Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    05. Veljača 2020. 11:11

LeLa2807

Tommyfame

LeLa2807

Tommyfame

Marinalin

Tommyfame kod tebe je gadna akcija bila😂😂😂
    Ja cekam valentinovo za akciju plodnih dana😂😂😂❤️

Prosla si na brisevima bolje neg ja 🙈🤣🤣
    Dada,bome sam ponosna na muža,prvi plodni dani a da mu ne zelim glavu otkinut 🤣🤣
    Jesi se ti pomirila sa svojim?
    Daj zabrij uspijete za Valentinovo ❤❤❤ mislim da bi bilo fer onda malu nazvat Valentina haha

nama je isto plodno za valentinovo i plniram uzeti GO da budemo skupa haha. u srijedu idem na redovnu kontrolu i planiram platit dodatno briseve jer ih papa test ne pokaze, a vidim sve više spontanih zbog pizdarija tipa ureoplazma koja se lijeci obicnim sumamedom etc….

E tak smo i mi uzelo GO i stvarno smo opusteniji,bez briga i pameti 🤣

E tak sam i ja,papa stalno okej i et na kraju radila briseve i eto ti Ureaplasme..Bog zna koliko dugo sam ju imala.
    Muz i ja popili antibiotike i eto sad za Valentinovo idem ih ponovit da vidim jesmo se rijesili te napasti 🤞 tak da,mislim da ću briseve raditi češće..

zato cu ja to platit iduci tjedan ionako idem privatno na sistematski pa da sam na miru. jesi imala simptome jer soc ginek ne daju uputnice za briseve tek tako ako nema indikacija, samo privatnici

Ma nikakvih simptoma..al bas nikad nikad nisam imala problema dolje..
    Kod mene ti je ta stvar da mi je jedan jajnik pobjegao i priljubio se uz maternicu pa je gin sumnjala da imam klamidiju..jer valjda tako jake upale mogu pomicat jajnike 🤷‍♀️ no eto ispalo je da je anatomski tak pomaknuti,da nemam klamidiju ali sam bila pozitivna na Ureaplasmu.

Ja ostala u šoku.
    No svakako bi me slala na briseve,jer veli da svaka zena prije nego krene ic na djecu bi trebala to napravit..i nije mi nista to naplatila.

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

peggy95
    05. Veljača 2020. 11:14

Pipin

peggy95

Cestitke na plusicima!
    Marinalin nadam se da je sve ok ❤🙏
    Evo mojih "simptoma" na 10dpo.. lagano bockanjenu lijevom jajniku i pristici po celu koji mi nisu izbili od puberteta 😵

I mene zapravo pika jajnik vec danima, zar je to simptom?zvuci obecavajuce kod tebe, drzim palceve…

Mene bocka od ovulacije 😬 a ovulacija mi je bila uzasno bolna ovaj put. 
    Koji je tebi dpo?

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Pipin
    05. Veljača 2020. 11:15

peggy95

Pipin

peggy95

Cestitke na plusicima!
    Marinalin nadam se da je sve ok ❤🙏
    Evo mojih "simptoma" na 10dpo.. lagano bockanjenu lijevom jajniku i pristici po celu koji mi nisu izbili od puberteta 😵

I mene zapravo pika jajnik vec danima, zar je to simptom?zvuci obecavajuce kod tebe, drzim palceve…

Mene bocka od ovulacije 😬 a ovulacija mi je bila uzasno bolna ovaj put.
    Koji je tebi dpo?

I mene od tad i jajnik i grcic. Trebam dobiti u petak, znači otprilike 12 DPO. Ali bas sam na wcu se onako malo dublje obrisala i vidim na papiru roskasto / crvenkasto sluzavo, tako da sam otprisala sve 

zabrinutakata
    05. Veljača 2020. 11:17

Cao mame neznam di da pitam za moj problem a vidim ode ste aktivne pa mi mozda ulijete neku nadu 🤦‍♀️ evo ovako radimo na bebi menstruaciju zadnju sam imala 16og i trajala je 6 dana 28 dan mi je ciklus uvik bija … a da neduljim sad mi je 3 eg doslo malo krvi popodn3 kao da san m3nstruaciju dobila ali ne tako puno sinoc isto jutros skroz slabo i sad slabo a sad sljedecu tribam dobiti 9 og  … znaci nije menstruacija kao uobicajna umorna sam i spava mi se nostop,leda me ubijaju … 

• anaid
    05. Veljača 2020. 11:25

zabrinutakata

Cao mame neznam di da pitam za moj problem a vidim ode ste aktivne pa mi mozda ulijete neku nadu 🤦‍♀️ evo ovako radimo na bebi menstruaciju zadnju sam imala 16og i trajala je 6 dana 28 dan mi je ciklus uvik bija … a da neduljim sad mi je 3 eg doslo malo krvi popodn3 kao da san m3nstruaciju dobila ali ne tako puno sinoc isto jutros skroz slabo i sad slabo a sad sljedecu tribam dobiti 9 og … znaci nije menstruacija kao uobicajna umorna sam i spava mi se nostop,leda me ubijaju …

Jedini savjet - napravi test sutra ujutro
    Moglo bu biti impatacijsko... zvuci obecavajuce. Sretno

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

LeLa2807
    05. Veljača 2020. 11:27

Tommyfame

LeLa2807

Tommyfame

LeLa2807

Tommyfame

Marinalin

Tommyfame kod tebe je gadna akcija bila😂😂😂
    Ja cekam valentinovo za akciju plodnih dana😂😂😂❤️

Prosla si na brisevima bolje neg ja 🙈🤣🤣
    Dada,bome sam ponosna na muža,prvi plodni dani a da mu ne zelim glavu otkinut 🤣🤣
    Jesi se ti pomirila sa svojim?
    Daj zabrij uspijete za Valentinovo ❤❤❤ mislim da bi bilo fer onda malu nazvat Valentina haha

nama je isto plodno za valentinovo i plniram uzeti GO da budemo skupa haha. u srijedu idem na redovnu kontrolu i planiram platit dodatno briseve jer ih papa test ne pokaze, a vidim sve više spontanih zbog pizdarija tipa ureoplazma koja se lijeci obicnim sumamedom etc….

E tak smo i mi uzelo GO i stvarno smo opusteniji,bez briga i pameti 🤣

E tak sam i ja,papa stalno okej i et na kraju radila briseve i eto ti Ureaplasme..Bog zna koliko dugo sam ju imala.
    Muz i ja popili antibiotike i eto sad za Valentinovo idem ih ponovit da vidim jesmo se rijesili te napasti 🤞 tak da,mislim da ću briseve raditi češće..

zato cu ja to platit iduci tjedan ionako idem privatno na sistematski pa da sam na miru. jesi imala simptome jer soc ginek ne daju uputnice za briseve tek tako ako nema indikacija, samo privatnici

Ma nikakvih simptoma..al bas nikad nikad nisam imala problema dolje..
    Kod mene ti je ta stvar da mi je jedan jajnik pobjegao i priljubio se uz maternicu pa je gin sumnjala da imam klamidiju..jer valjda tako jake upale mogu pomicat jajnike 🤷‍♀️ no eto ispalo je da je anatomski tak pomaknuti,da nemam klamidiju ali sam bila pozitivna na Ureaplasmu.

Ja ostala u šoku.
    No svakako bi me slala na briseve,jer veli da svaka zena prije nego krene ic na djecu bi trebala to napravit..i nije mi nista to naplatila.

a koje si radila samo bakterioloske ili ?

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

zabrinutakata
    05. Veljača 2020. 11:34

anaid

zabrinutakata

Cao mame neznam di da pitam za moj problem a vidim ode ste aktivne pa mi mozda ulijete neku nadu 🤦‍♀️ evo ovako radimo na bebi menstruaciju zadnju sam imala 16og i trajala je 6 dana 28 dan mi je ciklus uvik bija … a da neduljim sad mi je 3 eg doslo malo krvi popodn3 kao da san m3nstruaciju dobila ali ne tako puno sinoc isto jutros skroz slabo i sad slabo a sad sljedecu tribam dobiti 9 og … znaci nije menstruacija kao uobicajna umorna sam i spava mi se nostop,leda me ubijaju …

Jedini savjet - napravi test sutra ujutro
    Moglo bu biti impatacijsko… zvuci obecavajuce. Sretno

Nadam se hvala javim ujutro ❤

zabrinutakata
    05. Veljača 2020. 11:49

točkicaa

Heej curke!!
    Docekala ja svoj PIK napokoon!! 🥰
    Ova prva slikica je oko pola 9 ujutro
    A ova druga je sada, cini mi se da je ova prva tamnija ilii?

Cestitam nadam se i ja svome plusicu sutra ❤

Malamala
    05. Veljača 2020. 12:00

Ovak, ja jucer opet bila na uzv. Dakle prije 3 tjednaje bia vodeci folikul 19mm i onda je kao ovulacija trebala za dan dva. Krvarenje pocelo proslu srijedu. Jucer na uzv folikul 24 mm pred puknućem dakle. Znaci kad je trebala biti ovulacija nije bila. Kako je moguce da tak sporo raste 😔 i kako je moguce da je taj fulikul pnaj isti od prije 3 tjedna

Mala

zabrinutakata
    05. Veljača 2020. 12:02

točkicaa

Zabrinutakata, ma joooj nije to test za trudnocu, to je lh trakica, lovim ovulaciju! 😂😁 Nadam se da ce za 2tjedna biti i pozitivan test za trudnocu 😍
    A tebi drzim fige za sutra, da nam popiskis plusic!! 🤞🏻🤞🏻

Hahaha krivo vidila ja cim procitala da ima crtica odma skacem ahahhah uglavnom sretno ti ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.