https://ibb.co/8KrnWHk🙏🤞➕
Jel ti kasnila vijestica ili si napravila ranije koji dan
https://ibb.co/yWYsYxLEvo ga nalaz. Na njemackom je al skuzit cete vec. Znaci do 29.90 je normalno valjda, a kod mene je 29.92. Nije puno ocito ali zaista ne znam kako funkcionira i koliko utjece na sve. Ovulaciju sam npr prosli mjesec imala, ovaj kako mi se cini nemam. Mozda sam se bez razloga uspanicarila ali mi u glavi ono, ako je vec to uzrok, onda smo bezveze pokusavali a problem postoji a ne lijecim ga. Ostalo je sve uredno. Zato mi cudno da mi nije nista rekla i tako dugo cekam na kontrolu.
Ma daaj. Pa to je ok nalaz. Tim prije sto prolaktin varira zbog stresa, vremena uzimanja uzorka i hiljadu i jednog faktora.
Samo budjenje je stres tako da se moze desiti da par jutara zaredom nalaz varira, ovisno od toga da li si pjeske isla do lab ili autom, da li si se nervirala u voznji itd. itd.
Ovaj nalaz je sasvim ok. Prati O trakicama i uvjerit ces se u to.
Not that fensi, ekšli..
https://ibb.co/yWYsYxLEvo ga nalaz. Na njemackom je al skuzit cete vec. Znaci do 29.90 je normalno valjda, a kod mene je 29.92. Nije puno ocito ali zaista ne znam kako funkcionira i koliko utjece na sve. Ovulaciju sam npr prosli mjesec imala, ovaj kako mi se cini nemam. Mozda sam se bez razloga uspanicarila ali mi u glavi ono, ako je vec to uzrok, onda smo bezveze pokusavali a problem postoji a ne lijecim ga. Ostalo je sve uredno. Zato mi cudno da mi nije nista rekla i tako dugo cekam na kontrolu.
Fancy je u pravu u vezi svega što je rekla, ali tvoj prolaktin je na gornjoj granici referentnih vrijednosti. Važno je reći da je prolaktin ekstremno osjetljiv na stres, mora biti testiran ujutro i nakon mirovanja barem 20-30min prije uzimanja krvi. Možda ti je zato rekla kontrola za 6mj jer stvarno nije pretjerano povišen i mislim da zato i možeš ovulirati. Ne brini se i provjeri opet na slijedećem pregledu, sigurno će ti provjeriti.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
haha Fancy u isto vrijeme smo poslale :)
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Hvala vam cure puno, mozda sam digla paniku bez potrebe, ali cim sa procitala prolaktin da se veze za neplodnost, odmah me presjeklo i odmah sam htjela ici tuci ginekologinju 😂😂
A zapravo sam samo neupucena 🙄 Uglavnom ostaje termin za 23.6. pa cemo vidjeti sta se desava.
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Hvala vam cure puno, mozda sam digla paniku bez potrebe, ali cim sa procitala prolaktin da se veze za neplodnost, odmah me presjeklo i odmah sam htjela ici tuci ginekologinju 😂😂
A zapravo sam samo neupucena 🙄 Uglavnom ostaje termin za 23.6. pa cemo vidjeti sta se desava.
Nista se ti ne brini, to je sasvim ok nalaz.🙋♀️
Not that fensi, ekšli..
Meni je sad npr nakon sto je mikroadenom nestao na magnetu prolaktin po tvojim ref vrijednostima oko 40, dakle jos uvijek za trecinu visi od najvise ref vrijednosti i imam sasvim uredne ovulacije.
Not that fensi, ekšli..
Ujutro sam pisala post i onako sva smušena i umorna sam kilometarski post obrisala 😮.
Anitram žao mi je što nisi ugledala plusić i što odlaziš s ove teme, ali kako bi ti rekla to je samo korak bliže ostvarenju cilja. Želim ti svu sreću i da čim prije ugledaš sreću na testu 😊.
Malla super si se ufurala u ulogu "vođe", super ti ide i samo tako nastavi ❤️❤️.
Kiky za tebe sam stvarno bila uvjerena da će to biti plusić, mogu misliti kako si se osjećala, ali samo hrabro dalje.
Meni je danas 21dc, za O nemam pojma, dr je rekao da je neće biti, iako sam ja tamo negdje 17dc osjetila probadanje jajnika i bilo je nesto malo prozirne rastezljive sluzi. Trakicama nisam mjerila jer ih više nisam imala. Naravno da smo pokrili, tako da jedan mali dio nade čući u nama ❤️. M bi trebala doći idući utorak pa ćemo vidjeti. Test bi radila samo ako će kasniti bar 2 dana. Ne želim bez veze trošiti novce kad je dr rekao da neće biti O.
Dr kod kojeg sam išla je privatni, dao je uputu za spermiogram, dr opće prakse je mužu dala uputnicu, naručen je ovaj petak u kb Merkur. Ja sam dobila termin kod svog socijalnog ginekologa 5.6., zvala sam prošli ponedjeljak i nisu još naručivali pa sam odlučila z ati prošli petak i kaže sestra evo bas mi je dr rekao da počnem polako naručivati a ja sva sretna. Tako da cure, zovite svakih par dana jer polako se vraća u normalu sve.
Zamolit ću dr da bi željela napraviti spolne hormone, hormone za štitnjaču. Nadam se da neće raditi probleme.
Mislim da se nesto dešava, jer imam dvije trudnoće iza sebe, prva ne uspješna koja je ostvarena iz 4.ciklusa, 2zrudnoća ostvarena iz 1.ciklisa i valjda jednog sexa (tek smo sada svjesni koji smo samo stetnici bili). Ovo nam je 7.ciklis pokušavanja, nije to tako strašno, ali evo dr je već za dva ciklusa rekao da nije bilo ili neće biti O. Bojim se da se nesto događa tako da mi krećemo s pretragama laganini.
Kaže mi mama ma to sćje samo kočnica, reko da kočnica da zaustavi O, naravno da to želimo, pričamo o trudnoći i bebi, ali nisam bas tako ful "luđački" u tome, imam curku 4g koja je sada stalno doma, mi radili od kuće, ja krenula normalno na posao i nemam 24h da sam stalno u mislima oko T, tako da mislim da mi ništa ne stopiramo, nadam se.
Oprostite na kilometarskom postu.
O Bože, sada gledam post i stvarno je kilometarski, Al to je zato jer se nisam javila bar tjedan dana
😋
@Malela, samo ti piši. Ne znam sta da ti kazem, nikad nisan puno ispitivala svoju majku, al ona je isto imala "blokadu" izmedu mene i sestre. Razlika među nama je 5 god i 8 miseci. Pilala sam je otkad san znala rec "seka" da zelim jednu. I nikako nisu mogli, sve bilo ok. I onda je dosla. I iza nje brat, nakon 3 god.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji