Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    23. Svibanj 2020. 11:12

Sad kad me razapnete.. na LH trakicama, a ne prati s njima O!! 🤭🙈🙈 Stvar je u tome da nisam odmah htjela poceti s njima jer kao mogu dosta dobro skuziti te plodne dane.. i mislila sam krenuti mjeriti bazalnu od idućeg mjeseca.. ali eto srećom neće trebati.. 
    I sjetila sam se jos simptoma.. osjecala sam vrucinu u cickama uglavnom  navecer..to mi je bio cudan i nov simptom! Mislim da sam cak pisala tu o tome.. i sad sam bas nasla u kalendaru da sam si zapisala laganu bol dolje.. tako da je bilo grceva ali bili su dosta blagi ovaj put! Pitajte ako vas jos nesto zanima.. nije blem..😊

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Tonia♥️
    23. Svibanj 2020. 11:34

Ajmeeeeee Amelie cestitam od♥️ koji lijepi plus 🎉🎉🎉 joj cure držim fige da sve nastavite niz 😍 super smo krenule 🤗

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

silver
    23. Svibanj 2020. 11:54

Hvala ti Amelie na odgovorima!! 
    Znači cure vidite, pustite LH trakice, samo nas izluđuju, treba kao Amelie, slušati tijelo i ne misliti o pikovima previše... 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• ZuleZ
    23. Svibanj 2020. 12:00

Iskrene cestitke na plusevima! 😊
    Moja situacija -
    M "kasni" 3-4 dana, ovulacija ne znam kad je/je li bila, nisam htjela ovaj ciklus se zamarati trakicama.. Test radila jutros-negativan. Apsolutno nikakvih simptoma nemam, nit trudnoce nit pms-a, jedino sto sam prije dan-dva osjetila grcice kao nekakve, ali ne nalik menstrualnim, nekako drugacije, nezz kako bi opisala.. Grudi 0 bodova, iscjedak 0 bodova, grcevi 0 bodova.. Ugl eto test je negativan, postoji li mogucnost da je ovulacija bila kasnije pa time i M kasni, ili pak ako je uopce doslo do implantacije da je jos rano da test pokaze plus? Vasa misljenja? Inace su mi ciklusi 25-28 dana, danas je evo 30dc, a po kalendaru kao trebala mi je stici na 26dc. Zato sam i stavila kasni pod navodnike. 

👩🏻27 god.
    👨🏼31 god.,
    Termin 16.06.2021. 🤰🏻👨‍👩‍👧💕

Sara 🌸
    23. Svibanj 2020. 12:21

Nama je smajlić bio prije dva dana,  oko 16.15h da sam radila taj CB test. Odnose smo imali koji sat prije toga, onda navecer kasno, tj. iza ponoci, kad smo se vratili od prijatelja. Jučer cijeli dan smo obavljali neke sitnice, navecer sam bila toliko umorna, bas nisam tila forsirat. I onda smo jutros zabetonirali. Malo me uvatila griznja savjesti jer sam sinoc propustila. al eto, sta bude bit ce. 🤞🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

23. Svibanj 2020. 12:22

Trebam pomoc 🤣🥰🤔🙄 radila test za ovulaciju i sad mi nije jasno da li da ga sutra radim opet ili da preskocim pa za dva dana 🙄🙄🙄🤔 evo od maloprije
    https://ibb.co/YXfCpkx

Sara 🌸
    23. Svibanj 2020. 12:24

bajo

Trebam pomoc 🤣🥰🤔🙄 radila test za ovulaciju i sad mi nije jasno da li da ga sutra radim opet ili da preskocim pa za dva dana 🙄🙄🙄🤔 evo od maloprije

Najbolje ti je radit svaki dan po jednu dok ne vidis bas da pocinje tamnit. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

23. Svibanj 2020. 12:25

Siijjj

bajo

Najbolje ti je radit svaki dan po jednu dok ne vidis bas da pocinje tamnit.

Hvala 🥰💋❤

Mallla
    23. Svibanj 2020. 12:52

Bajo potpisujem Siijjj svaki dan jednu trakicu, tako ćeš najbolje uočit koliko brzo tamne!
    Siijjj pa vi ste to odlično pokrili, čemu grižnja savjesti, sve je cakum pakum! Ja neznam bi li napala muža večeras i sutra il da veleras preskočim... Vidit ćemo kakva će nam bit volja!
    ZuleZ dobro došla. Postavila si pitanja a samim pitanjima i odgovorila na njih. Može lako biti Ovulacija koja je odšetala, a može biti da je bila kasnije pa je sad implatacija a test još ne može pokazat stanje. U svakom slučaju želim ti da bude dobitni ciklus. 
    Amelie hvala na iscrpnostoći, pretpostavljam da si mengu imala 24.4 a ne 24.3 kako si napisala.... Super kada su ciklusi redovni i kada možeš po tijelu pratiti koja je faza... A dobro ste i pokrili dane šta je je! 

url=https://lilypie.com]

23. Svibanj 2020. 13:04

Mallla

Bajo potpisujem Siijjj svaki dan jednu trakicu, tako ćeš najbolje uočit koliko brzo tamne!
    Siijjj pa vi ste to odlično pokrili, čemu grižnja savjesti, sve je cakum pakum! Ja neznam bi li napala muža večeras i sutra il da veleras preskočim… Vidit ćemo kakva će nam bit volja!
    ZuleZ dobro došla. Postavila si pitanja a samim pitanjima i odgovorila na njih. Može lako biti Ovulacija koja je odšetala, a može biti da je bila kasnije pa je sad implatacija a test još ne može pokazat stanje. U svakom slučaju želim ti da bude dobitni ciklus.
    Amelie hvala na iscrpnostoći, pretpostavljam da si mengu imala 24.4 a ne 24.3 kako si napisala…. Super kada su ciklusi redovni i kada možeš po tijelu pratiti koja je faza… A dobro ste i pokrili dane šta je je!

E sad kako vi to radite uvik u istu uru il ujutro il popodne ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.