Dobro jutro cure!! Ja sam u laganom šoku, sreća i strah pomiješani, ali Ipak sreća prevladava 😊😊😊
https://ibb.co/QHzmYz9
Predivno 😍 čestitam ti od srca i da sve bude kako treba...uživaj u trudnoći 😊😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Novaaa divne vijesti za dobro jutro. Cestitam od srca. 😍😍
06/20 blighted ovum 8tt.
Meni je danas 12 DC.i obicno tada bude O. Danas ni grceva ni sluzi a trakica nema. Jos fali da ovaj mj nece ni bit aa. Mi akcijamo pa daj Boze.
06/20 blighted ovum 8tt.
Cvjetic123nisam znala da si vec blizu M,ja mislila da tek iscekijes ovulaciju 🤣 po ovoj LH trakici postoji mogucnost T ako je ovakva tamna,postoji mogucnost duple ovulacije, a postoji i mogucnost neke ciste sto se svi ovdje nadamo da nije nego da je to trudnoca! Napravi test pa javi i drzim fige da je to toooo
Hihi, ne želim biti previše direktna ali sinoć smo mi to odradili ako je bila opet ovulacija. A test me strah raditi još. Sa čekat ću bar još 2 dana. 😘
+ 26.12.2020🖤
Cvjetic123nisam znala da si vec blizu M,ja mislila da tek iscekijes ovulaciju 🤣 po ovoj LH trakici postoji mogucnost T ako je ovakva tamna,postoji mogucnost duple ovulacije, a postoji i mogucnost neke ciste sto se svi ovdje nadamo da nije nego da je to trudnoca! Napravi test pa javi i drzim fige da je to toooo
Hihi, ne želim biti previše direktna ali sinoć smo mi to odradili ako je bila opet ovulacija. A test me strah raditi još. Sa čekat ću bar još 2 dana. 😘
Nisi previse direktna hahha,sto se vise volite,bolje je za svijet i za vas 😊😊 ja sumnjam nekako na T,ali ako ti se ceka cekaj,ja sam isto curama u grupi rekla,nista od testa prije petka jer prekosutra trebam dobiti makar mislim da stize zbog grceva i bolova u ledima😂
Čestitam Nova.
Mene i dalje boli kao da cu svaki cas dobit M. Počela danas radit nakon više od mjesec dana, jedina na poslu nosim masku, al mislim si možda je netko u trbuhu pa nas oboje čuvam 😀😀
Hvala hvala, još mi je sve nestvarno ❤️❤️❤️
Sada nam je trebalo 6 mjeseci da se primi, O sam jako osjetila između 10dc i 14dc (znam da sam 10dc imala jaki grč i bilo mi je čudno jer meni O uvijek bude15dc), pa onda opet oko 13-14dc… nemam trakice pa nisam pratila točno, ali smo 5 dana za redom imali odnose u tom periodu. Svaki put bi držala u sebi oko pola sata.
Negdje prije 2-3 dana sam imala bas neke grčeve i zatezanja dole, koji bi kratko trajali, mislim da je bila implantacija.
Pila sam čaj od marulje, završila sa folatom i nocurkom (imala par komada za potrošiti), muž pije već 2 mjeseca cink.
Imam 41 god, mm 44 🤗
Da pitam dok mi je na umu! Ti si u HR ili? I ako jedi di ima za uzet taj digitalac sa tjednima? Ja sam rekla da zelim taj imati kad budem T da ga imam za uspomenu🙈 Jos jednom cestitke 😘🥳🥳🥳🥳
Hvala hvala, još mi je sve nestvarno ❤️❤️❤️
Sada nam je trebalo 6 mjeseci da se primi, O sam jako osjetila između 10dc i 14dc (znam da sam 10dc imala jaki grč i bilo mi je čudno jer meni O uvijek bude15dc), pa onda opet oko 13-14dc… nemam trakice pa nisam pratila točno, ali smo 5 dana za redom imali odnose u tom periodu. Svaki put bi držala u sebi oko pola sata.
Negdje prije 2-3 dana sam imala bas neke grčeve i zatezanja dole, koji bi kratko trajali, mislim da je bila implantacija.
Pila sam čaj od marulje, završila sa folatom i nocurkom (imala par komada za potrošiti), muž pije već 2 mjeseca cink.
Imam 41 god, mm 44 🤗
Da pitam dok mi je na umu! Ti si u HR ili? I ako jedi di ima za uzet taj digitalac sa tjednima? Ja sam rekla da zelim taj imati kad budem T da ga imam za uspomenu🙈 Jos jednom cestitke 😘🥳🥳🥳🥳
Imaš ih u dm-u... Ja sam ih uvijek tamo uzimala a i ljekarne ih imaju
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Cestitam Nova 🤗. Zelim ti urednu trudnocu. Drago mi je zbog tebe 😍.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Sortiraj odgovore
Najstariji