Hej Lela! I ja se pitala sto je s vama pa dosla malo skocnuti. Lakse mi je pratiti na facebooku u grupu gdje smo mi s potpomognute jer nisam imala bas vremena, ali danas se bas zazelila foruma malo da vidim i sto je s vama ostalima! Vidim tebi mozemo cestitati 💗💗 Prekrasnooooo! Nadam se da cu i ja uskoro, pozitivna sam i cekam da otvore bolnice pa da mozemo u postupak! Gdje su stare cure, ima li jos kakvoh novosti?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Cure, primjetila sam jucer ali nisam previse obratila paznju, a evo i danas, vodenasti iscjedak... znaci doslovno vodenast, bez boje bez mirisa i rijedak. Ne pamtim do sad da sam ga imala, sta hoce on sad 😂😂😂
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Hej Lela! I ja se pitala sto je s vama pa dosla malo skocnuti. Lakse mi je pratiti na facebooku u grupu gdje smo mi s potpomognute jer nisam imala bas vremena, ali danas se bas zazelila foruma malo da vidim i sto je s vama ostalima! Vidim tebi mozemo cestitati 💗💗 Prekrasnooooo! Nadam se da cu i ja uskoro, pozitivna sam i cekam da otvore bolnice pa da mozemo u postupak! Gdje su stare cure, ima li jos kakvoh novosti?
Slee, Redrobin je opet trudna mislim da je 8tt. Ostale curke su na fb chatu tamo tipkamo. Dada od jucer friska sutra zovem dr. Sjetila se tvoje vm i stalno mi u glavi nedao Bog da je meni jos tebi beta normalna bila ako se ne varam. ma ti ces odmah ostat vidjet ces kad vrate postupke
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Hej Lela danas sam tako zadihana i umorna koda me vlak pregazio. Odmah sam se tebe sjetilamoglo bi se kuhat nesto jojjj
E to ti je meni hodam i zadisem se iste rute koje bi prije hodala bez problema. To mi je pocelo golicat maštu i iduce jutro plus
Jedva cekam tvoj :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Lilo cestitam od srca, bas je lijepo vidjet plusice u nasem popisu. Nadam se da ce ih bit jos narednih dana.
Sto se tice MPO ja sam za to, jer bi trebala krenuti s tim uskoro. E sad mozemo otvoriti novu ili pisati na potpomognutu vol.3 kak zelite.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Lilly27, Slee onda cu ipak probati pisati na postojeću temu, ipak su i sve cure tamo prosle sve te faze pa nam mozda mogu dati koji koristan savjet.
Cure, sad otvaram aplikaciju po kojoj si pratim cikluse (koristim flo) i vidim u zadnja 3 mjeseca ciklus tocno 28 dana, a prije toga 34,31,28,36,26, 27,29 itd. Pila sam u to vrijeme caj, zove se ženski čaj kupila u konzumu. Ovaj mjesec sam ga mozda jednom-dvaput pila i bas me zanima kada ce doci, mozda je bas to pomoglo da se stabilizira ciklus, jer nista drugo nisam mjenjala
Lela, ne misli na gluposti! Ja kad sad vrtim film, beta mi je svakako bila nekako premala. Na 13dpo 60, a na 15dpo 150. A i prerano sam radila betu, da sam je vadila jos na 17dpo, sigurno bi pokazalo neke nepravilnosti. Ajmeeee, jedva cekam da ti se pridruzim pa da onaj dogovor o setnji s kolicima ostvarimo.
Drago mi je da je Redrobin opet trudna, njoj je kad i meni bilo svo ono sranje. A justagirl? Breskva? Martina, Mrvica? Ana? Zaboravila sam pol tih nadimaka. Da, na fejsu je lakse o svemu pricati.
Coco ne brini, meni je na pocetku sve bilo novo i imala sam osjecaj da cure iz pitpomognute pricaju neke nebuloze, ali zapravo su sve cure stvarmo drage i super! Ako hoces mozes nam se i na faceu pridruziti - missmama mpo cure :)
Ja isto tek krecem u sve, iskoristil sam ovo vrijeme za ucenje termina, a i cure pomognu sve sto treba :)
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🍬5.2025. (⏳)
Lela, ne misli na gluposti! Ja kad sad vrtim film, beta mi je svakako bila nekako premala. Na 13dpo 60, a na 15dpo 150. A i prerano sam radila betu, da sam je vadila jos na 17dpo, sigurno bi pokazalo neke nepravilnosti. Ajmeeee, jedva cekam da ti se pridruzim pa da onaj dogovor o setnji s kolicima ostvarimo.
Drago mi je da je Redrobin opet trudna, njoj je kad i meni bilo svo ono sranje. A justagirl? Breskva? Martina, Mrvica? Ana? Zaboravila sam pol tih nadimaka. Da, na fejsu je lakse o svemu pricati.
Coco ne brini, meni je na pocetku sve bilo novo i imala sam osjecaj da cure iz pitpomognute pricaju neke nebuloze, ali zapravo su sve cure stvarmo drage i super! Ako hoces mozes nam se i na faceu pridruziti - missmama mpo cure :)
Ja isto tek krecem u sve, iskoristil sam ovo vrijeme za ucenje termina, a i cure pomognu sve sto treba :)
Tu sam ja. 😉 I u grupi potpomognute na FB sam. Neke su curke trudne pa su na drugoj temi. A neke su odlucile malo odmoriti. Mi smo u postupku drige IUI. Prva nije uspilo. Probat cemo 3 IUI i ak ne upali idemo na ICSI. M pijete Profertil za spermice. Ja sam dobila za stitnjacu tablete i tako. Guramo 👍
Martina aaaaa, nisam te skuzila u fejs grupi ili jesam pa nisam isla za tim da si to ti 😂
Bitno je da se gura!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🍬5.2025. (⏳)
Justagirl nam je na fb ona je trudna :) a ostala ekipa nadamo se da ce sto prije. Sigurna sam da cemo ostavrit nas dogovor!
Ja nisam vadila betu. Sutra zove škuncu da se narucim pa cu vidjeti sta kaze treba li vadiri i kad ce me narucit uopce
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji