Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maki994
    19. Svibanj 2020. 12:15

Cure ja sam evo sokirana. prije 6 mjeseci bila kod ginekologinje na pregledu, i poslala me da radim nalaze. Iz labosa su nalaze poslali prvo njoj pa ih ona meni proslijedila postom. Ja se naravno u te nalaze nista ne kuzim, ona me poslije nazvala sjecam se da je rekla da je nesto malo poviseno, ali kontrola tek za 6 mjeseci. Ja nisam onda ni obracala paznju sta je to, ako je kontrola vec tako daleko. Danas evo slucajno uzemem taj nalaz, posto sam svasta citala i edukovala se, skuzim da je povisen prolaktin! Ne znam da li je to puno, ali je povisen. Nije mi jasno zasto mi nije rekla odmah da je to u pitanju, a upucena je da radimo na trudnoci. Zovem je odmah da zakazem termin, naravno opet radi korone ista prica, i zakazala mi termin tek za 23.6. 🙄 Molim cure, koje su imale povisen, da li to zaista puno utjece na plodnost, kako se lijeci, utjesite me 😭 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Fancy
    19. Svibanj 2020. 12:35

maki994

Cure ja sam evo sokirana. prije 6 mjeseci bila kod ginekologinje na pregledu, i poslala me da radim nalaze. Iz labosa su nalaze poslali prvo njoj pa ih ona meni proslijedila postom. Ja se naravno u te nalaze nista ne kuzim, ona me poslije nazvala sjecam se da je rekla da je nesto malo poviseno, ali kontrola tek za 6 mjeseci. Ja nisam onda ni obracala paznju sta je to, ako je kontrola vec tako daleko. Danas evo slucajno uzemem taj nalaz, posto sam svasta citala i edukovala se, skuzim da je povisen prolaktin! Ne znam da li je to puno, ali je povisen. Nije mi jasno zasto mi nije rekla odmah da je to u pitanju, a upucena je da radimo na trudnoci. Zovem je odmah da zakazem termin, naravno opet radi korone ista prica, i zakazala mi termin tek za 23.6. 🙄 Molim cure, koje su imale povisen, da li to zaista puno utjece na plodnost, kako se lijeci, utjesite me 😭

Utice ako je puno povisen, imala sam taj problem i anovulatorne cikluse, ovdje sam negdje pisala o tome. Mozes li napisati koje su vrijednosti kod twbe i koje su referwntne vrijednosti?
    Pratis li O trakicama? Ako uspijevas uhvatiti O, prolaktin ti ne pravi problem.

Not that fensi, ekšli..

Diana30
    19. Svibanj 2020. 12:47

https://ibb.co/8KrnWHk🙏🤞➕

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Fancy

Kod nas je npr u klinickom centru gornja granica ref vrijednosti oko 500, kod mene je bio 1200 cak i do 1500. Dakle, duplo do tri puta preko gornje ref vrijednosti. U drugoj lab je ref granica 30, kod mene je najcesce bio 70, dakle to su te vrijednosti koje vec blokiraju O. Al opet je sve vrlo lako rjesivo lijekovima.
    Kod mene su npr skidali prolaktin i pila sam lijekove 3 god ali samo zato jer je prolaktin bio uzrokovan mikroadenomom hipofize sto se utvrdi magnetnom rezonancom. Ako tebe nije slala na magnet, vrlo je vjerovatno da ti prolaktin nije puno povisen.

Not that fensi, ekšli..

Fancy

Didi28

Cestitam, kakva plusČina!

Not that fensi, ekšli..

Diana30
    19. Svibanj 2020. 12:49

Fancy

Didi28

Cestitam, kakva plusČina!

Hvala ali jos se ne usudim radovati🤭

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Fancy
    19. Svibanj 2020. 12:50

I jos nesto 😂 sve i da ima visoke vrijednosti, kako moja dr kaze kao kod dojilje (jer je to hormon dojenja i uzrokuje na stvaranje mlijeka) nije pravilo da blokira ovulaciju. Sve znamo za slucajeve zena koje uz dojenje ostanu trudne, racunajuci na to da ne mogu, za sta bi razlog bio upravo visok prolaktin. 

Not that fensi, ekšli..

maki994
    19. Svibanj 2020. 13:08

https://ibb.co/yWYsYxL Evo ga nalaz. Na njemackom je al skuzit cete vec. Znaci do 29.90 je normalno valjda, a kod mene je 29.92. Nije puno ocito ali zaista ne znam kako funkcionira i koliko utjece na sve. Ovulaciju sam npr prosli mjesec imala, ovaj kako mi se cini nemam. Mozda sam se bez razloga uspanicarila ali mi u glavi ono, ako je vec to uzrok, onda smo bezveze pokusavali a problem postoji a ne lijecim ga. Ostalo je sve uredno. Zato mi cudno da mi nije nista rekla i tako dugo cekam na kontrolu. 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Sara 🌸
    19. Svibanj 2020. 13:09

Didi28

Čestitke Didi. Pretpostavljam kako se osjećaš, milijun pitanja i strahova. Sad ne možeš utjecat ni na šta osim na svoj um. Budi staložena, opusti se koliko možeš i raduj se. 💜🌈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

maki994
    19. Svibanj 2020. 13:15

Didi28, divno 😍 cestitke ❤️❤️

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.