Ja nisam nikad u 6 ciklusa sjenu ni S vidiila i tako bi se sokirala da sjenu vidim😂😂😂
Nisam ni ja u ovih 9 ja mislim da bi se srusila kad bi bar nes vidla haha😂😂
Meni da je plus ja bi pitala vas za misljenje od šoka hahahhhahaa, a kako li za crtice i sjene xD
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja kad sam ostala trudna, baš tad nekak sam mislila da nisam trudna iako mi je prvi put bio smajlić na clearblue testu za O. Mi pokrili dan prije tog, taj dan, i dan poslije O. Na dan kad je trebala doći M sam se išla testirat, onak da se opet ne ponadam i da maknem i tu malu sumnju. Imala sam trakice od kineza za test. Ja napravim kad ono, 2 crte, jedna svijetlija druga tamnija. Ja u šoku (ko da ne znam da smo se sexali :))) ), napravim ja još tri ta testa, sva tri ista. Napravim s još jednim kinezom, drugačiji test, ista stvar, samo što je kod njega bila još svijetlija ta druga. Da je mene tad netko snimao rekao bi da sam luda. Otišla u dm kupila clearblue i plus lijepi bio, suze i sreća nakon 2,5g pokušavanja.
Bolje da vam ne govorim da sam iduća dva tjedna svaki dan piškila na kineze da vidim jel su i dalje te dvije crtice :)))) rekle mi frendice da nisam normalna, al nisam si mogla pomoć :D
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Ja kad sam ostala trudna, baš tad nekak sam mislila da nisam trudna iako mi je prvi put bio smajlić na clearblue testu za O. Mi pokrili dan prije tog, taj dan, i dan poslije O. Na dan kad je trebala doći M sam se išla testirat, onak da se opet ne ponadam i da maknem i tu malu sumnju. Imala sam trakice od kineza za test. Ja napravim kad ono, 2 crte, jedna svijetlija druga tamnija. Ja u šoku (ko da ne znam da smo se sexali :))) ), napravim ja još tri ta testa, sva tri ista. Napravim s još jednim kinezom, drugačiji test, ista stvar, samo što je kod njega bila još svijetlija ta druga. Da je mene tad netko snimao rekao bi da sam luda. Otišla u dm kupila clearblue i plus lijepi bio, suze i sreća nakon 2,5g pokušavanja.
Bolje da vam ne govorim da sam iduća dva tjedna svaki dan piškila na kineze da vidim jel su i dalje te dvije crtice :)))) rekle mi frendice da nisam normalna, al nisam si mogla pomoć :D
Ajme predivno, naježila sam se. Bas mi je drago :))
Ja sad citala na forumu kao slina je znak, naravno vjerojatno kad je zena dobrano trudna, a ne nakon par dana od O i odmah pratim i vidim u ustima se nakuplja mislim si - sto ti je autosugestija hahahahahha. Ja sam do sad uvijek sa mm pricala i govorila a mozda sam trudna mada sumnjam, a sad se zezam kao beba je tu beba je tu mada stvarno to ne mislim tj nit mislim da je niti da nije.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Ja znam da ako ce bit minus da cu se uzasno razocarat jer se ovaj mjesec bas jako nadam i drugacije se osjecam bas onako pozitivno u vezi toga svega i stvarno zelim svoje malo zrno srece 😊
Od srca ti zelim Lilo da se to i desi <3
Meni su se sad privatno stvari posložile, radim skoro tri godine u toj firmi i stvarno mislim da je sad nekako vrijeme kad bi bas htjela em bebu em odmorit od posla malo hahah :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Joj sad si mi bas dala jos vecu nadu. Nadam se da ce tako i kod mene bit i da me osjecaj ne vara jer se stvarno drugacije osjecam nego inace. Mi smo imali odnose 2 dana prije ovukacije, na dan ovulacije i dan poslje ovulacije i stvarno se nadam da se nesto uhvatilo
Mi imali sva tri dana prije (ili cetiri ako je O bila eventualno dan kasnije jer nisam mjerila) ali na dan O mislim da ne jer nekako po bolovima racunam da je bila ponedjeljak a ne zadnji dan odnosa (nedjelja),ali i dalje se nadam...
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Joj cure stvarno vam držim fige i nadam se da će vam ovaj mjesec to biti to
Bude uvijek puno razočarenja, al kad se napokon desi, shvatite da se svo to razočarenje isplatilo. Nadam se vašim crticama i plusićima Vidim da ste dane fino pokrile :)))) bude to, budeee
Držim fige i sebi, ta trudnoća se završila u 17tt Ali moramo dalje pozitivno i jako :)
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
+ 28.10.
Bude uvijek puno razočarenja, al kad se napokon desi, shvatite da se svo to razočarenje isplatilo. Nadam se vašim crticama i plusićimaVidim da ste dane fino pokrile :)))) bude to, budeee
Držim fige i sebi, ta trudnoća se završila u 17ttAli moramo dalje pozitivno i jako :)
Joj stvarno mi je zao Tonia :( idemo dalje sve pozitivne i hrabre, lakse je kad se medjusobno bodrimo.. Barem meni
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Bude uvijek puno razočarenja, al kad se napokon desi, shvatite da se svo to razočarenje isplatilo. Nadam se vašim crticama i plusićimaVidim da ste dane fino pokrile :)))) bude to, budeee
Držim fige i sebi, ta trudnoća se završila u 17ttAli moramo dalje pozitivno i jako :)
Joj stvarno mi je zao Tonia :( idemo dalje sve pozitivne i hrabre, lakse je kad se medjusobno bodrimo.. Barem meni
Slažem se, puno je lakše, zato smo i tu :)) Sad ćemo mi brzo na jeseske/zimske bebe 2020 :D
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
+ 28.10.
Malla nasmijala si me s ovim dok dodu tvoji plodni dani😂😂
A klasika muski bi se seksali bas kad dobijemo M ili u tom periodu kad je kasno
Ja bih trebala dobit 1.2 ako je ao bila jucer prekjucer😱
Točno tako, da mi je O odmah iza M ma ne bi bilo brige za zatrudnjivanje, taman 5 dana apstinencije i onda velika želja 3 dana za redom 😂😂😂 a ovako nekad dođem i kažem ej tek su mi sad plodni dani a i ja i on već ae preakcijali za taj misec 😂😂 kakva komedija.
url=https://lilypie.com]
Cure, moze savijet, ja trebam ne dobiti 27/28. O bila (ja mislim) ponedjeljak 13.1. kad se mogu najranije testirati, a da potencijalno nešto ulovim :-D
Ja bi rekla u utorak najranije.... Neki najrealniji dan je 9dpo bez velikih očekivanja, a tamo do 12dpo bi već trebalo bit nešto ako je.... Mada nije to pravilo.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji