Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Veljača 2020. 10:40

I da reko je da mi je endometrij 8mm. Znaci i po tome vidi da ce tek O biti. Treba biti izmedu 8 i 12 za Ovulaciju. 

11. Veljača 2020. 10:41

Martina hvala pa cu usporedit cijene s mojom klinikok sljedeci tjedan👍
    Ja bi najradje na ivf i platila kad bi znala da cu uspjet😭
    Al vjerojatno prije ivf moram proc te inseminacije i pracenje folikula itd jelda?

11. Veljača 2020. 10:59

Marinalin

Martina hvala pa cu usporedit cijene s mojom klinikok sljedeci tjedan👍
    Ja bi najradje na ivf i platila kad bi znala da cu uspjet😭
    Al vjerojatno prije ivf moram proc te inseminacije i pracenje folikula itd jelda?

Zavisi. Meni je predlozio kao ajmo probat jer sam ja rekla kako nam je uspjelo prirodno 3 puta. Pa je on reko ajmo probat sa inseminacijom. Malo cemo izgubiti na vremenu al ok. Ali da sam rekla da ocu na IVF ili ICSI odmah on bi reko on. Uradili bi ugovor i krenuli vjerojatno od sljedeceg ciklusa. Samo M mi mora jos obaviti jedan pregled pa dok i to cekamo probat cemo. A nemam sta izgubiti a mozda nam se posreci. A sto se tice pracenja folikula to ti je obavezno cim si pod nekim medikamentima. Ja evo kako i same vidite idem svaki tjedan od 9.1. To kad uzimas medikamente mora biti strogo pod nadzorom. Jos je sto se tice inseminacije i ok ajd. Al kad krenes u postupak. Imas se ti i za pikat inekcijama. Pa uzimanje tableta. Pa jedan odlazak na kontrolu. Pa drugi. Pa stoperica. Pa punkcija. Pa cekanje da se oplode. Pa transfer. Bokte doktorirala sam potpomognutu koliko sam se nacitala u zadnje vrijeme o tome. 

Kiky 🥰
    11. Veljača 2020. 11:18

Marinalin

Kristinak koliko ti ono imas godina?
    Pa eto ja sam vec krenula na obradu iako 6 mj ne uspijevamo.
    Jer 6mj pratim trakicama O i ako se nista ne dogada menibje to vec cudno.
    Tako da ako treba ic cu vec ovu godinu na umjetnu👍

Ja 32 muz 33. Pokusavamo evo ide vec 13 ciklus.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Anchyy
    11. Veljača 2020. 11:24

..bok cure moje, moj update od danas,
    LH trakica, i test 😂 .. kaj mislite ?

Pipin
    11. Veljača 2020. 11:30

Anchyy

Ovo je dolje za trudnocu?? Pa to je pozitivno iz aviona!!! Cestitke Anchy!

• anaid
    11. Veljača 2020. 11:31

Anchyy

Ajmeeeee pa da, ovo je plus plussssss plussss...
    Koji si dpo ? Imas kakvih simptoma?
    Ajmeeeee evo nam opet plusica 😍😍😍😍

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• justagirl2201
    11. Veljača 2020. 11:36

Anchy PLUS!!! Čestitaaaaam!!!!! 💃💃💃💃❤❤❤❤❤❤ koji si dpo?? Krenuli nas plusići ovaj mjesec! 😊😊😊

11. Veljača 2020. 11:41

Anchyy

Pa to je plusiccccccc wuhuuuuuuu

Anchyy
    11. Veljača 2020. 11:45

..imam dva kalendara gdje sam vodila dane... jer mi se me struacija poigravala od 28/35 dana.. 
    Po prvom kalendaru bi trebala dobit danas, a po drugom 15-tog ... he pa sad.. test sam išla radid jer su mi LH trakice pretamne za pred mengu, vrti mi su glavi i jucer sam se skoro zrigala na miris cigarete... 
    ...nadam se da bude sve ok.. test sam inace popiskila i udem u ured, tamo brdo ljudi i ostal je u đepu jakne.. i sjetim se za 1.5 sat ajmo gleti.. i plus.. ne jaki ali se vidi, u živo je plusčina 😁
    ..jedino kaj me frče dole ko pred M... 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.