Amelie plusčina! Čestitam.... Neka sve bude školski i dosadno.... Savršen mjesec, oboren rekord plusića!
url=https://lilypie.com]
Wooow Amelieeee, ovo je plusčina. Čestitam od ❤️
Nek bude uredna, školska i dosadna. 🎉🎊🎉🎊🎉 Kamo sriće da nan svima ovaj zbunjujući misec donese plus. (makar to značilo porođaj u veljači- ne pitajte, jednostavno mrzin veljaču 😂, al mozda mi ovako najdraza postane) 😁😁😁😁
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
ODBROJAVANJE 5/2020
Mara Kokosica - ➕
Roza994 - 6.5.2020 ➕
Unknowgirl - 8.5.2020 - ➕
Masnica - 11.5.2020 - ➕
Tonia - 20.5. 2020. ➕
Zabrinutakata - 21.5.2020 ➕
Rita88 - 23.5.2020 - 0 dan
Kaca - 23.5.2020 - 0 dan
Amelie - 24.5.2020 - ➕
Malela - 26.5.2020 - 3 dana
Lucky - 26.5.2020 - 3 dana
Fancy - 27.5.2020 - 4 dana
Hcijnas Sanjich - 28.5.2020 - 5 dana
ODBROJAVANJE 6/2020
Siskizg - 2.6.2020 - 10 dana
Jelenajelena - 5.6.2020 - 13 dana
Mrljica (Siijjj) - 5.6.2020 - 13 dana
Mallla - 5.6.2020. - 13 dana
maki994 - 6.6.2020 - 14 dana
Rita36 - 8.6.2020 - 16 dana
Bajo - 10.6.2020 - 18 dana
Sue - 10.6.2020 - 18 dana
KDS - 10.6.2020 - 18 dana
Pixie14 - 10.6.2020 - 18 dana
chiAn6 - 17.6.2020 - 25 dana
url=https://lilypie.com]
Evo me, vratila se s mjerenja bete..neka to mi sve provjerimo reko. Hvala vam puno,puno od ❤️❤️❤️ Trenutno jedino vi znate jer mi muza nema doma do sutra, a ne bih mu htjela reći preko telefona..
Da vam potpišem svoje simptome.. neki su se razlikovali od prošle T. Znači UMOR to je bilo baš jako izraženo, bila sam krepana cijeli tjedan po cijele dane, od jutra do navečer! Imala sam i temperaturu oko 37 jedno 2-3 dana zaredom i nisam imala onaj osjećaj da dolazi menga. Malo su mi cice narasle i nabubrile, još ne bole ali težina u trbuhu kao pred mengu je izostala.. čak nisam imala ni neke posebne grčeve. Zatim napuhanost..ajme.. grozno..ko 🎈 sam bila..sad je ko da malo bolje..🙈 Od ovog tjedna mi je svaki dan bio lagano bijeli iscjedak..svaki dan sve jači.. i da kad sam se jucer pocela znojiti onda sam ozbiljno posumnjala jer je to moj smrdljivi specifični simptom koji me malo izluđuje, tako je bilo i prošli put ali sto da se radi 🙃🤭🤭 I evo jutros sam osjetila bol u pazuhu kad se probudim..tak mi je bilo i zadnji put..
Dobila sam ja bila i prištiće prije par dana i pravi jedan izljev živčanoće..tad sam mislila mozda je ipak PMS..ali eto nije. Samo divljaju hormoni na drugi način.. eto to vam je to kaj se mogu sjetiti.. jos je jako rano, a vidite da ima simptoma.. Ja sam ih pocela osjecati dosta rano ovaj put (valjda sam bolje znala i sto trebam ocekivati), ali svejedno zanimljivo da se ipak moze skuziti iako većinom svuda pise da se nist ne moze skuziti.. not true. Svaka od nas svoje tijelo zna bolje od ikoga drugog..
Iskreno se nadam da ja nisam zadnji plus ovaj mjesec.. mora nas biti još sad kad nam je tak dobro krenulo!!😘🤗🥳🥳
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Evo me, vratila se s mjerenja bete..neka to mi sve provjerimo reko. Hvala vam puno,puno od ❤️❤️❤️ Trenutno jedino vi znate jer mi muza nema doma do sutra, a ne bih mu htjela reći preko telefona..
Da vam potpišem svoje simptome.. neki su se razlikovali od prošle T. Znači UMOR to je bilo baš jako izraženo, bila sam krepana cijeli tjedan po cijele dane, od jutra do navečer! Imala sam i temperaturu oko 37 jedno 2-3 dana zaredom i nisam imala onaj osjećaj da dolazi menga. Malo su mi cice narasle i nabubrile, još ne bole ali težina u trbuhu kao pred mengu je izostala.. čak nisam imala ni neke posebne grčeve. Zatim napuhanost..ajme.. grozno..ko 🎈 sam bila..sad je ko da malo bolje..🙈 Od ovog tjedna mi je svaki dan bio lagano bijeli iscjedak..svaki dan sve jači.. i da kad sam se jucer pocela znojiti onda sam ozbiljno posumnjala jer je to moj smrdljivi specifični simptom koji me malo izluđuje, tako je bilo i prošli put ali sto da se radi 🙃🤭🤭 I evo jutros sam osjetila bol u pazuhu kad se probudim..tak mi je bilo i zadnji put..
Dobila sam ja bila i prištiće prije par dana i pravi jedan izljev živčanoće..tad sam mislila mozda je ipak PMS..ali eto nije. Samo divljaju hormoni na drugi način.. eto to vam je to kaj se mogu sjetiti.. jos je jako rano, a vidite da ima simptoma.. Ja sam ih pocela osjecati dosta rano ovaj put (valjda sam bolje znala i sto trebam ocekivati), ali svejedno zanimljivo da se ipak moze skuziti iako većinom svuda pise da se nist ne moze skuziti.. not true. Svaka od nas svoje tijelo zna bolje od ikoga drugog..
Iskreno se nadam da ja nisam zadnji plus ovaj mjesec.. mora nas biti još sad kad nam je tak dobro krenulo!!😘🤗🥳🥳
Kad su ti odnosi bili? Jesi pratila trakicama ili?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Curke ja sam saznala da nas je od jutros stvarno dvoje ❤️❤️🥰🥰🥰. Nažalost ne znam kako dići sliku.. valjda budem uspjela do kraja dana 🙈 Sretna sam jer su simptomi bili stvarni i presretna sto nam je uspjelo od prve! (drugi put)🥳 Znam da je jos duuug put pred nama tako da sam maksimalno oprezna, ali sretna i ispunjena. Zaredalo se tu plusića i želim ga svima vama.. sve smo ih zaslužile.. vrijeme je da popravimo ovu 2020.-tu!! Pusa svima, idem kopat kako dići fotku😋
Mene zanima ovaj dio da vam je uspjelo od prve (drugi put)? Novija sam ovdje pa možda ne znam priču ali u potpisu stoji da pokušavate od 9/2019...
Hvala na opisu simptoma, sretno!!!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Mene isto zanima kad ste odnose imali? 😁 pune smo pitanja 😂
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Kad su ti odnosi bili? Jesi pratila trakicama ili?
Samo sam pratila sluz.. imam dosta redovne cikluse uglavnom na 30d. Zadnja menga je bila 24.3. Primjetila sam da je lagano krenula sluz 3.5. (10DC) i odnosi su bili 10, 12, 13, 14 i 16 DC. Mislim da mi je ovulacija bila između 14. i 15.DC jer sam bas osjetila malo jacu bol u desnom jajniku predvečer izmedu ta dva dana..
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Curke ja sam saznala da nas je od jutros stvarno dvoje ❤️❤️🥰🥰🥰. Nažalost ne znam kako dići sliku.. valjda budem uspjela do kraja dana 🙈 Sretna sam jer su simptomi bili stvarni i presretna sto nam je uspjelo od prve! (drugi put)🥳 Znam da je jos duuug put pred nama tako da sam maksimalno oprezna, ali sretna i ispunjena. Zaredalo se tu plusića i želim ga svima vama.. sve smo ih zaslužile.. vrijeme je da popravimo ovu 2020.-tu!! Pusa svima, idem kopat kako dići fotku😋
Mene zanima ovaj dio da vam je uspjelo od prve (drugi put)? Novija sam ovdje pa možda ne znam priču ali u potpisu stoji da pokušavate od 9/2019…
Hvala na opisu simptoma, sretno!!!!
Moja prva trudnoća je završila spontanim u 8tj. Tada smo pokušavali 4mj. Moram priznati da onda nisam bas odmah ni skuzila te plodne dane vjerojatno.. uglavnom sada sam pila taj gynositol, nemam pojma jel on utjecao ista.. znaci pocela sam ga piti tek ovaj ciklus..
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji