I jos nesto 😂 sve i da ima visoke vrijednosti, kako moja dr kaze kao kod dojilje (jer je to hormon dojenja i uzrokuje na stvaranje mlijeka) nije pravilo da blokira ovulaciju. Sve znamo za slucajeve zena koje uz dojenje ostanu trudne, racunajuci na to da ne mogu, za sta bi razlog bio upravo visok prolaktin.
Ja sam dojila i ostala trudna🥰
I jos nesto 😂 sve i da ima visoke vrijednosti, kako moja dr kaze kao kod dojilje (jer je to hormon dojenja i uzrokuje na stvaranje mlijeka) nije pravilo da blokira ovulaciju. Sve znamo za slucajeve zena koje uz dojenje ostanu trudne, racunajuci na to da ne mogu, za sta bi razlog bio upravo visok prolaktin.
Ja sam dojila i ostala trudna🥰
Eto, dokaz da problemi s ovulacijom sa jako povisenim vrijednostima prolaktina nisu pravilo 🤗
Not that fensi, ekšli..
Jao Mrljica i nas mala pila svaki dan po nekeliko puta kada će dobiti seku, ai svako malo ispituje. Kako, kada, gdje. Već ima plan što će raditi s tatom kad mama bude isla u bolnicu roditi seku.
Malela neka je post kilometarski bar si nam sve u tančine pojasnila.
Vođa možeš mislit... Čekaj da počmem zabušavat.. Sinoć sam Pixie napisala da do menge ima 232 dana 🤗😂😂pa sam ispravljala!
url=https://lilypie.com]
Malela neka je post kilometarski bar si nam sve u tančine pojasnila.
Vođa možeš mislit… Čekaj da počmem zabušavat.. Sinoć sam Pixie napisala da do menge ima 232 dana 🤗😂😂pa sam ispravljala!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣, bome dobro ti se omaklo hahahaha.
Inače, bas me zanima kako to odbrojavanje radite, mislim nije valjda svaki dan pišete sve to, vjerojatno kopirate, ali odakle, mislim gdje si ti spremiš? I da, za svaku od nas moras svaki dan mijenjati te dane ili???
Kopiram prethodnu objavu di je popis i onda zalipim i onda ručno smanjim za jedan dan svakoj! Samo prvi put je trebalo napisat ručno sve... Ovo drugo sve je copy paste!
Ovo za bebu/seku i ja imam jednu malecku što stalno pita hoće li ona imat sestru, hoću li ja jednu bebu rodit i tako... Mislim da bi se posebno veselila kada bi nam upalilo. A pošto se mi trudimo već dosta kontam da smo statistički sve bliže ostvarenju pa daj nam Bože.
Ovaj ciklus sam mislila da neću radit trakice kad jučer poštar donio a ja i samokontrola smo na VI.
url=https://lilypie.com]
Zene, koji je fazon i desava li se i vama da vas ujitro grudi ne bole al kako odmice dan postaju sve bolnije i tako evo svih par dana nakon O. Inace me krenu boliti par sati nakon O bukvalno pa sve do M, al ovaj put primijetim ovaj detalj sto mi se ranije nije desavalo 🤔 dal postoji neki hormon koji raste kako dan odmice 😂 ne znam 😂
Not that fensi, ekšli..
Kopiram prethodnu objavu di je popis i onda zalipim i onda ručno smanjim za jedan dan svakoj! Samo prvi put je trebalo napisat ručno sve… Ovo drugo sve je copy paste!
Ovo za bebu/seku i ja imam jednu malecku što stalno pita hoće li ona imat sestru, hoću li ja jednu bebu rodit i tako… Mislim da bi se posebno veselila kada bi nam upalilo. A pošto se mi trudimo već dosta kontam da smo statistički sve bliže ostvarenju pa daj nam Bože.
Ovaj ciklus sam mislila da neću radit trakice kad jučer poštar donio a ja i samokontrola smo na VI.
Ne govori nista. Kako su mi trakice pocele malo tamnit, ja se ponadala, i evo vec trecu trakicu od jucer radim, i opet sve svjetlija. Ja vise ljuta sama sebi govorin govorin kako odustajem i onda se uvatim kako idem do sobe, opet uzimam trakicu i radin je😂😂😂😂
Ludo, štaš🤷🏻♀️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Zene, koji je fazon i desava li se i vama da vas ujitro grudi ne bole al kako odmice dan postaju sve bolnije i tako evo svih par dana nakon O. Inace me krenu boliti par sati nakon O bukvalno pa sve do M, al ovaj put primijetim ovaj detalj sto mi se ranije nije desavalo 🤔 dal postoji neki hormon koji raste kako dan odmice 😂 ne znam 😂
meni se to događalo ovaj zadnji ciklus, i pomislila sam da li sam to ikad prije primjećivala ili ne, ali nisam se mogla sjetiti tj sigurna sam da sad više obraćam pozornost na to nego ikad prije u životu, hvatam se za cice 100 put dnevno tijekom ta 2 tjedna čekanja haha! i da, eto ovaj ciklus bi se probudila ujutro i pipam i bediram se kako nisu baš tako bolne, a kako dan odmiče postajale su sve bolnije i bolnije i do navečer baš jako bolne, isto samo tako razmišljala jel to moguće ili umišljam! onda se probudim sutradan ujutro, uhvatim za cice hahah i opet ne bole tako kao noć prije...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
meni se to događalo ovaj zadnji ciklus, i pomislila sam da li sam to ikad prije primjećivala ili ne, ali nisam se mogla sjetiti tj sigurna sam da sad više obraćam pozornost na to nego ikad prije u životu, hvatam se za cice 100 put dnevno tijekom ta 2 tjedna čekanja haha! i da, eto ovaj ciklus bi se probudila ujutro i pipam i bediram se kako nisu baš tako bolne, a kako dan odmiče postajale su sve bolnije i bolnije i do navečer baš jako bolne, isto samo tako razmišljala jel to moguće ili umišljam! onda se probudim sutradan ujutro, uhvatim za cice hahah i opet ne bole tako kao noć prije…
Ko da mene opisujes 😂 jutros se isštipala ko budala, ma nista, ni bradavice a evo kako dan odmice pocinju lagano. Do navecer bole i bez dodira, bukvalno mi smeta i boli i kad na ledjima lezim pa se preljeva ovo malo jada sa strane 😂
Not that fensi, ekšli..
Sortiraj odgovore
Najstariji