Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    19. Svibanj 2020. 19:30

nymeria

Didi čestitam na divnom + 😊😊😊
    Meni je danas 11dpo, nemam simptoma, znam da nisam trudna al ono imam testova pa se igram.
    Na sreću svi samo negativni bez lažnih sjena, ne treba mi uz sve još i lažna nada. 🤦‍♀️
    https://ibb.co/T4hZ6v2
    Tako da i ja za sada prestajem s LH trakicama i kroz tjedan dana s početkom ciklusa idem u MPO postupak.
    Nadala sam se izbjeći ga i da nam se možda posreći zadnji prirodni ciklus al jbg ništa od toga. 😔
    Užasavam se ponovno te gomile hormona i čuda i prčkanja po meni…al nema nam druge moramo bar pokušati.
    Puno sreće curke i puno puno plusića + vam želim ❤🙏🤞

Nymeria žao mi je. Želim ti sve najbolje i da bebica dode u prvom postupku!💜

Lucky dobro to što postavlja, al nadam se da je stvarno trol. Jer sutra kad to dite dođe, triba ga netko normalan i odgojit. I dat valjane odgovore na njegova pitanja. Just sayin'. 🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    19. Svibanj 2020. 19:35

Lilo23

Ja vas molim neka joj netko odgovori na pitanje mozda stvarno zena ne zna hahaha meni je pitanje odlicno haha 😂😂 sad pise kak ne zna jel teudna da se boji napravit test a treba dobit za 13 dana mengu 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂

Ti joj mozes rec iz iskustva, jel mozes znat dva tjedna prije il il mos. Jesi imala simptome il nisi? 😂
     Trudna si. Šta mi znamo, mi se jos trudimo 😂 Ajme ajme ajme. 
    Da "jel.upoznata sa njenom situacijom" 🙈 Ne mogu, reć ću nešto bezobrazno. A želim ostat pristojna.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Tonia♥️
    19. Svibanj 2020. 19:46

Ja ne znam za vas cure alil ja nekako gubim živce na neka suluda pitanja...ne mislim tu na našu grupu...nekad škicnem tamo pod trudnoću pa eto zapne nešto za oko... ne znam dal sam ja sad u nekoj ljutkastoj fazi ili kaj al...ako postaviš jedno pitanje, u prvu, drugu, treću grupu sa istim slikama ne znam...ja joj u jednoj grupi napišem odgovor i ona i dalje piše u njih još tri valjda... došlo mi je da joj na svaki copy pastam isti odgovor... Sve smo mi malo zbunjene i postavljamo pitanja, to je normalno ali smarat svaku grupu sa istim postom, ne vidim razlog :/

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Pupa
    19. Svibanj 2020. 19:59

Mallla

Prošla nam je ponoć pa možemo nabaciti popis, 🤗
    ODBROJAVANJE 5/2020
    Mara Kokosica - ➕
    Roza994 - 6.5.2020 ➕
    Unknowgirl - 8.5.2020 - ➕
    Masnica - 11.5.2020 - ➕
    Pupa - 21.5.2020 - 2 dana
    Chian6 - 21.5.2020 - 2 dana
    Zabrinutakata - 21.5.2020 - 2 dana
    Rita88 - 23.5.2020 - 4 dana
    Kaca - 23.5.2020 - 4 dana
    Amelie - 24.5.2020 - 5 dana
    Malela - 26.5.2020 - 7 dana
    Lucky - 26.5.2020 - 7 dana
    Mrljica (Siijjj) - 27.5.2020 - 8 dana
    Fancy - 27.5.2020 - 8 dana
    Hcijnas Sanjich - 28.5.2020 - 9 dana
    ODBROJAVANJE 6/2020
    Siskizg - 2.6.2020 - 16 dana
    Jelenajelena - 5.6.2020 - 17 dana
    Rita36 - 8.6.2020 - 20 dan
    Bajo - 10.6.2020 - 22 dana
    Sue - 10.6.2020 - 22 dana
    KDS - 10.6.2020 - 22 dana
    Pixie14 - 10.6.2020 - 22 dana
    Tonia - 17.6.2020 - 29 dana

Možeš me maknuti s popisa. Vještica se pojavila 😭 Idemo u novi ciklus. 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

simba
    19. Svibanj 2020. 20:25

Fancy

Meni je sad npr nakon sto je mikroadenom nestao na magnetu prolaktin po tvojim ref vrijednostima oko 40, dakle jos uvijek za trecinu visi od najvise ref vrijednosti i imam sasvim uredne ovulacije.

Ja sam imala slične vrijednosti kao ti. Nešto oko 1200, a gornja granica je bila oko 500. Vađen nalaz svaki par mj kroz cini mi se dvije godine. Bilo je to prije par godina, pa se više ne sjećam detalja. Ovulacije su se pokazivala na trakicama, ali opet nisam ostajala trudna. Mislim da on ne utječe samo na samu ovulaciju, nego još nečemu.🤔 morat ću proguglat da se prisjetim. Meni su ciklusi bili redoviti, no blagi i duži. (35-40 i više dana). Pila sam čaj od Vrkute i ubrzo ostala trudna. Da li je od njega, da li je puka sreća..🤷‍♀️ no činjenica je ta da godinama nije uspijevalo.

