I btw.posaljes nam sliku sjenice da malo lovimo? 😊
Ovulacija je u tijeku kao sto sam i predvidila da ce bitiii,pogotovo kad si osjetila jajnik,znaci da je jajasce izbacenooo 🥳🥳🥳
Justagirl,nemam test,tj. bacila sam ga... radila sam ga na poslu na brzinu,kao i uvijek neka sjena.. i rekla sam si necu se vise nista nadat,niti buljit satima u test i tako da sam ga bacila.
Peggy od srca cestitam. Baka je pomogla 🥰❤
Zelim ti svu srecu i uzivaj u ovim radostima i tom velikom plusu.
Draga, sretno ti dalje i uzivaj u svakoj sekundi.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Crne rupe sta nije da jajnik boli kad se jajasce sprema da pukne ? 😂 znaci moze bolit i bas kad je O u tijeku...to je dobro za znat 😊
Breskva znam da nije lako...al ja sam veliki optimist i vjerujem dok god mogu...mozda nas iznenadis! Vidis da i Peggy kaze da ima vodenast iscj.i trudna je evo :) drzim fige na najjače 😊💪💪💪
*tj kad se folikul sprema da pukne a ne jajasce...ispravak...da ne mislite da mislim da jajasca pucaju 😂😂
Crne rupe sta nije da jajnik boli kad se jajasce sprema da pukne ? 😂 znaci moze bolit i bas kad je O u tijeku…to je dobro za znat 😊
Breskva znam da nije lako…al ja sam veliki optimist i vjerujem dok god mogu…mozda nas iznenadis! Vidis da i Peggy kaze da ima vodenast iscj.i trudna je evo :) drzim fige na najjače 😊💪💪💪
Bolovi se mogu prilikom pucanja folikula,ali moguce je da se osjete bolovi i kada se jajasce izbacuje van iz jajnika u jajovod jer je mozda vece velicine odmah u startu pa zato moze doci do ovulacijskog krvarenja jer to jajasce osteti zilice pa otuda i dode krv nakon ovulacije 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji