Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    23. Svibanj 2020. 17:15

TiKi92

Ameliecestitam, jako mi je drago! ❤️
    Također, cestitke i svim ostalim curama i zelim vam skolsku trudnocu.

Hvala Tiki!! Kad ćete vi krenuti opet? :) 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Fancy
    23. Svibanj 2020. 18:26

maki994

Ja imam pitanje za cure koje piju ili su pile caj od vrkute. Pijete li ga cijeli ciklus ili kako? Neki kazu do ovulacije pa prestati a neki kazu i poslije ovulacije da treba i da je dobro.

Pijem ja do O i koji dan poslije, citala sam da pomaze cak i implantaciju ako dodje do zaceca al stajaznam, ne bih se igrala s tim. I bitno ga je piti u velikim kolicinama sto sam zaista pokusavala 1,5l do 2l dnevno. Ja sam pravila bas jak caj.

Not that fensi, ekšli..

danchy1990
    23. Svibanj 2020. 19:09

Siijjj

Čaj od vrkute ja pijem svakodnevno, otprilike od 6dcl do litre, ovisi. Njega nije dobro pit samo za vrime menstruacije. Ali ako npr pijes marulju, ona se pije od prvog dana M do O, onda vrkuta do kraja ciklusa.

Mrljice,kupuješ čaj u DE ili ga donosis iz HR?

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Sara 🌸
    23. Svibanj 2020. 19:31

@dancy, evo slikaj ekran, nisam mogla direktno zalipit link: 
    https://ibb.co/hCZvGfL

Mislim da je free shipping iznad 20 ili 22 €. Odlicna trgovina, sve odavde narucujem sta mi nije hitno. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

danchy1990
    23. Svibanj 2020. 19:35

Siijjj

Mislim da je free shipping iznad 20 ili 22 €. Odlicna trgovina, sve odavde narucujem sta mi nije hitno.

Našla sam na Amazonu,misliš da bi mi mogla mengu malo potaknuti,izgleda da neće skoro. Trudna nisam

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Sara 🌸
    23. Svibanj 2020. 19:40

danchy1990

Siijjj

Našla sam na Amazonu,misliš da bi mi mogla mengu malo potaknuti,izgleda da neće skoro. Trudna nisam

A gle, bilo šta na prirodnoj bazi, posebice čajevi, neće  instant djelovat. Stručnjakinja definitivno nisam, ali neće ti odmoć. Ima nekih žena kojima vrkuta produlji ciklus, al u tvom slucaju sigurno sad nece bit vrkuta ta koja ga je produljila. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

danchy1990
    23. Svibanj 2020. 20:02

Siijjj

danchy1990

Siijjj

A gle, bilo šta na prirodnoj bazi, posebice čajevi, neće instant djelovat. Stručnjakinja definitivno nisam, ali neće ti odmoć. Ima nekih žena kojima vrkuta produlji ciklus, al u tvom slucaju sigurno sad nece bit vrkuta ta koja ga je produljila.

Htjela bih probati nešto da malo reguliram ciklus. Zbog corone je teško doći do ginica,jedino trudnice. Možda mi vrkuta pomogne. Imam marulju al ona je samo za plodnu sluz  

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Sara 🌸
    23. Svibanj 2020. 20:14

danchy1990

Siijjj

danchy1990

Siijjj

A gle, bilo šta na prirodnoj bazi, posebice čajevi, neće instant djelovat. Stručnjakinja definitivno nisam, ali neće ti odmoć. Ima nekih žena kojima vrkuta produlji ciklus, al u tvom slucaju sigurno sad nece bit vrkuta ta koja ga je produljila.

Htjela bih probati nešto da malo reguliram ciklus. Zbog corone je teško doći do ginica,jedino trudnice. Možda mi vrkuta pomogne. Imam marulju al ona je samo za plodnu sluz

Probaj svakako 😊

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    23. Svibanj 2020. 20:34

Siijjj

danchy1990

Siijjj

danchy1990

Siijjj

Probaj svakako 😊

Sad ti meni reci odakle marulju nabavljas. 100% iz HRV? Ja je ovdje ne nalazim. S obzirom da samo citan kako je odvratnog okusa, nisan sigurna sa je zelin pronac 😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Nella....
    23. Svibanj 2020. 20:57

Pozdrav Curke. Ja sam nova, pa bi htjela pomoć malu:)
    Al evo imala sam spontani u 11 tjednu sredinom 1 mjeseca. Tijelo je sama od sebe odbacilo plod. Redovito sam imala M i dobila sam ju odmah u 2 mj i od 
    20.3.-23.4.
    24.4.-27.4. 
    I danas 23.5.
    Uglavnom muz i ja smo pokušali 7.8.9. -5. Kad sam imala plodne dane.
    Pa sam htjela vas pitat, citala sam dosta o tome , ali dali vi koje imate redovitu menstruaciju koriste isto trakice,ili samo mjerite bazalni temperaturu.
    Koliko vam variraju plodni dani,  dali vam uopće variraju, mislim od mjeseca do mjesec ?
    Pijem folnu ( al iskrena ću bit i zaboravim ju koji put ) i imam 28 god .
    Muz i ja planiramo sad kroz 2 tjedna ići na odmor za vikend pa bi nekako probala uskladiti , da se malo opustimo. Tako da bi prodala s tim trakicama ?
    Hvala na pomoci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.