👩33g
    👨42g
    👦4g

Amelie
    19. Svibanj 2020. 20:35

Fancy

Amelie

Fancy

Ja prijavljujem konstantan osjecaj vlaznosti anam dolje i pojacan tecni, bjelkasti iscjedak pa zene iscekujte i sa mnom 🤭 ja cu prvi test raditi (najkasnije 😂) u nedjelju ujutro, M bi trebala u srijedu, pa cuvajte fige 🤞🤞🤞

Bijeli iscjedak je obicno bas dobar znak.. ja ga pokusavam naci na svom WC papiru, ali slabo nesto🤭🤭😂 Znaci raditi ces test tri dana prije? Ja si sve govorim da cu izdrzati do nedjelje kad bi trebala doci menga..i da ne radim prerano i da se ne razocaram.. vidjeti cemo kako ce ovo sa samokontrolom..moram si natrpati raspored da ne mislim na to.🙄

Didi cestitam! Samo mirno i dan po dan.. bude sve ok🤞🤞

Daaaa, nadam se 🙃 mada mi je ovaj put specificnije sto bas osjetim ko da sam se, da prostite stvarno, upiskila i bude mi mokar malo ves, takav iscjedak imam ovaj mjesec. Inace u drugom dijelu ciklusa sve bude suho ko barut 😂 i ne, ne piskam u gace 😂

Hehe.. drzim fige da je to to! A reci jel te grudi sto vise/drugacije bole? Mislim si sve da je nekako jos prerano da se ta bol bas ono razlikuje od PMS-a..

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Diana30
    19. Svibanj 2020. 20:48

zabrinutakata

Didi28

https://ibb.co/8KrnWHk🙏🤞➕

Jel ti kasnila vijestica ili si napravila ranije koji dan

Trebala sam dobiti 18tog,a prvi test sam napravila 17tog popodne i bio je pozitivan, i jucer i danas sam ponovila s jutarnjim, jucer sam trebala dobit 

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Diana30
    19. Svibanj 2020. 20:59

Hvala vam drage, moram misliti pozitivno🥰vama zelim sve najbolje, da i vi u gledate plusice

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Fancy
    19. Svibanj 2020. 21:03

Amelie

Fancy

Amelie

Fancy

Ja prijavljujem konstantan osjecaj vlaznosti anam dolje i pojacan tecni, bjelkasti iscjedak pa zene iscekujte i sa mnom 🤭 ja cu prvi test raditi (najkasnije 😂) u nedjelju ujutro, M bi trebala u srijedu, pa cuvajte fige 🤞🤞🤞

Bijeli iscjedak je obicno bas dobar znak.. ja ga pokusavam naci na svom WC papiru, ali slabo nesto🤭🤭😂 Znaci raditi ces test tri dana prije? Ja si sve govorim da cu izdrzati do nedjelje kad bi trebala doci menga..i da ne radim prerano i da se ne razocaram.. vidjeti cemo kako ce ovo sa samokontrolom..moram si natrpati raspored da ne mislim na to.🙄

Didi cestitam! Samo mirno i dan po dan.. bude sve ok🤞🤞

Daaaa, nadam se 🙃 mada mi je ovaj put specificnije sto bas osjetim ko da sam se, da prostite stvarno, upiskila i bude mi mokar malo ves, takav iscjedak imam ovaj mjesec. Inace u drugom dijelu ciklusa sve bude suho ko barut 😂 i ne, ne piskam u gace 😂

Hehe.. drzim fige da je to to! A reci jel te grudi sto vise/drugacije bole? Mislim si sve da je nekako jos prerano da se ta bol bas ono razlikuje od PMS-a..

Hmm, pa i ja mislim da je rano a razlika je jedino u tome sto me ovaj put tako boli, ujutro slabije pa postepeno raste bol prema navecer i ne bole me bradavice kao inace, nego bas grudi, uglavnom sa strane.

Not that fensi, ekšli..

Amelie
    19. Svibanj 2020. 22:07

Fancy Ne zvuči mi to nemoguće.. mene su boljeli pazusi nenormalno tamo od cca 6-7 tj trudnoce.. i prsa sa strane.. ali meni je to kretalo ujutro od kad sam se probudila pa slabilo kad bih se pokrenula i razgibala 🙈 A tko ce ga znati.. za koji dan budemo pametnije. Ja sam cijeli ovaj tjedan nenormalnoo umorna!! Nisam tako bila u prosloj trudnoci ni blizu.. tak da nisam pametna. Jedino sto mi prolazi kroz glavu je otkud ti svi simptomi ako menga na kraju dođe?!😂🙈

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.