Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Veljača 2020. 09:46

Crookshanks

Evo al ne smatram ih mjerodavnim, em je ovaj kinez koji se pokazao nevjerodostojan em sam ocitala test nakon tri sata 😂😂😂
    https://ibb.co/hVWNqD4

https://ibb.co/QPVFfR7
    Ne znam jel se istq vidi na slikama iskreno

Da vidim i ja sjenu. Drzimo 🤞 da budu i tebi sretni onda i da krene tamniti prema pravom ➕

11. Veljača 2020. 09:49

Eto me sa kontrole. 13DC - cista i dalje stoji - imam sa lijeve i desne strane folikulice male- doktor kaze prirodnim putem tesko cemo uspiti - dao mi papire za ICSI i IVF ali je predlozio da probamo 2 mjeseca sa inseminacijom. Dobila sam Klomifen. U subotu je kontrola. Kaze da prije 20DC cak 22DC necu imat O. Tako da ce tamo sljedeci vikend vjerojatno biti inseminacija. 

Ginny
    11. Veljača 2020. 09:51

anitram hvalaaa :-* 
    drzim i ja tebi fige ~~~~~~~~~~~~~~

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

LeLa2807
    11. Veljača 2020. 09:55

Anitram1982

Eto me sa kontrole. 13DC - cista i dalje stoji - imam sa lijeve i desne strane folikulice male- doktor kaze prirodnim putem tesko cemo uspiti - dao mi papire za ICSI i IVF ali je predlozio da probamo 2 mjeseca sa inseminacijom. Dobila sam Klomifen. U subotu je kontrola. Kaze da prije 20DC cak 22DC necu imat O. Tako da ce tamo sljedeci vikend vjerojatno biti inseminacija.

sretno draga <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

11. Veljača 2020. 10:03

Martina sretno sa inseminacijom👍
    Nadam se da ce ti to uspit da nemoran na umjetnu🙏🏽

Kiky 🥰
    11. Veljača 2020. 10:08

Anitram1982

Sretno 🤞 Mora uspjet :)
    Ja i muz smo sinoc malo pricali o humanoj. Ako nam ne uspije ici cemo krajem godine na konzultacije i dalje kamo nas upute.
    Jos govori on vidi se da postoji neki problem kad nam ne uspjeva preko godine dana. Bas me nekako strah svega toga, molim Boga da nam uspije prirodinom putem ❤🥰 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

11. Veljača 2020. 10:10

Kristinak koliko ti ono imas godina?
    Pa eto ja sam vec krenula na obradu iako 6 mj ne uspijevamo.
    Jer 6mj pratim trakicama O i ako se nista ne dogada menibje to vec cudno.
    Tako da ako treba ic cu vec ovu godinu na umjetnu👍

11. Veljača 2020. 10:18

E hvala vam zenice al ja nekako nisam odusevljena tom inseminacijom. Rijetko kome je uspjelo. Al da eto ne gubimo vrijeme dok cekamo ostalo sta moramo jos obaviti. 

11. Veljača 2020. 10:22

Martina bas to ,iskoristi inseminaciju nikad neznas moze se posrecit 👍
    A kolko se placa umjetna u tvojoj klinici😱

11. Veljača 2020. 10:35

Marinalin

Martina bas to ,iskoristi inseminaciju nikad neznas moze se posrecit 👍
    A kolko se placa umjetna u tvojoj klinici😱

INSEMINACIJA - subvencija do 8 pokusaja
    bez stimulacije = 50 do 100eura po ciklusu
    sa stimulacijom = 150 do 500 eura po ciklusu
    IVF - subvencija do 3 pokusaja
    skupa sa materijalom,laboratorijem, ljecenjem, ljekovima i narkozom 
    1200 do 1700 eura po ciklusu
    ICSI - subvencija do 3 pokusaja
    skupa sa materijalom,laboratorijem, ljecenjem, ljekovima i narkozom 
    1400 do 1700 eura po ciklusu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.