Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Veljača 2020. 12:08

Malamala

Ovak, ja jucer opet bila na uzv. Dakle prije 3 tjednaje bia vodeci folikul 19mm i onda je kao ovulacija trebala za dan dva. Krvarenje pocelo proslu srijedu. Jucer na uzv folikul 24 mm pred puknućem dakle. Znaci kad je trebala biti ovulacija nije bila. Kako je moguce da tak sporo raste 😔 i kako je moguce da je taj fulikul pnaj isti od prije 3 tjedna

Da nije cista mozda? Tako je meni bilo. Jel ti radila hormone?

05. Veljača 2020. 12:08

Eto kod nas spermiogram superrr 👍👍👍👍 wuhuuuu

Pipin
    05. Veljača 2020. 12:10

Anitram1982

Wuuhuuuu, super vijest 

Kiky 🥰
    05. Veljača 2020. 12:11

Dali je koja imala gardnerellu meni je u 8mj bila upala kad su nasli na brisevima tu bakteriju i dobila vaginalete i antibiotik.. ginic je rekao da nije nista strasno i nije trebalo ponoviti briseve a papa test mi je do sad uvijek bio uredan...

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    05. Veljača 2020. 12:13

Anitram1982

Opaaa super 😁😁

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Malamala
    05. Veljača 2020. 12:13

Anitram1982

Malamala

Ovak, ja jucer opet bila na uzv. Dakle prije 3 tjednaje bia vodeci folikul 19mm i onda je kao ovulacija trebala za dan dva. Krvarenje pocelo proslu srijedu. Jucer na uzv folikul 24 mm pred puknućem dakle. Znaci kad je trebala biti ovulacija nije bila. Kako je moguce da tak sporo raste 😔 i kako je moguce da je taj fulikul pnaj isti od prije 3 tjedna

Da nije cista mozda? Tako je meni bilo. Jel ti radila hormone?

Nije cista.. Baš sam pitala.. Da poslali su me vadit hormone pa ćemo vidjeti 🙄

Mala

05. Veljača 2020. 12:14

točkicaa

Heej curke!!
    Docekala ja svoj PIK napokoon!! 🥰
    Ova prva slikica je oko pola 9 ujutro
    A ova druga je sada, cini mi se da je ova prva tamnija ilii?

Wuhuuuu pravi pik. Ja krecem danas sa trakicammmmmmm 

• Anitor
    05. Veljača 2020. 12:27

kristinak

Dali je koja imala gardnerellu meni je u 8mj bila upala kad su nasli na brisevima tu bakteriju i dobila vaginalete i antibiotik.. ginic je rekao da nije nista strasno i nije trebalo ponoviti briseve a papa test mi je do sad uvijek bio uredan…

Kristina ja bih preporucila da napravis presing na ginekologu da ti ponovi. Uvijek ali uvijek poslje pozitivnog brisa i koristenja antibiotika Treba ponoviti bris na to sto je bilo pozitivno i eventualno na aerobe da bi se vidjelo dal je antibiotik djelovao i dal su mozda negdje nastale gljivice od antibiotika. 

Mina 29
    05. Veljača 2020. 12:28

Curkeee... 
    Ja sam happy... Imamoooo ovulaciju ovaj mjesec. I to točna danas je 14 DC.. Baš sam sretna.. Pokrilo smo već i danas.. I prije 2 dana dva puta. I sutra ćemo..
    https://ibb.co/ZLMxRkz
    Točkica vidim da se pratimo.. Baš mi je drago da imate pik.. Držim fige..
    Ja sam optimistična ovaj mjesec.. 
    Jer nismo imali ovulaciju prošli mjesec. 

Ginny
    05. Veljača 2020. 12:36

anitram jeeej odlicno
    marina go go go 
    kristinak ja sam to imala,to je to sto su mi nasli na papi, oboje smo bili na atb plus ja vaginalete. nisam radila ponovo bris kako se sve izdogađalo, namjeravam ga sad napravit al i ja sam tako shvatila , nije to nista strasno kao (bris sam radila privatno u sklopu godisnjeg sistematskog, nije se ni ta ginekologica ni moj ginekolog zabrinjavao oko toga, a koliko sam guglala, to je stvarno benigno ajmo rec)

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.