Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Veljača 2020. 21:12

Nistaaa 🤗 meni danas posiljkom iz kine stiglo 50LH trakica i 8 testica..sad sam uzela one na koje se kapa urin pa cu jednom vidjeti kakve su oni kvalitete 😬🙈

• Malela
    10. Veljača 2020. 21:26

Peggy iskrene čestitke, uzivaj u svom plusiću i budite sretni, želim ti mirnu i lijepu trudnoću.
    Za prvu trudnoću smo rekli nakon prve kontrole gdje je dr rekao da nije nesto u redu, samo roditeljima, na kirerazi ssm bila u 9tt. U 2.trudnoći smo odma nakon 1.kontrole rekli roditeljima a ostalima u 3.mj trudnoće. Sada kada dođe plus, u roku par dana se odma moram javiti dr da posluša srčeko i čim ga čujemo krećemo s heparinom pa ćemo sigurni reći u samom startu roditeljima i sekama, ali nikome više, ne želim da curica sazna od drugih, i njoj ćemo reći u 3.mj. Snimat ćemo je kada joj budemo rekli jer nema dana da ne pita jada će dobiti seku ili bracu. Jedva čekamo i mi da je razveselimo.
    Danas je 7dc, još malo i dolaze nam plodni 

10. Veljača 2020. 21:51

Malela meni je 8dan ciklusa danas znaci pratimo se👍
    Jos trakica ne tamni nista.
    Prosli ciklus mi je 8i 9 dan bio smajlic na testu😱
    Sad ce vjerojatno 11,12 dan bit smajl.

• justagirl2201
    10. Veljača 2020. 21:54

Blažen Femisan A! To je sve što ću ja reći...ja ovoliko iscjetka nisam imala nikad!!! Imam dobar feeling za ovaj ciklus...jako! 💪
    Crnerupe cula sam da su ti gdje se kapa urin jako dobri! Naoružala si se testićima...super!

• anaid
    10. Veljača 2020. 22:09

justagirl2201

Blažen Femisan A! To je sve što ću ja reći…ja ovoliko iscjetka nisam imala nikad!!! Imam dobar feeling za ovaj ciklus…jako! 💪
    Crnerupe cula sam da su ti gdje se kapa urin jako dobri! Naoružala si se testićima…super!

Hmmmm ok mislim da se prebacujem sa nocurka na femisan 😆😆😆😆😆

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

10. Veljača 2020. 22:19

Evo sad  meni pocinju plodni dani i meni se cini da od femisana imam vec iscjedka
    Prosli ciklus sam femisan i nocurak i bome nisam imala iscjedka😱
    A sad samo femisan i cim je M zavrsila poceo evo iscjedak✔️🙏🏽

10. Veljača 2020. 22:21

Femisan pijem vec 15 dana 👍

• justagirl2201
    10. Veljača 2020. 22:27

Daaa...ja pijem 19 dana 2×30 kapi..ujutro i navecer...vec sam pri kraju druge bočice i to je obilno i prozirno i rastezljivo znaci NEVJEROVATNO!! Sad znam sto znaci taj ovulacijski iscjedak a prije nist!! A to je jako bitna stavka za začeće

10. Veljača 2020. 22:45

Ja pijem jednom dnevno 30kapi i opet imam👍
    Al nocurak mi nije djelovao
    Samo ovaj femisan.
    Tako sa eto svakom nesto djeluje deukcije.justgirl tebi je i nocurak bio pomogao kolko se sjecam a meni nista.

• justagirl2201
    10. Veljača 2020. 22:58

Je nocurak mi je pomogao al zbilja vrlo malo jer ja prije nisam imala bas nist..ali ne moze se mjerit s femisanom...ovo je bas VAU...cak se i muz iznenadio kaze opaaaa sta je ovo 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.