskiti recimo 8-10 sati (tu ni ne pijes tekucine) i urin nije razrijeden. Ponovi jutarnji definitivno
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Sortiraj odgovore
Najstariji