Nadam se da će nam sad uspjeti ovaj ciklus...imam osjećaj da su dobre kapi 🤞🏼😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ana b.ja sam ok...nemam bas nikakve simptome...malo mi desni jutros krvarili...poneki grčić...sise pocele opet bolit (kao pred M) Ocekujem M za 4 dana....lovim sjenice ali se iskreno ne nadam...sve nekak upucuje na to da cu dobit...al cak nisam ni tuzna ko prosli ciklus nakon biokemijske...vjerujem da ce bit uskoro ❤ probat cu sad femisan i folnu cijeli ciklus pa cemo vidjet kak ce to bit
Ja sam za ovaj ciklus narucila od natural weltha prrnalane (doza za 3 mjeseca posto je 100 kapsula), i ulje nocurka sa vitaminom e....
Pijem jos sumece vitamin c.
A muzic selen,cink i kupila sumece koje sadrze folnu, to zapravo ni nezna zakaj pije 😂😂😂😂
Eto nadam se necemu boljemu ovaj mjesec
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Ana b nadam se da pomazu femisan🙏🏽
Iako pijem i caj vec 3mj pa nista😅😅😅😅
Tako da imam filing da je to sve individualno ,nekome pomogne ,nekome ne.
Jos ovaj stres i ocekivanje samo me psihicki uzdrma.
Ja sam za ovaj ciklus narucila od natural weltha prrnalane (doza za 3 mjeseca posto je 100 kapsula), i ulje nocurka sa vitaminom e….
Pijem jos sumece vitamin c.
A muzic selen,cink i kupila sumece koje sadrze folnu, to zapravo ni nezna zakaj pije 😂😂😂😂
Eto nadam se necemu boljemu ovaj mjesec
Ja isto pijem te prenatale od natural weltha već mj i pol... Al sad sam malo stala jer sam po stolici vidjela da imam malo previše željeza :/
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Anitor kapsule il bas tekuce mislim kako god pijes uglavnom kupi pa probaj👍👍👍👍👍
Obočno su kapi (tinkture) jače, a ja pijem u kapsulama jer je lakše, progutam kapsulu i bok. Al zapravo dođe to na isto
url=https://lilypie.com]
Cure koje ste trudne ..
Jeste odma nakon O imale bol u trbuhu il nesto?
A čemu služi noćurak, prvi puta sada čujem za njega. Ja pijem prenatal od Solgara, ali čini mi se da nemaju folnu, nisam sigurna.
Sutra krećem s lh trakicama, joj bas sam uz uzbuđena, da barem upali ovaj mjesec.
Sortiraj odgovore
Najstariji