Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    19. Svibanj 2020. 16:14

Ne umaraš ti nas, 20 sekundi je otvorit link  i pogledat. Al ja mogu mislit sta ti sebi radis. Iako imas menstruaciju, ili je prosla vec dosad, stalno provjeravas. Nažalost, ne vidim ni ja nista. Polako, u nove pobjede sad ponovo. Stari ciklus zaboravi. 🤗

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Amelie
    19. Svibanj 2020. 16:44

Fancy

Ja prijavljujem konstantan osjecaj vlaznosti anam dolje i pojacan tecni, bjelkasti iscjedak pa zene iscekujte i sa mnom 🤭 ja cu prvi test raditi (najkasnije 😂) u nedjelju ujutro, M bi trebala u srijedu, pa cuvajte fige 🤞🤞🤞

Bijeli iscjedak je obicno bas dobar znak.. ja ga pokusavam naci na svom WC papiru, ali slabo nesto🤭🤭😂 Znaci raditi ces test tri dana prije? Ja si sve govorim da cu izdrzati do nedjelje kad bi trebala doci menga..i da ne radim prerano i da se ne razocaram.. vidjeti cemo kako ce ovo sa samokontrolom..moram si natrpati raspored da ne mislim na to.🙄

Didi cestitam! Samo mirno i dan po dan.. bude sve ok🤞🤞

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

maki994
    19. Svibanj 2020. 16:45

Siijjj

Mallla

Kopiram prethodnu objavu di je popis i onda zalipim i onda ručno smanjim za jedan dan svakoj! Samo prvi put je trebalo napisat ručno sve… Ovo drugo sve je copy paste!
    Ovo za bebu/seku i ja imam jednu malecku što stalno pita hoće li ona imat sestru, hoću li ja jednu bebu rodit i tako… Mislim da bi se posebno veselila kada bi nam upalilo. A pošto se mi trudimo već dosta kontam da smo statistički sve bliže ostvarenju pa daj nam Bože.
    Ovaj ciklus sam mislila da neću radit trakice kad jučer poštar donio a ja i samokontrola smo na VI.

Ne govori nista. Kako su mi trakice pocele malo tamnit, ja se ponadala, i evo vec trecu trakicu od jucer radim, i opet sve svjetlija. Ja vise ljuta sama sebi govorin govorin kako odustajem i onda se uvatim kako idem do sobe, opet uzimam trakicu i radin je😂😂😂😂
    Ludo, štaš🤷🏻‍♀️

Ja sam jucer rekla dosta sam trakica uradila sve su iste nema smisla vise da radim. Toliko sam cvrsto odlucila da sam evo maloprije uradila jos jednu. Ah, mi zene i nasa nada 😂

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Rita88
    19. Svibanj 2020. 16:45

Moguce da si me pomjesala sa drugom Ritom :) ja idem na ivf iduci mjesec al eto jos se nadam zadnjem prirodnom ciklusu, u nadi je spas :) 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

pixie14
    19. Svibanj 2020. 16:53

Mallla

Malela neka je post kilometarski bar si nam sve u tančine pojasnila.
    Vođa možeš mislit… Čekaj da počmem zabušavat.. Sinoć sam Pixie napisala da do menge ima 232 dana 🤗😂😂pa sam ispravljala!

Daaa, malo sam se sokirala ujutro, ali hej. To bi znacilo da cu ostat valjda trudna ovaj ciklus 😅

Fancy
    19. Svibanj 2020. 17:34

Amelie

Fancy

Ja prijavljujem konstantan osjecaj vlaznosti anam dolje i pojacan tecni, bjelkasti iscjedak pa zene iscekujte i sa mnom 🤭 ja cu prvi test raditi (najkasnije 😂) u nedjelju ujutro, M bi trebala u srijedu, pa cuvajte fige 🤞🤞🤞

Bijeli iscjedak je obicno bas dobar znak.. ja ga pokusavam naci na svom WC papiru, ali slabo nesto🤭🤭😂 Znaci raditi ces test tri dana prije? Ja si sve govorim da cu izdrzati do nedjelje kad bi trebala doci menga..i da ne radim prerano i da se ne razocaram.. vidjeti cemo kako ce ovo sa samokontrolom..moram si natrpati raspored da ne mislim na to.🙄

Didi cestitam! Samo mirno i dan po dan.. bude sve ok🤞🤞

Daaaa, nadam se 🙃 mada mi je ovaj put specificnije sto bas osjetim ko da sam se, da prostite stvarno, upiskila i bude mi mokar malo ves, takav iscjedak imam ovaj mjesec. Inace u drugom dijelu ciklusa sve bude suho ko barut 😂 i ne, ne piskam u gace 😂

Not that fensi, ekšli..

Kiky 🥰
    19. Svibanj 2020. 17:44

Didi Cestitam na plusu, zelim ti urednu i skolsku trudnocu!

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Mallla
    19. Svibanj 2020. 17:46

bajo

Znam da jesam sory svitu sto vas umaram s glupostima
    Jer grudi me i dalje bole i cudno se osjeam pa sam eto maloprije pisnula sory svitu

bajo ne umaraš nas, većina nas je nekad bila u sličnim situacijama ili će biti. Kad su promjene vremena onda se i ciklusi malo razuzdaju pa bude svakakvih simptoma. Pošto je tebi M potekla već, da si npr. Trudna onda bi sad već bila debela crta. Vidim i da je to Mullerov test, on zna tu i tamo nabacit sjenicu, bilo je situacija ali ne puno. U svakom slučaju probaj se opustiti i krenuti hrabro u novi ciklus. 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    19. Svibanj 2020. 17:53

Maki umirem 😂😂😂 točno takva je i moja samokontrola 😂😂
    Pixie to sam i ja pomislila, proglasila sam te trudnom sad ti je gotovo 😆
    Rita88 paaa držimo palčeve da se ukaže fini plusić, ovako debelin kao kod didi.
    Lucky znači nisi ulovila pik još? Koje ono trakice imaš?
    Ma mene su isto zbunile malo trakice.... Prvo sam krenula upisivat temperaturu koja je za vikend otišla u nebesa pa ke FF to vidio kao ovulaciju. Onda se temp vratila u normalu pa je makao to da je O. E onda sam ja paralelno pratila sluz koja jenzadnjih dana vodenasta a danas je bila egg al nije baš kčasično egg pa pojma zapravo nemam. Onda trakica pd sinoć je bila daleko od pika al tamnija nego današnja trakica i tako predosjećam da će ovaj ciklus biti zbrkan! 

url=https://lilypie.com]

Sara 🌸
    19. Svibanj 2020. 19:16

Lilo23

https://ibb.co/f2tsRfv
    Mislim da je ovo onaj vas troll cvjetic jel

Je je, vec smo skuzili. Martina je bila na drugoj temi i skuzila je. A to pitanje je vrhunac nepoznavanja korištenja googla a onda i biologije opcenito 😂😂😂 🤦🏻‍♀️

Ovo me sitilo sitilo jučer na jednog trolla sa net.hr-a, nema nikakve veze sa nasom temom, al da se nasmijete. Skuzis ovako da su ljudi trolovi jer nitko ne moze bit ovoliko glup: https://ibb.co/2Mtcccb (NOJEVA BARKA!!!) 😂
    ujutro najranije san se uvatila smijat sa mužen. Ovo je u rangu ovog gori sta si stavila 😂😂😂 Kako im se da.... 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.