Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    14. Travanj 2020. 08:34

Nova19

Dobro jutro cure!! Ja sam u laganom šoku, sreća i strah pomiješani, ali Ipak sreća prevladava 😊😊😊
    https://ibb.co/QHzmYz9

Predivno 😍 čestitam ti od srca i da sve bude kako treba...uživaj u trudnoći 😊😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

14. Travanj 2020. 08:52

Nova19 vau 🥰
    Imate vec djece?
    Drzim fige da sve bude super🥰🥰🥰👍👍👍

• Mara Kokosica
    14. Travanj 2020. 09:13

Novaaa divne vijesti za dobro jutro. Cestitam od srca. 😍😍

06/20 blighted ovum 8tt.

• Mara Kokosica
    14. Travanj 2020. 09:16

Meni je danas 12 DC.i obicno tada bude O. Danas ni grceva ni sluzi a trakica nema. Jos fali da ovaj mj nece ni bit aa. Mi akcijamo pa daj Boze.

06/20 blighted ovum 8tt.

• Mala2323
    14. Travanj 2020. 09:25

crnerupe

Cvjetic123nisam znala da si vec blizu M,ja mislila da tek iscekijes ovulaciju 🤣 po ovoj LH trakici postoji mogucnost T ako je ovakva tamna,postoji mogucnost duple ovulacije, a postoji i mogucnost neke ciste sto se svi ovdje nadamo da nije nego da je to trudnoca! Napravi test pa javi i drzim fige da je to toooo

Hihi, ne želim biti previše direktna ali sinoć smo mi to odradili ako je bila opet ovulacija.  A test me strah raditi još. Sa čekat ću bar još 2 dana. 😘

+ 26.12.2020🖤

14. Travanj 2020. 09:41

Cvjetic123

crnerupe

Cvjetic123nisam znala da si vec blizu M,ja mislila da tek iscekijes ovulaciju 🤣 po ovoj LH trakici postoji mogucnost T ako je ovakva tamna,postoji mogucnost duple ovulacije, a postoji i mogucnost neke ciste sto se svi ovdje nadamo da nije nego da je to trudnoca! Napravi test pa javi i drzim fige da je to toooo

Hihi, ne želim biti previše direktna ali sinoć smo mi to odradili ako je bila opet ovulacija. A test me strah raditi još. Sa čekat ću bar još 2 dana. 😘

Nisi previse direktna hahha,sto se vise volite,bolje je za svijet i za vas 😊😊 ja sumnjam nekako na T,ali ako ti se ceka cekaj,ja sam isto curama u grupi rekla,nista od testa prije petka jer prekosutra trebam dobiti makar mislim da stize zbog grceva i bolova u ledima😂

KDS
    14. Travanj 2020. 09:52

Čestitam Nova.
    Mene i dalje boli kao da cu svaki cas dobit M. Počela danas radit nakon više od mjesec dana, jedina na poslu nosim masku, al mislim si možda je netko u trbuhu pa nas oboje čuvam 😀😀

14. Travanj 2020. 09:52

Nova19

Hvala hvala, još mi je sve nestvarno ❤️❤️❤️
    Sada nam je trebalo 6 mjeseci da se primi, O sam jako osjetila između 10dc i 14dc (znam da sam 10dc imala jaki grč i bilo mi je čudno jer meni O uvijek bude15dc), pa onda opet oko 13-14dc… nemam trakice pa nisam pratila točno, ali smo 5 dana za redom imali odnose u tom periodu. Svaki put bi držala u sebi oko pola sata.
    Negdje prije 2-3 dana sam imala bas neke grčeve i zatezanja dole, koji bi kratko trajali, mislim da je bila implantacija.
    Pila sam čaj od marulje, završila sa folatom i nocurkom (imala par komada za potrošiti), muž pije već 2 mjeseca cink.
    Imam 41 god, mm 44 🤗

Da pitam dok mi je na umu! Ti si u HR ili? I ako jedi di ima za uzet taj digitalac sa tjednima? Ja sam rekla da zelim taj imati kad budem T da ga imam za uspomenu🙈 Jos jednom cestitke 😘🥳🥳🥳🥳

Tonia♥️
    14. Travanj 2020. 10:01

crnerupe

Nova19

Hvala hvala, još mi je sve nestvarno ❤️❤️❤️
    Sada nam je trebalo 6 mjeseci da se primi, O sam jako osjetila između 10dc i 14dc (znam da sam 10dc imala jaki grč i bilo mi je čudno jer meni O uvijek bude15dc), pa onda opet oko 13-14dc… nemam trakice pa nisam pratila točno, ali smo 5 dana za redom imali odnose u tom periodu. Svaki put bi držala u sebi oko pola sata.
    Negdje prije 2-3 dana sam imala bas neke grčeve i zatezanja dole, koji bi kratko trajali, mislim da je bila implantacija.
    Pila sam čaj od marulje, završila sa folatom i nocurkom (imala par komada za potrošiti), muž pije već 2 mjeseca cink.
    Imam 41 god, mm 44 🤗

Da pitam dok mi je na umu! Ti si u HR ili? I ako jedi di ima za uzet taj digitalac sa tjednima? Ja sam rekla da zelim taj imati kad budem T da ga imam za uspomenu🙈 Jos jednom cestitke 😘🥳🥳🥳🥳

Imaš ih u dm-u... Ja sam ih uvijek tamo uzimala a i ljekarne ih imaju

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• Miakamo
    14. Travanj 2020. 10:07

Cestitam Nova 🤗. Zelim ti urednu trudnocu. Drago mi je zbog tebe 😍. 

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.