Cure ja se tresem… Ja sam ocito imala laznu M, krvarenje je trajalo 3 dana, 4.dan par kapi a jucer ujutro jedna smeckasta crtica… Dosle mi jucer Lh trakice… Danas, 2.urin probala jednu i obje crte jake… S obzirom da sam imala jedan cb doma pripremljen, nisam imala mira, jedva popiskila ponovno par kapi… I rezultat je tuhttps://ibb.co/Fx3NyVn
Woooow!!! Cestitam! Kakva sreca, ne mogu ni zamisliti. Otpises ciklus a ono premija!!! Cestitam jos jednom, da bude sve ok, a hoce!
Not that fensi, ekšli..
Crne rupe, meni je krvarenje krenulo usred dana i velim uranila je sto se meni ne desava nikad... Nije bilo onih izljeva krvi ko inaće... 2. I 3. Dan kad inaće curim ko luda, meni je bio dovoljan 1 ulozak... I nije me trbuh bolio opće, dobte mjere da sam bila u soku kad sam procurila
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Fancy uradit cu prvi test u petak pa javim, tada ce biti 11dan odnovulacije. Hvala
Crne rupe, meni je krvarenje krenulo usred dana i velim uranila je sto se meni ne desava nikad… Nije bilo onih izljeva krvi ko inaće… 2. I 3. Dan kad inaće curim ko luda, meni je bio dovoljan 1 ulozak… I nije me trbuh bolio opće, dobte mjere da sam bila u soku kad sam procurila
Ma ovo je bila implantacija da valja! Ti si dokaz da se to krvarenje ipak desava ponekad 🤗🤗🤗
Not that fensi, ekšli..
Fancy uradit cu prvi test u petak pa javim, tada ce biti 11dan odnovulacije. Hvala
🤞🤞🤞
Not that fensi, ekšli..
Ja sam danas happy jer mi je ova M valjda u povijesti trajala kraće nego inaće, 5 dana umjesto 7-8 i ovaj put me nije bolilo tak da nisam morala tablete gutat 💪moguće da su Femisan kapi pomogle 🤞 sad u pohod za novu O
Hej, bit ce da su tebi femisan kapi stvarno pomogle😂😂
Not that fensi, ekšli..
Crne rupe, meni je krvarenje krenulo usred dana i velim uranila je sto se meni ne desava nikad… Nije bilo onih izljeva krvi ko inaće… 2. I 3. Dan kad inaće curim ko luda, meni je bio dovoljan 1 ulozak… I nije me trbuh bolio opće, dobte mjere da sam bila u soku kad sam procurila
Aha super, znači da normalno krvarenje ne mora nužno značiti da nema bebe :D pitam jer sam ja ovaj ciklus sada imala količinski puno slabiju M, nije bilo ugrušaka kako zna biti, krv je bila svjetlo crvene, više nalik roze boje miješana sa smećkastim iscjetkom i grčeva je bilo al u manjoj mjeri nego inače svaki mjesec kako zna biti, pa me zanimalo jel ima koja žena da je imala ''normalnu'' M,ali količinski manje, jer je meni ova što je prošla bila količinski puno manja, možda jedan uložak u danu kao i tebi,a inače su mi trebala 3 ili 4 uloška...Hvala ti na info, sigurno će curkama ovo puno pomoći jednog dana i još jednom čestitam na plusiću!
Ja sam danas happy jer mi je ova M valjda u povijesti trajala kraće nego inaće, 5 dana umjesto 7-8 i ovaj put me nije bolilo tak da nisam morala tablete gutat 💪moguće da su Femisan kapi pomogle 🤞 sad u pohod za novu O
Čekajte, ista Tonia kaže da je happy zbog kratke M i kreće u pohod na O, a onda da je trudna?! Zakon, ne mogu ni zamisliti kako si se negdje šokirala pozitivno!!! Čestitam!!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
E i da, znalo mi se zavrtit... Ja sam mislila da je impl zapravo par kapljica krvi... O mi je bila 4.5. I tad sam prvi put ikad imala roskastu kapljicu na gacicama, pa pretpostavljam da je i O bila dobra. Ovo je slika Lh trakica https://ibb.co/XF1G6X4
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Hahaha vidiš ti koju ja poruku napišem i onda napravim test hahaha sad se samoj sebi smijem
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi