Jel vi ovdje vidite neku sjenicu:
https://ibb.co/fdQDxSq
Tu ne. Smanji sliku.
Znaci ja vidim ovako na slici jedva al jako slabu crticu..e sad pojavila se ni minutu nakon sto sam ostavila test da stoji koji sam radila maloprije i vec se mucim 5 min sa hvatanjem crtice da se vidi i najmanje..al cudno mi je da je tako slabo a 3 dana kasni🤷♀️🤦♀️
Vidim kad se zagledam. Cak vidim da je debela kao kontrolna. Ne preostaje ti nego ponoviti sutra ili odi sutra radi Betu da se ne mucis. Drzim 🤞
Moj prvi lh test. Iako se nista ne dogada morala sam ga podijelit s vama 😂
https://ibb.co/7vnV995
Jedna aplikacija kaze da su plodni dani u toku a druga da stizu za 3-4 dana. Vidit cemo dali vrkuta dijeluje 😉
Nastavi ih piskiti. Vise bi onda vjerovala drugoj app 🤭 i da ce biti plodni dani.
Znaci ja vidim ovako na slici jedva al jako slabu crticu..e sad pojavila se ni minutu nakon sto sam ostavila test da stoji koji sam radila maloprije i vec se mucim 5 min sa hvatanjem crtice da se vidi i najmanje..al cudno mi je da je tako slabo a 3 dana kasni🤷♀️🤦♀️
Vidim kad se zagledam. Cak vidim da je debela kao kontrolna. Ne preostaje ti nego ponoviti sutra ili odi sutra radi Betu da se ne mucis. Drzim 🤞
Znaci nisam luda? Stvarno vidim slabu slabu crticu? 🤦♀️ Pa ovo je...ma ili ce doc il cu otic ginekologu pa znat sve,30.1. I tako imam termin,eventualno mozda kupim prije test pa cu vidjeti,ovisi kako budem raspolozena😂 al ovoj neizvjesnosti nema kraja...vec se pomirila da necu vidit crticu kad ono sok 😂🤦♀️
Znaci nisam luda? Stvarno vidim slabu slabu crticu? 🤦♀️ Pa ovo je…ma ili ce doc il cu otic ginekologu pa znat sve,30.1. I tako imam termin,eventualno mozda kupim prije test pa cu vidjeti,ovisi kako budem raspolozena😂 al ovoj neizvjesnosti nema kraja…vec se pomirila da necu vidit crticu kad ono sok 😂🤦♀️
Da nema ti druge. Od ❤️ drzim 🤞
Evo odzumirano...probajte se zabuljit 😂😂
https://ibb.co/Phgr8MW
Evo jedan zanimljivi tekst na koji sam naisla vezano za trakice i odnose. Htjela bi napomenuti da sam po tom zakljucila da je najbolje imat odnose do pika i na sam dan pika. Jer ako su spermici malo sporiji trebat ce im da dodu do jajasca. Jer znate da se oplodnja dogada u jajovodu. A od O imamo vremena samo max.24 sata jer tada jajasce propada.
LH trakice i plodni dani
U novije vrijeme koriste se i trakice za predviđanje ovulacije. Ove trakice ne funkcioniraju na principu pozitivno / negativno kao testovi trudnoće, nego je potrebno pratiti boju testne trake. Ukoliko je boja malo svjetlija ili jednaka kao boja kontrolne trake ovulacija će se dogoditi u sljedećih 48 sati. Ukoliko je boja testne trake tamnija od boje kontrolne trake ovulacija će se dogoditi u sljedećih 12 sati.
I jos nesto zanimljivo :
Plodni dani i tempiranje odnosa
Ako želite ostati trudni tempiranje spolnog odnosa je krucijalno. Prema nekim statistikama 80 posto žena zanese kroz tri dana prije ovulacije, dok tek 20 posto ako su imali spolni odnos na dan ovulacije ili četiri – pet dana prije ovulacije, tako da se može reći da su najveće šanse za začeče, ili najplodniji dani tri dana prije ovulacije iako se samo začeće događa nakon ovulacije. Najveće šanse ćete imati ako sperma dočeka jajašce u jajovodu. Nakon što se formira embrio oplodnjom jajne stanice, embrio će plutati po jajovodima i sluznici maternice četiri do 6 dana prije nego što se ugnijezdi u zid maternice (proces poznat kao implantacija). Da biste provjerili trudnoću potrebno je pričekati s testom bar tri dana nakon implantacije ili oko 10 dana nakon ovulacije.
Sortiraj odgovore
Najstariji