Hvala drage moje cure. Ja sam idalje u soku i stalno curim u test.
Da nama je ovo bio 10.ti ciklus pokusavanja. Boze pomozi sad.
Sta dalje da li netko zna,vadit betu ili nema potrebe ?
Koliko ti kasni?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Hej curke,pratim vas vec mjesecima, pocela sam koristiti lh trakice, treba mi vasa pomoc, zadnje 3 trakice su od danas https://ibb.co/6nDxsqn
Mislim da pik tek sljedi. Testiraj jos kasnije jednu i sutra isto pa ces vidit kakve ce biti.
Jeee, vidi se iz aviona 🧡🧡 Cure baš prašite tur negativnim testovima od kad je ova izolacija! bravooo bravooo bravooo
Nastavimo tako!
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Kasni mi 5 dana. Odnosno danas je 6ti dan. Radila sam test u petak s jutarnjim urinom i bio je bijel ko snijeg. Sutra cu onda ponoviti s jos jednim testom. Nema mi muza kuci. Danas nasao s ekipom izaci.
Sto se tice simptoma da ponovim opet. Prije mozda 10ak dana su poceli. Ujutro i navecer mi bude blaga mukica. Ne povraca mi se nego samo stoji nesto u grlu. Imam kontantno neke grceve. Idalje kao da cu dobit. Malo sam imam svijetlo smedji iscjedak od petka. Ali skroz pomalo. To ne bi toliko ni skontala da ne nosim ulozak. Jer sam stalno mislila da cu procurit. Sise me nisu bolile nikako i nemam puhica kao inace sto imam pred Menst. Danas sam bas cesto piskila. I pikica me boli na momente.
06/20 blighted ovum 8tt.
https://ibb.co/CK0BGFX
Ne znam da li se tu bolje vidi. Ja sam u sokuu. Jedva cekam M da dode kuci.
Ajmeeeeee ovo je pozitivnoooo :))))) cestitaaaaaam
🎉🎉🎉🍀🍀🍀
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
I zaboravila sam reci da sam danas 3dpo i nadam se najboljem ❤ hvala Bogu ovulaciju imam,nije mi se zbrkalo nakon kiretaze. Imala sam je i taj ciklus kad je i bila kiretaza,samo puno kasnije i nismo pokusali tad.
Simptome ne pratim jer je pre rano! I cure koje mislite da imate simptome na 1,2,3,4… dpo nemate ih, jer to je PRERANO. Nemojte si to raditi jer onda vam je jos gore, a vasa psiha cini cuda! Sto vise mislite o simptomima vise cete ih i imat.
Sve je to okej ali ja sam 4dpo i npr zatezanje u jajnicima i obilni kremasti bijeli iscjedak ne mogu umisliti.:)
😱😱😱
To ti moze biti impantacija 🤞🤞🤞🤞🤞
To ti se jos ne može vidjet na testu no ako bi vadila betu sigurno bi ti se tamo vidjelo :)
Daj Bože da je 🤭 ali ne nadam se previše nego kako bude bude 😊
Napravit ću test tamo 2 dana prije M, pa ćemo vidjeti hihi.
Brojiš li ti sitno?
Ma ja sam tek u lovu na pik ;) trebao bi biti za cca dva dana
Tommyfame kakva je situacija kod tebe? Prebacila si se na fejs pa te nema ovdje? Jel bilo kakvih sjena ovih ciklusa?pretraga?
Heeeeej draga :)
Ma bila je jednom sjenica na kinezu i to je bilo to..idemo dalje :)
Da na fejsu sam više..brza mi je komunikacija tamo :)
Kako si ti?
Ja sam dobro...i dalje se borimo 💪🏻💪🏻
Prosli ciklus bila sjena na kinezu 3 dana i onda dobila...
U čet idem kod Jandrića za dalje...ponoviti briseve i viditi jesam li se riješila beštije...
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Kasni mi 5 dana. Odnosno danas je 6ti dan. Radila sam test u petak s jutarnjim urinom i bio je bijel ko snijeg. Sutra cu onda ponoviti s jos jednim testom. Nema mi muza kuci. Danas nasao s ekipom izaci.
Sto se tice simptoma da ponovim opet. Prije mozda 10ak dana su poceli. Ujutro i navecer mi bude blaga mukica. Ne povraca mi se nego samo stoji nesto u grlu. Imam kontantno neke grceve. Idalje kao da cu dobit. Malo sam imam svijetlo smedji iscjedak od petka. Ali skroz pomalo. To ne bi toliko ni skontala da ne nosim ulozak. Jer sam stalno mislila da cu procurit. Sise me nisu bolile nikako i nemam puhica kao inace sto imam pred Menst. Danas sam bas cesto piskila. I pikica me boli na momente.
Bravooo to nije sjena nego plus ogroman ko kuca!!!!! Cestitam 🥰
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Hej curke,pratim vas vec mjesecima, pocela sam koristiti lh trakice, treba mi vasa pomoc, zadnje 3 trakice su od danas https://ibb.co/6nDxsqn
Što te zanima? Po meni pik bi mogao biti sutra, a ovulacija preksutra… Koji si dan ciklusa?
14 dan mi je...zanima me kad da krenemo, da li svaki dan ili da danas pa u utorak?
Cure moram ovo napisati. Koliko mi je ova grupa pomogla sa svojim savjetima, da se lakse osjecam, da nesto novo naucim, da uvidim da svako na kraju svoju srecu doceka. Posebno hvala Martini koja me je u petak nakon neg.testa smirila i dala novu nadu.
Ja sam u soku. Vjerovatno ce tako biti naredni tjedana. Nadam se da me ne gonite jos iz grupe. Kroz glavu mi lete 100 misli. Sad samo polako i da sve bude ok.
06/20 blighted ovum 8tt.
Cure moram ovo napisati. Koliko mi je ova grupa pomogla sa svojim savjetima, da se lakse osjecam, da nesto novo naucim, da uvidim da svako na kraju svoju srecu doceka. Posebno hvala Martini koja me je u petak nakon neg.testa smirila i dala novu nadu.
Ja sam u soku. Vjerovatno ce tako biti naredni tjedana. Nadam se da me ne gonite jos iz grupe. Kroz glavu mi lete 100 misli. Sad samo polako i da sve bude ok.
Tako je, samo polako! Jedan si korak bliže prema ostvarenju svog sna-da držiš svoju bebicu. Ono što ti ja mogu reć da sljedeći tjedni i mjeseci neće bit lagani TVOM MUŽU 😂 Zezan se,iako ima malo istine. Skakat ćeš na svaki grčić, na svaki iscjedak (ja sam stalno išla na wc mislec da san prokrvarila, toliko je iscjetka bilo, nemoj da te strasi). To što ovaj naredni period nosi je van tvoje kontrole. Osluškuj svoje tijelo al nemoj strepit na sve. Kad si umorna lezi, kad nisi, radi sta si i dosad najnormalnije.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji