Ja kad sam ostala trudna, baš tad nekak sam mislila da nisam trudna iako mi je prvi put bio smajlić na clearblue testu za O. Mi pokrili dan prije tog, taj dan, i dan poslije O. Na dan kad je trebala doći M sam se išla testirat, onak da se opet ne ponadam i da maknem i tu malu sumnju. Imala sam trakice od kineza za test. Ja napravim kad ono, 2 crte, jedna svijetlija druga tamnija. Ja u šoku (ko da ne znam da smo se sexali :))) ), napravim ja još tri ta testa, sva tri ista. Napravim s još jednim kinezom, drugačiji test, ista stvar, samo što je kod njega bila još svijetlija ta druga. Da je mene tad netko snimao rekao bi da sam luda. Otišla u dm kupila clearblue i plus lijepi bio, suze i sreća nakon 2,5g pokušavanja.
Bolje da vam ne govorim da sam iduća dva tjedna svaki dan piškila na kineze da vidim jel su i dalje te dvije crtice :)))) rekle mi frendice da nisam normalna, al nisam si mogla pomoć :D
Eee točno znam ovaj osjećaj. Prošlu zimu bila s malom u bolnici u vrijeme ovulacije brinila o drugim stvarima. U 1 mj računam da su mi grudi teške i bockaju me jajnici al kao to tako bude inače. Računam napravit ću test da se ne mislim al kao više dio navike. I napravim digitalac milerov i odem se kupat, kad sam pogledala test šokirala se (isto tako kao da ne znam da smo se sexali) i nisam vjerovala, 3 dana sam svako malo išla pogledat test da povjerujem. I 4 dana nakon očekivane M sam procurila. Od tada ništa, nula bodova al nada živi.
Da se nadovežem i nanovaj dio o zimskim bebama 2020. Baš bi bilo dobro, bila sam dio zimskih beba 2016. I bilo bi lijepo biti dio 2020.
url=https://lilypie.com]
Ja kad sam ostala trudna, baš tad nekak sam mislila da nisam trudna iako mi je prvi put bio smajlić na clearblue testu za O. Mi pokrili dan prije tog, taj dan, i dan poslije O. Na dan kad je trebala doći M sam se išla testirat, onak da se opet ne ponadam i da maknem i tu malu sumnju. Imala sam trakice od kineza za test. Ja napravim kad ono, 2 crte, jedna svijetlija druga tamnija. Ja u šoku (ko da ne znam da smo se sexali :))) ), napravim ja još tri ta testa, sva tri ista. Napravim s još jednim kinezom, drugačiji test, ista stvar, samo što je kod njega bila još svijetlija ta druga. Da je mene tad netko snimao rekao bi da sam luda. Otišla u dm kupila clearblue i plus lijepi bio, suze i sreća nakon 2,5g pokušavanja.
Bolje da vam ne govorim da sam iduća dva tjedna svaki dan piškila na kineze da vidim jel su i dalje te dvije crtice :)))) rekle mi frendice da nisam normalna, al nisam si mogla pomoć :D
Eee točno znam ovaj osjećaj. Prošlu zimu bila s malom u bolnici u vrijeme ovulacije brinila o drugim stvarima. U 1 mj računam da su mi grudi teške i bockaju me jajnici al kao to tako bude inače. Računam napravit ću test da se ne mislim al kao više dio navike. I napravim digitalac milerov i odem se kupat, kad sam pogledala test šokirala se (isto tako kao da ne znam da smo se sexali) i nisam vjerovala, 3 dana sam svako malo išla pogledat test da povjerujem. I 4 dana nakon očekivane M sam procurila. Od tada ništa, nula bodova al nada živi.
Da se nadovežem i nanovaj dio o zimskim bebama 2020. Baš bi bilo dobro, bila sam dio zimskih beba 2016. I bilo bi lijepo biti dio 2020.
hehehe da najsmiješniji taj dio, pa kak sam trudna, a radilo se na tome Najugodnije iznenađenje
Treba biti nade i ima je. Desit će se, svima nama, samo pozitivno :)
Ma da se sve prebacimo u zimske bebe 2020, koja bi to grupa bila
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Daaa ja stalno gledam jesenske bebe 2020 i racunam da cu se pridruziti uf
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Cure, moze savijet, ja trebam ne dobiti 27/28. O bila (ja mislim) ponedjeljak 13.1. kad se mogu najranije testirati, a da potencijalno nešto ulovim :-D
Ja bi rekla u utorak najranije…. Neki najrealniji dan je 9dpo bez velikih očekivanja, a tamo do 12dpo bi već trebalo bit nešto ako je…. Mada nije to pravilo.
U redu, hvala ti.. :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Tonia ziva istina 👍
Taj smajlic na clearblue mi je nekako super😂😂😂🥰
Daj boze da svi odemo na drugi forum👍👍👍
Hoćemo cure kad tada.... Popunit ćemo 11, 12 mj 2020. I 1 i 2 mj 2021. Mora bit... Mislimo pozitivno!
url=https://lilypie.com]
Ja sam tako nervozna danas ne znam šta mi je. Na momente me uhvati panika šta ako opet ne uspije pa onda se u glavi smirujem 😅 poludila sam skroz sad ta 2 tjedna teske muke🙈
I ja nikad ni sjenice nisam vidila na mojim testovima trudnoće a kad bi vidila sjenu mislim da bi se srušila 😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Malla hvala na filteru ❤ al ja nis ne vidim kad si filtrirala😂🙄
Ugl nemam vise kineza pa sam napravila gravignost i odmah bacio opet neku sjenicu al tanku i blizu ruba, vidite li:
https://ibb.co/Lh52MX9
Ah te sjene sjena 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji