Nistaaa 🤗 meni danas posiljkom iz kine stiglo 50LH trakica i 8 testica..sad sam uzela one na koje se kapa urin pa cu jednom vidjeti kakve su oni kvalitete 😬🙈
Peggy iskrene čestitke, uzivaj u svom plusiću i budite sretni, želim ti mirnu i lijepu trudnoću.
Za prvu trudnoću smo rekli nakon prve kontrole gdje je dr rekao da nije nesto u redu, samo roditeljima, na kirerazi ssm bila u 9tt. U 2.trudnoći smo odma nakon 1.kontrole rekli roditeljima a ostalima u 3.mj trudnoće. Sada kada dođe plus, u roku par dana se odma moram javiti dr da posluša srčeko i čim ga čujemo krećemo s heparinom pa ćemo sigurni reći u samom startu roditeljima i sekama, ali nikome više, ne želim da curica sazna od drugih, i njoj ćemo reći u 3.mj. Snimat ćemo je kada joj budemo rekli jer nema dana da ne pita jada će dobiti seku ili bracu. Jedva čekamo i mi da je razveselimo.
Danas je 7dc, još malo i dolaze nam plodni
Malela meni je 8dan ciklusa danas znaci pratimo se👍
Jos trakica ne tamni nista.
Prosli ciklus mi je 8i 9 dan bio smajlic na testu😱
Sad ce vjerojatno 11,12 dan bit smajl.
Blažen Femisan A! To je sve što ću ja reći...ja ovoliko iscjetka nisam imala nikad!!! Imam dobar feeling za ovaj ciklus...jako! 💪
Crnerupe cula sam da su ti gdje se kapa urin jako dobri! Naoružala si se testićima...super!
Blažen Femisan A! To je sve što ću ja reći…ja ovoliko iscjetka nisam imala nikad!!! Imam dobar feeling za ovaj ciklus…jako! 💪
Crnerupe cula sam da su ti gdje se kapa urin jako dobri! Naoružala si se testićima…super!
Hmmmm ok mislim da se prebacujem sa nocurka na femisan 😆😆😆😆😆
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Evo sad meni pocinju plodni dani i meni se cini da od femisana imam vec iscjedka
Prosli ciklus sam femisan i nocurak i bome nisam imala iscjedka😱
A sad samo femisan i cim je M zavrsila poceo evo iscjedak✔️🙏🏽
Daaa...ja pijem 19 dana 2×30 kapi..ujutro i navecer...vec sam pri kraju druge bočice i to je obilno i prozirno i rastezljivo znaci NEVJEROVATNO!! Sad znam sto znaci taj ovulacijski iscjedak a prije nist!! A to je jako bitna stavka za začeće
Ja pijem jednom dnevno 30kapi i opet imam👍
Al nocurak mi nije djelovao
Samo ovaj femisan.
Tako sa eto svakom nesto djeluje deukcije.justgirl tebi je i nocurak bio pomogao kolko se sjecam a meni nista.
Je nocurak mi je pomogao al zbilja vrlo malo jer ja prije nisam imala bas nist..ali ne moze se mjerit s femisanom...ovo je bas VAU...cak se i muz iznenadio kaze opaaaa sta je ovo 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji