Cure ja se tresem… Ja sam ocito imala laznu M, krvarenje je trajalo 3 dana, 4.dan par kapi a jucer ujutro jedna smeckasta crtica… Dosle mi jucer Lh trakice… Danas, 2.urin probala jednu i obje crte jake… S obzirom da sam imala jedan cb doma pripremljen, nisam imala mira, jedva popiskila ponovno par kapi… I rezultat je tuhttps://ibb.co/Fx3NyVn
Wow...mogu samo zamisliti koji je to šok bio...ono kad se stvarno najmanje nadas pozitivnom testu....cestitam ti od srca da bude uredna i dosadna trudnoća 🥰🥰 uživaj ❤
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
https://ibb.co/VCg4FNw evo sutra mi je bija dan za nedolazak vjestice ovo napravim sinoc oko 7 ipo 🥰🙏
Čestitam na plusicu...predivno ❤
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ne mogu k sebi doć... Jer bas sam bila nekako uvjerena u ovaj ciklus da smo uspjeli nesto napraviti i bas sam bila razocarana kad je M dosla i uranila je 3-4 dana što se meni ne desava... Al reko, kaj sad idemo dalje... Sad samo da se mrvica dobro zacahuri i da sve bude ok 🤞🤞🤞
Hvala cure na cestitkama ♥️
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Wauu..dva plusića..suuper!!!:)) Čestitke cure i neka sve bude školski..samo mirno!😘😘 Tonia vjerujem da ti je šok, ali baš divno!
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Cestitam na plusevima! Tonia jesi imala kakve simptome da te ponukalo sad da napravis test?
Ne mogu k sebi doć… Jer bas sam bila nekako uvjerena u ovaj ciklus da smo uspjeli nesto napraviti i bas sam bila razocarana kad je M dosla i uranila je 3-4 dana što se meni ne desava… Al reko, kaj sad idemo dalje… Sad samo da se mrvica dobro zacahuri i da sve bude ok 🤞🤞🤞
Hvala cure na cestitkama ♥️
Cestitke na ovakvom plusiću i već se 10min nećkam da pitam ili ne pošto google nema pojma...kako je u tvom slučaju izgledala lažna menstruacija? Jesi se drugačije osjećala pa si napravila test ili?
Čestitke i drugim curkama na plusićima, da Vam budu uredne, zdrave,školske i dosadne trudnoće!
Moje iskustvo sa lh trakicama. Od 15dc sam pocela da ih koristim svaki dan u 14h, prije toga nisam pila tecnost i isla mokrit dva sata. Od pocetka mi je bila uvijek blago vidljiva druga crtica. 19dc je bila tamnija ali nije bila iste jacine kao i kontrolna. Citala sam da mora biti iste ili jaca pa sam se nastavila svaki dan testirat. Narednih dana je bila opet dosta svjetlija. Tek 25dc u 14h je bila iste boje kao i kontrolna, taj isti dan u 20h je bila tamnija nego kontrolna. Znaci samo 6 dana prije ocekivane menstruacije sam imala ovulaciju. Bez obzira sto mi menstruacija kasni, nisam uradila test, rano je, s obzirom da je tek 9 dan od ovulacije.Od pocetka ovulacije me ziga, pa jos uvijek, temperatura mi je 37-37,2 kako kada. Nadam se kao i sve vi. Zelim nam svima plusic sto prije
Pa u sustini jos ti ne kasni, zbog kasne ovulacije pomjerio ti se ciklus, dobit ces oko 14dana nakon O. U svakom slucaju, sretno 🤗
Not that fensi, ekšli..
Cestitam na plusevima! Tonia jesi imala kakve simptome da te ponukalo sad da napravis test?
Ma ja sam sva cudna bila... Bolile me cice dosta, sad malo manje i muž mi rekao da su mi napuhnute... U par navrata kad sam nesto pojela mi nije bas sjelo, al sam samu sebe uvjeravala da umisljam... Sad sam napravila samo zbog tih Lh trakica jer su pokazivale obje crte dosta tamne... Iako sam do zadnjeg mislila da će bit negativan
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi