Jutros mi je bila 36,78 i sad onak bzvz mjerila i 37,07…do sada kad kod bih mjerila, ne vazno koje doba nije bila veća od 36,8…A dole ponekad imam osjećaj kao da ću dobiti 🤔
Možda bolje da pravim test ako mi bude kasnila 1 dan…znači utorak..I grudi mi od jučer na danas postale još veće i još osjetljivije …pms ili trudnoća 🤦♀️
Meni kad je bila sad biokemijska grudi su me bolile od O do stvari nenormalno i totalno drukcije nego inace sto bole pred stvari i tocno sam znala da i ako sam bila trudna nisam vise jer cim su dosle stvari odmah su prestale boliti..tako da je to moguce a i nemora bit za trudnocu..ja ti drzim 🤞 da sutra bude pozitivan test.
Sto se tice muzeva, ja ko da svoga vidim u svima hahah. Nije ni moj nista bolji ni gori 😂😂 moj ode na pivu pa ga nema tri sata a kada idemo skupa kamo onda uvijek zuri doma a onda se ja inatim😂
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
A moj samnom nece da popije a kad ode s muskima obloka se😤😤😤😤😤😤
Radi ko sutra ili prekosutra testić? Još malo i bude čini mi se puno testiranja .
Jutros mi je bila 36,78 i sad onak bzvz mjerila i 37,07…do sada kad kod bih mjerila, ne vazno koje doba nije bila veća od 36,8…A dole ponekad imam osjećaj kao da ću dobiti 🤔
Možda bolje da pravim test ako mi bude kasnila 1 dan…znači utorak..I grudi mi od jučer na danas postale još veće i još osjetljivije …pms ili trudnoća 🤦♀️
Tako je i meni. Jucer 37.2, danas 37.3. Cijeli tjedan imam bolove u desnom jajniku i užasnu bol u križima. Grudi mi nisu ni vece ni osjetljivije. U uto ne bi trebala dobit
Kristinak hvala i ja se tome nadam iako ovi grcevi su mi baš predmenstrualni
Marinalin počni i ti izlaziti i lokati 🤣🤣 pa se možda smiri 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Tako je i meni. Jucer 37.2, danas 37.3. Cijeli tjedan imam bolove u desnom jajniku i užasnu bol u križima. Grudi mi nisu ni vece ni osjetljivije. U uto ne bi trebala dobit
Znaci tu smo negdje 😁 držim nam 🤞🏻 pa da nas ➕ lijepo iznenadi
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
https://ibb.co/2k6xw4h
Kako bi vi ovo protumacile? Gore prvi test je od jucer a zadnji od danas 🥴🥴🥴
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Drzim fige za plusice 🤞
Moj nikako ne izlazi, ko Rita (cini mi se) ga tiram da se ode druzit nekad, njemu se to vise odavno ne da. Zato ja izlazim i putujem za nas oboje 😂😂 nigdi daleko al preko vikenda sa maskarama kad su karnevali negdi(Budva, Samobor, Korčula, supetar...) sa sestrom na utrke, sa bratom jednom godisnje u Sarajevo... Skupi se 😂🙈 on me i potice da odem i odmorim od svakodnevnice. Bas sam sa curama bila na kasnom rucku/veceri 4 sata 😂
Svekriva 🙈 bolje da ne pricam. Ne pricam vise s njom, samo kad moram, skoro sam se rastala, muz je sricom normalan pa smo odselili od njegovih
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Moj voli tu pivu svaki dan ju pije samo nekad manje nekad vise ovisi. Neznam koliko taj alkohol steti spermicima. Ja sam svoga uvjerila u to da je ginekolog rekao da alkohol oslabljuje spermice pa ju manje pije nego inace pogotovo kad su plodni dani 😂😂😂😂😂 a mozda je veci problem u meni nego u njemu 😂
Sretno cure sutra sve koje radite testove i jedva cekam vidjeti sutra pozitivne testove😘 ja jedva cekam o da mogu onda prijavljivat simptome 😂
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Vecer curice 😍 ja jucer nisam radila lh nakon sto je pocela tamnit...dns me jajnik boli pa napravila:
https://ibb.co/QmPHMC2
Čini mi se da je O blizu...dns mi je 11dc...mi svejedno akcijamo zadnja 3 dana opusteno i neoptereceno 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji