Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fancy
    22. Svibanj 2020. 18:17

ŠiškiZG

Fancy

Vidite li ovdje sjenu?
    Uzasno je tesko uhvatiti kamerom jer je ocekivano bas bas svijetla
    https://postimg.cc/hJ5t8VYL

Ja vidim sjenu. Ja s testovima imam sljedeće iskustvo: nikad, ali baš nikad nisam imala lažni plus ni minus. Jedna trudnoća, na dan kad je trebala doći, pluščina kao kuća velika. Isto sam mahnito provjeravala testove nakon što se osuše i nisam nikad vidjela evaporacijsku. Koristila sam svakakve, od kineza do nekih slovačkih, poljskih i kojekakvih.
    Fancy, ti si definitivno najizvjesniji kandidat za T. CB digital bi ti vjv mogao pokazati ako je T u pitanju. Kof njega odmah znaš na čemu si bez traženja sjenice. Držim 🤞🤞 na rukama i nogama da je T u pitanju.

Oooo Bog te cuo. Ej al ova sjenica se pojavila u prve 3 minute i to je ono sto me tjesi. Takodjer imam pozitivno iskustvo s testovim, kad nije bilo nista, nije bilo nij sjenine sjene a pokazalo mi je sjenu i kod T i kod biohemijske. Samo nadat se da i ovo nece biti biohemijska.

Not that fensi, ekšli..

maki994
    22. Svibanj 2020. 18:43

Fancy vidim i ja sjenu pod odredjenim kutom😍  drzimo fige na najjace 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Fancy
    22. Svibanj 2020. 18:52

maki994

Fancy vidim i ja sjenu pod odredjenim kutom😍drzimo fige na najjace 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Not that fensi, ekšli..

• justagirl2201
    22. Svibanj 2020. 18:59

Fancy ja mislim da je to to! Tako je meni bilo negdje 9 ili 10dpo na CB i evo me 17 tjedana ❤ Držim fige!!!!

22. Svibanj 2020. 19:15

Fancy

Vidite li ovdje sjenu?

Astiiiii kakoooo ste rasturili ovaj misec! Cestitam svimaa! 
    fancy ja se nisam morala ni truditi odma sam ti ju uocila.. Drzim fige da je to tooo..

Mrljice vidim da je bilo vijanja O ovaj mjesec, pomakla si se od mene hehe nekako me tjesilo sta imam s kim pratit O i M skupa.. Al neka bude odma ➕ da odes u novu temu sljedeci mjesec 🤞 a ja cu se onda trudit sto prije doc za tobom he hehe

Sara 🌸
    22. Svibanj 2020. 19:17

Hcijnas

Fancy

Vidite li ovdje sjenu?

Astiiiii kakoooo ste rasturili ovaj misec! Cestitam svimaa!
    fancy ja se nisam morala ni truditi odma sam ti ju uocila.. Drzim fige da je to tooo..

Mrljice vidim da je bilo vijanja O ovaj mjesec, pomakla si se od mene hehe nekako me tjesilo sta imam s kim pratit O i M skupa.. Al neka bude odma ➕ da odes u novu temu sljedeci mjesec 🤞 a ja cu se onda trudit sto prije doc za tobom he hehe

❤️❤️❤️ 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Mallla
    22. Svibanj 2020. 19:30

Fancy vidim crtu ito odma... Ajdd držim fige da tamni!
    Niko bi li napravila još neki test druge vrste. 
    Ma ja mislim danibadvije imate plus!
    Maki i siijj dobro i kažete All in, nema da nema pa da se imamo ćemu nadat... Večeras napadam ima d a budem sexy 😂
    E slikam ti omot samo dok doma dođem išla sam malu pokupit os babe i dida! 

url=https://lilypie.com]

Amelie
    22. Svibanj 2020. 19:42

Meni se danas pojavio pojačani bijeli iscjedak.. 🤭🙃🤞🤞 Nadam se da je to to.. čekam jutarnji urin da napravim test. Možda sam skroz luda i sve umislila, ali nekako mi se čini da se nešto kuha.. 
    Fancy držim fige da obje vidimo plus!!🤗

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Fancy
    22. Svibanj 2020. 19:44

Amelie

Meni se danas pojavio pojačani bijeli iscjedak.. 🤭🙃🤞🤞 Nadam se da je to to.. čekam jutarnji urin da napravim test. Možda sam skroz luda i sve umislila, ali nekako mi se čini da se nešto kuha..
    Fancy držim fige da obje vidimo plus!!🤗

I ja navijam za tvoj plusic! Ja cu se svim silama potruditi da izdrzim do prekosutra sa novim testom a do tad cu zivjeti u nadi🙅‍♀️

Not that fensi, ekšli..

Amelie
    22. Svibanj 2020. 19:48

Hvala ti!:)) Zabavi se necim da malo svratis misli.. a nada zadnja umire 🤞🤞

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.