Cure, je li ima neka da su je cicke poslije ovulacije bolile u fullu, ne samo sa strane? Meni se prvi put desava da bole i sprijeda 🤔. Danas 9dpo desni jajnik bas bolucka i donji dio stomaka tupo boli povremeno.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Cure, je li ima neka da su je cicke poslije ovulacije bolile u fullu, ne samo sa strane? Meni se prvi put desava da bole i sprijeda 🤔. Danas 9dpo desni jajnik bas bolucka i donji dio stomaka tupo boli povremeno.
Meni da, bole me svugdje. Meni je to normalno pa ne uzimam kao neki simptom. Ako tebi to nije tvoja normala kao što kažeš prvi put - onda možda je znak
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Bok curke :) nova sam tu, budući da se osjećam sama u svom svijetu, bar da u ovom virtualnom podijelim svoje iskustvo. Ja imam 31, muz 34 i evo vec dvije godine pokušavamo dobiti bebu, ali ne ide nikako. Prvo sam mjerila ovulacije sa trakicama, pa kasnije sama, ali nikad nisam imala simptome trudnoce u ove dvije godine 😟 odradili smo i prve pretrage i sve je uredu i kod mene i kod njega…sad sam narucena ovaj mjesec na sljedeći pregled pa zapravo neznam koji je sljedeći korak kad su prvi nalazi uredu - prohodnost jajnika ili poticanje ovulacije ili nesto treće?
Mislim da je prohodnost jajovoda sljedeca..ako si vadila progesteron na 21dc i ako se s njim utvrdilo da je ovulacija bila onda se ide na hsg, tj prohodnost…
Prije te prohodnosti će ti napraviti briseve da budu sigurni da nema nikakve bakterije da ti ju slučajno ne bi raširili…
Nakon toga ako se odlučite za MPO ide inseminacija…
Hvala ti puno na odgovoru 😀
Ja '88 - sve ok
mm '86 - sve ok
Dobro jutro na moj 8dpo... sinoc pocele boljeti prijateljice, uzarene su... e sad sto je posrijedi, tesko je reci 🤗 Nazalost u predjelu trbuha ne osjetim nista 🤨 Tako da mi dodje da se vec predbiljezim za sliejdece odbrojavanje xD
Mene bole od prvog dana O pa do danas 8dpo. Uzarene, bole sa svih strana. Najradije bi stavila neki oblog na njih kako me bole. Inace ne bole od O nego samo pred M....ali nije siguran simptom
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Mene bole od prvog dana O pa do danas 8dpo. Uzarene, bole sa svih strana. Najradije bi stavila neki oblog na njih kako me bole. Inace ne bole od O nego samo pred M….ali nije siguran simptom
Ali zvuci dobro!
Cure, ostala sam na kraju trudna u drugom ciklusu od spontanog: https://ibb.co/LhmVbmK (11dpo).
Bila sam kod mpo gina bas u vrijeme ovulacije i on je savjetovao par odnosa u iducim danima. Mi smo ga poslusali i ja sam ostala trudna. Od spontanog pijem: selen, cink, folat i od ovulacije pola tablete bromergona. Euthyrox naravno ujutro i pila sam mjesec dana maticnu mlijec od graboteka s dolca. U iducem ciklusu sam trebala klomofene, vec sam ih i kupila. Od spontanog mi se produzio ciklus na 30 dana, a inace bio 24-26. Sad cemo vidjeti sta ce biti dalje. Sretno cure i vama i meni.
Jutro curke kad vec pricate o cickama, mene su jucer bas jako boljele, jucer ili prekjucer je bila ovulacija , inace me isto pred mengu bole al sad me bas bas bole od ovulacije, hormoni se nesto uzdrmali. Pusa svima 🥰
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Cure, ostala sam na kraju trudna u drugom ciklusu od spontanog:https://ibb.co/LhmVbmK (11dpo).
Bila sam kod mpo gina bas u vrijeme ovulacije i on je savjetovao par odnosa u iducim danima. Mi smo ga poslusali i ja sam ostala trudna. Od spontanog pijem: selen, cink, folat i od ovulacije pola tablete bromergona. Euthyrox naravno ujutro i pila sam mjesec dana maticnu mlijec od graboteka s dolca. U iducem ciklusu sam trebala klomofene, vec sam ih i kupila. Od spontanog mi se produzio ciklus na 30 dana, a inace bio 24-26. Sad cemo vidjeti sta ce biti dalje. Sretno cure i vama i meni.
Cestitke Lalla, dodji nam na zimske bebice. Urednu i školsku trudnoću ti zelim
:)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Cure, ostala sam na kraju trudna u drugom ciklusu od spontanog:https://ibb.co/LhmVbmK (11dpo).
Lalla odlicno ,cestitam,drago mi je zbog tebe ❣. Drago mi je da si izbjegla MPO, mene to ceka u 6 mj, ali gle tko zna mozda bas ostanem trudna ovaj ciklus, mislit cu pozitivno 🥰
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji