Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    22. Svibanj 2020. 20:03

Siijjj

Mallla

Fancy ja vidim tanku sivu crticu! E sad to je uglavnom mjesto gdje bi bila roza debela crta da je T u pitanju…. Još su sve mogućnosti otvorene. Ta kasetica mi ne uljeva povjerenje jer njih ako i ne korištene okreneš prema svijetlu zna se vidit ta crta, naravno siva, bijela, prozirna…. Ovo što kažeš za CB e to uljeva nadu, nije CB baš običajan pucat lažne crte. Probaj provuć sliku kroz filter pa ti možda da crtu… Savjetujem oprez a skupa s tobom se nadam i navijam da je to to!
    Evo žene moje ulovila i ja Pik, a sva sam se bila zabrinula a on došao kako mu je i običaj….
    https://ibb.co/0KxnCVr
    17dc 17h i pik… Možda je to neki znak 😂😂 sad treba zaskočiti Muža, al ne znam šta mi je pametno, večeras ili sutra… Hmm

E, aj molim te, slikaj mi omot svojih trakica. pliz

https://ibb.co/CQRYjyj

url=https://lilypie.com]

Mallla
    22. Svibanj 2020. 20:04

maki994

Malla, znaci isti dan smo ga ulovile 😁🤞 ma ja cu svog zaskocit i veceras i sutra, jednostavno ne mogu nista da prepustam slucaju 😂

Daaaa sad idemo skupa u odbrojavanje i simptomr secirat 😎

url=https://lilypie.com]

maki994
    22. Svibanj 2020. 20:25

Mallla

maki994

Malla, znaci isti dan smo ga ulovile 😁🤞 ma ja cu svog zaskocit i veceras i sutra, jednostavno ne mogu nista da prepustam slucaju 😂

Daaaa sad idemo skupa u odbrojavanje i simptomr secirat 😎

Jedva cekam 😁🤞

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Sara 🌸
    22. Svibanj 2020. 21:10

Mallla

Siijjj

Mallla

Fancy ja vidim tanku sivu crticu! E sad to je uglavnom mjesto gdje bi bila roza debela crta da je T u pitanju…. Još su sve mogućnosti otvorene. Ta kasetica mi ne uljeva povjerenje jer njih ako i ne korištene okreneš prema svijetlu zna se vidit ta crta, naravno siva, bijela, prozirna…. Ovo što kažeš za CB e to uljeva nadu, nije CB baš običajan pucat lažne crte. Probaj provuć sliku kroz filter pa ti možda da crtu… Savjetujem oprez a skupa s tobom se nadam i navijam da je to to!
    Evo žene moje ulovila i ja Pik, a sva sam se bila zabrinula a on došao kako mu je i običaj….
    https://ibb.co/0KxnCVr
    17dc 17h i pik… Možda je to neki znak 😂😂 sad treba zaskočiti Muža, al ne znam šta mi je pametno, večeras ili sutra… Hmm

E, aj molim te, slikaj mi omot svojih trakica. pliz

https://ibb.co/CQRYjyj

Danke ❣️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Fancy
    22. Svibanj 2020. 21:26

Lucky🍀

Mallla nemam pojma koje su osjetljivosti, ne pise na njima…ali nedam se, piskim pa piskim pa sta bude, pokrivamo svaki drugi dan za svaki slucaj, a i hoce nam se pa nam ne pada tesko, tako da ugodno s korisnom 😁
    Fancy ja i na CB vidim sjenicu, daj kupi digitalac da se ne mucis…drzim fige 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

🥺 pa bas ovdje sam se raspitivala za digitalac i neko mi je pisao da zna da ne pokaze plus kad obicni test pokaze, pa sam zato uzela obicni.
    Imam jos jedan Clearblue al ovo je bio Clearblue plus a ja imam jos Clearblue easy. Kod njega je malo sivkasta podloga pa cu sacekati do prekosutra jer se moze desiti da se na njemu ne bude vidjelo nista zbog te tamnije podloge.

Not that fensi, ekšli..

Sara 🌸
    22. Svibanj 2020. 21:32

Fancy

Lucky🍀

Mallla nemam pojma koje su osjetljivosti, ne pise na njima…ali nedam se, piskim pa piskim pa sta bude, pokrivamo svaki drugi dan za svaki slucaj, a i hoce nam se pa nam ne pada tesko, tako da ugodno s korisnom 😁
    Fancy ja i na CB vidim sjenicu, daj kupi digitalac da se ne mucis…drzim fige 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

🥺 pa bas ovdje sam se raspitivala za digitalac i neko mi je pisao da zna da ne pokaze plus kad obicni test pokaze, pa sam zato uzela obicni.
    Imam jos jedan Clearblue al ovo je bio Clearblue plus a ja imam jos Clearblue easy. Kod njega je malo sivkasta podloga pa cu sacekati do prekosutra jer se moze desiti da se na njemu ne bude vidjelo nista zbog te tamnije podloge.

sve si prostudirala 😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Tonia♥️
    22. Svibanj 2020. 21:50

Meni se to desilo s digitalcem... Slicna sjena ko i tebi, cak i jaca a digitalac pokazao negativno. Dva dana poslije opet Cb plus pokazao jasan plus 🤷‍♀️

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Fancy
    22. Svibanj 2020. 21:56

Siijjj

Fancy

Lucky🍀

sve si prostudirala 😂

😂 sta da kazem, trudim se 🙅‍♀️

Not that fensi, ekšli..

22. Svibanj 2020. 22:00

Fancy ma vidi se bez problema  držim 🤞🤞🤞🤞🤞🤞 da tamni ❤❤❤

silver
    23. Svibanj 2020. 06:35

Fancy i ja sam vidjela bez naprezanja, vjerujem da je to to, ali strpi još dan, dva...Držim figeeee!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.