Maki znači užas. Zadnji put sam se budila svako sat vremena i na kraju u 5 napravila test.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Vjerujem ti, drzim fige da ugledas plusic i da nas sve obradujes ❤️ I za sve koji sutra rade test 🤞❤️
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Ja sam već par dana sva uzbuđena i usplahirena. Hodam po stanu i cijelo vrijeme opipavam cice 🤣🤣🤣.
Ovaj mjesec se bas bas nadamo, i mužić i ja, zbog svih kontrola, klomifena i duphastona koji sada pijem. Bas bas želimo plusić, kao i sve vi ovdje naravno, nadam se da će nam se uskoro ostvariti naši snovi i želje. ❤️❤️❤️
Jutro cure, prijavljujem minus
Idemo u novi mjesec i novi ciklus 😁😁
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kaća žao mi je. Kada trebas ne dobiti M? Možda to je O bila koji dan kasnije, ima još nade dok ne dođe M.
Hvala ti. Ma ne vjerujem, sutra bi trebala dobit, pokazalo bi bar neku sjenu.
Morat ću se zapisati kod ginekologa sad kad su počele popuštati mjere. Ulazimo sad u 16. ciklus bez ostvarene trudnoće
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Svakako ti preporučam da se javiš svom ginekologu. Ja sam se javila u 6.ciklusu pokušavanja. Njegov je stav da se to nekada gledalo minimalno 1g pokušavanja da je okej, ali on kao ne vidi razlog zasto čekati toliko. Došla sam kod njega u biti u 5.ciklusu za koji je vidio da neće biti O. Mislim si pa mi se možemo sexati do besvijesti, Al ako nema O neće ni T biti.
Evo sad sam je zvala. Do daljnjega samo sa trudnicama rade. Ja sam bila u 10. mj rekla mi je da dođem u 3. mj tad bi kao bilo godinu dana kako pokušavamo pa ćemo krenit sa pretragama. Al zadesila me korona 🤣
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kaćo baš mi je žao...ali nije gotovo dok vještica ne stigne...
Što se tiče pretraga...i moj savjet je da ideš na humanu reprodukciju i napraviš sve pretrage...
A posebno briseve...meni su svi nalazi savršeni...i kad smo trebali raditi prohodnost jajovoda, prije toga sam napravila briseve i otkrili smo ureaplasmu...bakteriju koja uzrokuje neplodnost i spontane...
Tjedan dana pili antibiotike i mm i ja...a tko zna koliko ju dugo imam, a da ni ne znam...znaci nikakav simptom nisam imala...i masa ljudi to ima...
Tako da to prvo trazi ginekologinju da ti napravi briseve...za to ne moras ni ici kod specijalista...
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Evo baš sad istražujemo šta sve od pretraga rade. Čim prođe ovo glupo vrime izolacija, idem udarnički odradit sve pretrage koje mogu. Još moram i muža nagovoriti na to, jer on samo smišlja skuže u vidu stresa. Mislim da se više boji da nešto loše nađemo na pretragama nego da tapkamo u mraku ovako još godinu dana.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sortiraj odgovore
Najstariji