Meni je 22dc, kad bi mogla krenit s Lhtrakicama da vidim jel tamne? Dosadno mi je, piški mi se na nešto 😂
05.12.2022 💗
Zavisi koji dan trebas dobiti. Ja se nisam jos pocela testirati pa ti neznam dobro reci.
06/20 blighted ovum 8tt.
Perla iskrene čestitke 👏👏 samo mirovanje i odmaranje, sve će biti u najboljem redu... uživaj u blagostanju 🥰
Meni je 22dc, kad bi mogla krenit s Lhtrakicama da vidim jel tamne? Dosadno mi je, piški mi se na nešto 😂
Koji ti je dpo? 😂
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Kod mene u pon. test negativan, počeli grčevi u trbuhu tako da mislim da vještica dolazi 🙄
Zao mi je 😢 al samo neka dodje vjestica i cim prije ode da mozes opet u akciju 😘
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Meni danas 4dpo. Jajnik desni bolucka lagano i iskocila mi je bubuljica potkozna danas oko nadusnica a prije dva dana na bradi jedna sto mi se inace ne desava. Nemam nikakvih dr. simptoma ali jos je rano.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Miakamo znaš kako kažu, ako trudnica ima prištić da joj djevojčica uzima ljepotu 😊, držim ti palčeve da je tako😍
Mene je prosli mjesec zigao jajnik na 5 dpO. I izbile mi puhice uzasno. Inace mi izbije jedna do dvije par dana prije M. Vjerovatno sam pretjerala sa slatkisima.
Miakamo tebi zelim da se to ne desi ovaj mj. Nego da bude pravi simptom T. ☺️
06/20 blighted ovum 8tt.
Koji ti je dpo? 😂
Ne znam, nisam je uhvatila s trakicama 😵 prošli mjesec je bila 15dc
05.12.2022 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji