Pozdrav cure, citam vas svaki dan i pratim situaciju sto se dogaša ali nisam nista pisala. Curama koje cekaju plusice drzim fige da vide svoj veeliki plusic s Mallla tebi posebno. Nadam se da ce sutra biti plus debeo ko kuca.
Meni je sada prosao treci ciklus od spontanog koji je bio u 10om mjesecu i ciklus se vratio u normalu. Prosči mjesec sam pila caj od vrkute i stolisnika i ulje nocurka i dobila sam skolski na 28 dan.sad bi mi trebala vasa pomoc. Pratim ovulaciju vec dosta dugo trakicama i mjerim temp. Po trakicama je ovulacija trebala biti ali mi temp. nije porasla. Jutros je bila 36.3 a sad sam mjerila i sad je 36. 6.jel to znaci da je ovaj ciklus bez ovulacije? Jer san imala i onu ljepljivu sluz i evo slike trakica. Zanima me vase misljene.
https://ibb.co/h8LV8jx
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Cure sa neredovitim ciklusima najbolje koristite Clearblue 👍🏻
Poz svima, evo i mene malo u hrvatskoj taman stigli (još smo na autoputu al skoro ćemo) 😊😊 tako sam sretna 😁😁😁 baš sam godišnji potrefila u pravi trenutak kad me M razočarala da se mogu napokon malo razveseliti 😁😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Pozdrav cure, citam vas svaki dan i pratim situaciju sto se dogaša ali nisam nista pisala. Curama koje cekaju plusice drzim fige da vide svoj veeliki plusic s Mallla tebi posebno. Nadam se da ce sutra biti plus debeo ko kuca.
Meni je sada prosao treci ciklus od spontanog koji je bio u 10om mjesecu i ciklus se vratio u normalu. Prosči mjesec sam pila caj od vrkute i stolisnika i ulje nocurka i dobila sam skolski na 28 dan.sad bi mi trebala vasa pomoc. Pratim ovulaciju vec dosta dugo trakicama i mjerim temp. Po trakicama je ovulacija trebala biti ali mi temp. nije porasla. Jutros je bila 36.3 a sad sam mjerila i sad je 36. 6.jel to znaci da je ovaj ciklus bez ovulacije? Jer san imala i onu ljepljivu sluz i evo slike trakica. Zanima me vase misljene.
Ejjj...nek si se ti nama javila. E pa sada. Ovak izgleda kao da je pik bio na 12DC a opet nekak mi nije to bas to. Ako bi uzela u obzir i tempicu rekla bi cak mozda da ce O tek biti i da piskis trakice josm. Malo slabo vidim koliko je tamo na 12DC tamna testna. Vjerojatno uzivo izgleda malo drugacije.
Ejjj…nek si se ti nama javila. E pa sada. Ovak izgleda kao da je pik bio na 12DC a opet nekak mi nije to bas to. Ako bi uzela u obzir i tempicu rekla bi cak mozda da ce O tek biti i da piskis trakice josm. Malo slabo vidim koliko je tamo na 12DC tamna testna. Vjerojatno uzivo izgleda malo drugacije.
Hvala ti na odgovoru. Da uzivo su trakice dosta tamnije. Tako sam i ja mislila da je pik bio 12 dc. Uzivo su linije jednake. Ali me muci temp. Imam jos trakica pa cu provjeravati, a u srijedu idem na pregled pa se nadam da ce vidjeti na ultazvuku dali je doslo do ovulacije.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Ejjj…nek si se ti nama javila. E pa sada. Ovak izgleda kao da je pik bio na 12DC a opet nekak mi nije to bas to. Ako bi uzela u obzir i tempicu rekla bi cak mozda da ce O tek biti i da piskis trakice josm. Malo slabo vidim koliko je tamo na 12DC tamna testna. Vjerojatno uzivo izgleda malo drugacije.
Hvala ti na odgovoru. Da uzivo su trakice dosta tamnije. Tako sam i ja mislila da je pik bio 12 dc. Uzivo su linije jednake. Ali me muci temp. Imam jos trakica pa cu provjeravati, a u srijedu idem na pregled pa se nadam da ce vidjeti na ultazvuku dali je doslo do ovulacije.
E super da ides. Onda bude ona vidla kakvo je stanje i znat ces. Ako je bila O vidit ce. 👍👍
Cure, mislim da bi to moglo biti to. Hvatam se posla. Imali smo akciju prije 2 dana. Danas cemo opet. I prekosutra.
Mislite da sam uhvatila pik napokon? 😊
https://ibb.co/qpQN8cy
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Zadnja je od prije pola sata
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Zadnja je od prije pola po
Ciini mi se po trakicama da bi mogao biti pik... akcija nece odmoc 🥰
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Pozz curke..
Vidim da ste u borbi sa ovulacijom.
Evo ja danas opet pišnula. Po svemu sudeći jučer je bila Ovulacija. Danas je mrvicu svjetlija nego jučer.
Nakon dosta vremena napokon pravi bolovi u trbuhu. Iscjedak, nadutost i napuhana prsa..
Reći ću da je zaslužna Vrkuta i prenatal.
Ima koja da se pratimo 😬😬😬
Pozdrav cure, kako ste?😁
Danas mi je 11 dpo i ja i dalje osjecam boluckanje u lijevom jajniku (znaci od ovulacije) 😬
Dobro je dok lezim i cim se ustanem ili budem u nekom odredenom polozaju bolucka me😕 ne znam sta je, ali tako mi nikad nije bilo. Ne znam jel neka upala ali mislim da bi se iscjedak osjetio ili bio cudan da je. A moj je proziran i bez mirisa.
Netko iskustva?
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Sortiraj odgovore
Najstariji