Ja cu sutra napravit test. Ne mogu cekat do uto. Koji mi predlazete uzet
Ja sam ti radila jucer first sign duo clear sign plasticni i clearblue sa tjednima svi su odmah pokazali... Jos ovaj sa tj pokazao 2-3 a ne očekivanih 1-2 tj.. Ako si t svaki ce pokazat ocito haha
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja sam ti radila jucer first sign duo clear sign plasticni i clearblue sa tjednima svi su odmah pokazali… Jos ovaj sa tj pokazao 2-3 a ne očekivanih 1-2 tj.. Ako si t svaki ce pokazat ocito haha
Jesi kupovala u ljekarnoj ili dm?
06/20 blighted ovum 8tt.
Ja sam ti radila jucer first sign duo clear sign plasticni i clearblue sa tjednima svi su odmah pokazali… Jos ovaj sa tj pokazao 2-3 a ne očekivanih 1-2 tj.. Ako si t svaki ce pokazat ocito haha
Jesi kupovala u ljekarnoj ili dm?
Bipa i ljekarna :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Lela sad sam skinula neku aplikaciju za pracenje trudnoce i na toj kaze da mi je termin kad i tebi 2.1. 2021 haha
Haahahahhaaa pa to je to zeno!! :-D jel zoves sutra doktoricu jel mislis vadi betu ili?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Lela sad sam skinula neku aplikaciju za pracenje trudnoce i na toj kaze da mi je termin kad i tebi 2.1. 2021 haha
Haahahahhaaa pa to je to zeno!! :-D jel zoves sutra doktoricu jel mislis vadi betu ili?
Necu je jos sutra zvati budem u utorak ili srijedu mislim sutra kupit u ljekarni jos koji test ili digitalni kupit negdje pa da si jos potvrdim 100 posto i onda cu je nazvat da me naruci 😄 a za betu ne znam pitat cu nju da vidom sta ona misli jel treba vadit ili ne
Jel ces ti betu radit
Isto cu pitat da vidim jel misli da Vadim ili ne. Nemam pojma.. Jedva cekam sutra zvati :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Ja nakon 2 trud oce tj.tada pozitivnih testova nisam nikad vadila betu. Pa testovi su pozitivni obaviti uzv i gledati trbuscic kako raste 😍
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Ja nakon 2 trud oce tj.tada pozitivnih testova nisam nikad vadila betu. Pa testovi su pozitivni obaviti uzv i gledati trbuscic kako raste 😍
Hvala ti:)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Danas mi bas cudno trbuh napuhan. Desni jajnik unutra kao da pucketa...mozda se kuha nesto...a mozda nista..nemam neki pozit.osjecaj ipak...jel netko imao tako osjecaj. Pojela i u ustima cudno. Ma mozda psiha radi...
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Koliko plusica, cestitam Lilo i Lela, bas ste pravi duo 💕
Curama koje rade testice ovih dana zelim da nastave niz. Ja sutra trebam dobit, ne ocekujem nista pa ako me iznenadi super. Navijam za vas!
Da se nadovezem na raspravu o MPO, znam da su cure pocele pricati o tome ali nije za ovu temu, mozda da se napravi tema za nas koji razmisljamo/pripremamo se na MPO ali jos nismo u tome, sto mislite?
Sortiraj odgovore
Najstariji