Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivo& Ivana💙♥️
    06. Veljača 2020. 19:20

Pozdrav cure, citam vas svaki dan i pratim situaciju sto se dogaša ali nisam nista pisala. Curama koje cekaju plusice drzim fige da vide svoj veeliki plusic s Mallla tebi posebno. Nadam se da ce sutra biti plus debeo ko kuca.
    Meni je sada prosao treci ciklus od spontanog koji je bio u 10om mjesecu i ciklus se vratio u normalu. Prosči mjesec sam pila caj od vrkute i stolisnika i ulje nocurka i dobila sam skolski na 28 dan.sad bi mi trebala vasa pomoc. Pratim ovulaciju vec dosta dugo trakicama i mjerim temp. Po trakicama je ovulacija trebala biti ali mi temp. nije porasla. Jutros je bila 36.3 a sad sam mjerila i sad je 36. 6.jel to znaci da je ovaj ciklus bez ovulacije? Jer san imala i onu ljepljivu sluz i evo slike trakica. Zanima me vase misljene.
    https://ibb.co/h8LV8jx

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Aneee
    06. Veljača 2020. 19:25

Cure sa neredovitim ciklusima najbolje koristite Clearblue 👍🏻
    Poz svima, evo i mene malo u hrvatskoj taman stigli (još smo na autoputu al skoro ćemo) 😊😊 tako sam sretna 😁😁😁 baš sam godišnji potrefila u pravi trenutak kad me M razočarala da se mogu napokon malo razveseliti 😁😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

06. Veljača 2020. 19:31

Clio35

Pozdrav cure, citam vas svaki dan i pratim situaciju sto se dogaša ali nisam nista pisala. Curama koje cekaju plusice drzim fige da vide svoj veeliki plusic s Mallla tebi posebno. Nadam se da ce sutra biti plus debeo ko kuca.
    Meni je sada prosao treci ciklus od spontanog koji je bio u 10om mjesecu i ciklus se vratio u normalu. Prosči mjesec sam pila caj od vrkute i stolisnika i ulje nocurka i dobila sam skolski na 28 dan.sad bi mi trebala vasa pomoc. Pratim ovulaciju vec dosta dugo trakicama i mjerim temp. Po trakicama je ovulacija trebala biti ali mi temp. nije porasla. Jutros je bila 36.3 a sad sam mjerila i sad je 36. 6.jel to znaci da je ovaj ciklus bez ovulacije? Jer san imala i onu ljepljivu sluz i evo slike trakica. Zanima me vase misljene.

Ejjj...nek si se ti nama javila. E pa sada. Ovak izgleda kao da je pik bio na 12DC a opet nekak mi nije to bas to. Ako bi uzela u obzir i tempicu rekla bi cak mozda da ce O tek biti i da piskis trakice josm. Malo slabo vidim koliko je tamo na 12DC tamna testna. Vjerojatno uzivo izgleda malo drugacije. 

Ivo& Ivana💙♥️
    06. Veljača 2020. 19:43

Anitram1982

Clio35

Ejjj…nek si se ti nama javila. E pa sada. Ovak izgleda kao da je pik bio na 12DC a opet nekak mi nije to bas to. Ako bi uzela u obzir i tempicu rekla bi cak mozda da ce O tek biti i da piskis trakice josm. Malo slabo vidim koliko je tamo na 12DC tamna testna. Vjerojatno uzivo izgleda malo drugacije.

Hvala ti na odgovoru. Da uzivo su trakice dosta tamnije. Tako sam i ja mislila da je pik bio 12 dc. Uzivo su linije jednake. Ali me muci temp. Imam jos trakica pa cu provjeravati, a u srijedu idem na pregled pa se nadam da ce vidjeti na ultazvuku dali je doslo do ovulacije. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

06. Veljača 2020. 19:46

Clio35

Anitram1982

Clio35

Ejjj…nek si se ti nama javila. E pa sada. Ovak izgleda kao da je pik bio na 12DC a opet nekak mi nije to bas to. Ako bi uzela u obzir i tempicu rekla bi cak mozda da ce O tek biti i da piskis trakice josm. Malo slabo vidim koliko je tamo na 12DC tamna testna. Vjerojatno uzivo izgleda malo drugacije.

Hvala ti na odgovoru. Da uzivo su trakice dosta tamnije. Tako sam i ja mislila da je pik bio 12 dc. Uzivo su linije jednake. Ali me muci temp. Imam jos trakica pa cu provjeravati, a u srijedu idem na pregled pa se nadam da ce vidjeti na ultazvuku dali je doslo do ovulacije.

E super da ides. Onda bude ona vidla kakvo je stanje i znat ces. Ako je bila O vidit ce. 👍👍

sanja0508
    06. Veljača 2020. 20:31

Cure, mislim da bi to moglo biti to. Hvatam se posla. Imali smo akciju prije 2 dana. Danas cemo opet. I prekosutra. 
    Mislite da sam uhvatila pik napokon? 😊
    https://ibb.co/qpQN8cy

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

sanja0508
    06. Veljača 2020. 20:32

Zadnja je od prije pola sata

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Kiky 🥰
    06. Veljača 2020. 20:48

sanja0508

Zadnja je od prije pola po 

Ciini mi se po trakicama da bi mogao biti pik... akcija nece odmoc 🥰

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Mina 29
    06. Veljača 2020. 21:07

Pozz curke..
    Vidim da ste u borbi sa ovulacijom. 
    Evo ja danas opet pišnula. Po svemu sudeći jučer je bila Ovulacija.  Danas je mrvicu svjetlija nego jučer.
    Nakon dosta vremena napokon pravi bolovi u trbuhu. Iscjedak, nadutost i napuhana prsa.. 
    Reći ću da je zaslužna Vrkuta i prenatal. 
    Ima koja da se pratimo 😬😬😬

peggy95
    06. Veljača 2020. 21:38

Pozdrav cure, kako ste?😁
    Danas mi je 11 dpo i ja i dalje osjecam boluckanje u lijevom jajniku (znaci od ovulacije) 😬 
    Dobro je dok lezim i cim se ustanem ili budem u nekom odredenom polozaju bolucka me😕 ne znam sta je, ali tako mi nikad nije bilo. Ne znam jel neka upala ali mislim da bi se iscjedak osjetio ili bio cudan da je. A moj je proziran i bez mirisa.
    Netko iskustva? 

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.