E al kako maknut to sve iz glave😱😱
Kako da ne razmisljam o trudnoci????
Al treba nešto dobro da te izmori i da kazes odustajem...ajde njih razumijem imali su vec jedno pa ako i odustanu onda imaju bar jedno ali kako mi da dođemo do te točke da odustanemo kad nemamo niti jedno 🥵
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
E al kako maknut to sve iz glave😱😱
Kako da ne razmisljam o trudnoci????
To jest problem, oni su stvarno digli ruke od toga, prije pratila trakicama i sl, onda kad je ostala trudna nije ni znala tj dana da joj kasni, slucajno je otvorila onaj menst kalendar i vidjela na app da pise kak kasni 😅
Pa da al vecina digne ruke bas onda kad se izmori trakicama,testovima itd
Al trebam doc u tu fazu 😂
Bila ja malo na fejsu i naletim na ovaj vic i odmah sam ga morala vama poslati 🤣🤣
Sretne pop mladu koju vjenčao prije godinu dana i upita:
“Kćeri kako si, kako muž, imate li djece?”
“Dobro smo oče, muž radi i tako, ali djece još nemamo, trudimo se ali ne ide…”
“Ne brini kćeri, upravo idem u Vatikan, pomoliću se za vas i zapaliću vam svijeću…”
Prođe 5. godina i sretne on opet nju i upita:
“O kćeri, drago mi je da te vidim. I imate li djece?
“Imam oče 10-oro, dvoje trojki, jedne blizance i još dvoje…”
“Ooo…lijepo kćeri, a gdje ti je muž?”
“Otišao u Vatikan da ugasi j**benu svijeću…”
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Hahahhahaha dobar dobar 😂😂😂😂
Ma ti nasi muski su cudna biljka, ja sam primjetila da vise hopasmo bas dok treba jer me uvijek pita kad su kak je on to nazval "maybe baby" dani i tu se ispucamo valjda i onda do M prode i do tjedan dana da nis...
Ma bas mi smo lukave, snademo se, i da moj je muzikant tak da... "nije lako moja stara, muzikanta i becara voljeti " 😅😅😅
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Anaid i mi se ispusemo do O i onda po tjedan dana nema akcije 😅
.
Ja sad mjerila temp 37,07 🤔 najviše do sada a sutra (ne) treba da dobijem M 🤯🤷🏼♀️
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ana.b dobro zvuci, ujutro si mjerila ? Kolko ti je bila ?
Drzim fige da ne dode, hoces pisnut test ujutro? 😋
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Jutros mi je bila 36,78 i sad onak bzvz mjerila i 37,07...do sada kad kod bih mjerila, ne vazno koje doba nije bila veća od 36,8...A dole ponekad imam osjećaj kao da ću dobiti 🤔
Možda bolje da pravim test ako mi bude kasnila 1 dan...znači utorak..I grudi mi od jučer na danas postale još veće i još osjetljivije ...pms ili trudnoća 🤦♀️
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Jao mene grudi bole na dodir kriticno. Stalno piskim. Nemocna sam i pospana. Trebam ne dobit za 10M. Tek je O iza mene hahaha
06/20 blighted ovum 8tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji