I ja sam sad početkom ciklusa počela.. Dali se ciječi ciklus pije?
Ja sam počela dan prije pika i pila 5-6 dana otprilike
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Meni je isto endometrij tanak dosta, neznam koliko je vama? Meni je 7 bio na pregledu. Pa mi je rekao ginic da ciklu pijem i to cijeli ciklus ju pijem stalno bez prestanka.
Nego zanima me malo nocurak? Jeli kome pomogao pri trudnoci, za sto je sve dobar, kako se pije i to? Bas me zanima nisam ga nikada koristila.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Možeš stalno piti, ja sam krenula 7 dana prije nego sam dobila M jer sam se kasno sjetila, a sad cu ovaj tj piti taman kako treba prije plodnih dana pa nastavit) :D sad ću ciklu, vrkutu, folnu i razmisljam uzet maticnu mlijec citala sam da je super za js i plivace cure na potpomognutoj hvale...
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja pijem ciklu već 2 tjedna... cikla iz DMa je stvarno pravi okus, iz Bio&Bio je tako razrijeđen da je to strašno...
Ne znam ako se pije cijeli ciklus ali ja ga pijem radi željeza koji mi ne inače niski ...
Meni je isto endometrij tanak dosta, neznam koliko je vama? Meni je 7 bio na pregledu. Pa mi je rekao ginic da ciklu pijem i to cijeli ciklus ju pijem stalno bez prestanka.
Nego zanima me malo nocurak? Jeli kome pomogao pri trudnoci, za sto je sve dobar, kako se pije i to? Bas me zanima nisam ga nikada koristila.
Endometrij mi je bio 6mm dok je 1 folikul bio 19mm dakle dan pred samu ovulaciju..
Mala
dajte sliku tog soka od cikle , nebi bilo zgoreg da malo zeljezo dignem hahah
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
i koliko se tog soka dnevno pije?
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Ja pijem ciklu već 2 tjedna… cikla iz DMa je stvarno pravi okus, iz Bio&Bio je tako razrijeđen da je to strašno…
Ne znam ako se pije cijeli ciklus ali ja ga pijem radi željeza koji mi ne inače niski …
aha, ja uzela u bio i bio onda ću dana su dm otići :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
https://ibb.co/LJ4663J
Ja ovaj od Biotte pijem iz Dm-a
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji