Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Travanj 2020. 07:32

HopeforU kad si imala Ovilaciju ovisi?kad trebas dobit?probadanja pocnu nakon impl al mogu bit i menstrualni grcevi.

Mallla
    06. Travanj 2020. 07:36

HooeforU potpisujem ovaj dio nek nam izolacija svima donese bebe ❤️
    Dobro došla! Svevšto opisuješ može bit i ne mora bit znak T. Kada trebaš ne dobit M? 

url=https://lilypie.com]

HopeforU
    06. Travanj 2020. 08:24

Hvala na dobrodoslici :) 
    Do januara mi je M bila tacno na 28 dan ,svaki mjesec,od januara se pomjerilo na 32 😐😐 Tako da bih trebala dobiti 10 ili 11 aprila ..

A On zna kad je najbolje vrijeme 🙏🙏

• Malela
    06. Travanj 2020. 09:28

Jutro cure, ninuska iskrene čestitke na plusiću 😊, neka sve bude savršeno i za božićne blagdane da imas svoju malu bebuljicu ❤️.
    Ja sam završila s klo ifenuma jučer nakon 5 dana. Danas mi je 8dc, dr zovem za kontrolu 10.dc da se dogovorimo kad da dođem. Mi se druškamo i nadamo se najboljem 😍. 
    Pidače ste godištu djece, nasa principesa je 2016.g.

• Malela
    06. Travanj 2020. 09:30

Krivo, danas mi je već 9dc, taman oko Uskrsa bude najplodnije 😊

06. Travanj 2020. 10:13

Klomifenkama zelim da imaju dobre folikule za oplodnju 🤭. Novim curama zelim dobrodoslicu na nasu temu i da sto prije odu na drugu 😉. Meni dosle moje trakice. A sta su slatke 🤗. Iako sam rekla da ih necu vise koristiti nisam mogla odoliti. 

ivkica
    06. Travanj 2020. 10:45

Anitram1982

Klomifenkama zelim da imaju dobre folikule za oplodnju 🤭. Novim curama zelim dobrodoslicu na nasu temu i da sto prije odu na drugu 😉. Meni dosle moje trakice. A sta su slatke 🤗. Iako sam rekla da ih necu vise koristiti nisam mogla odoliti.

gdje ste to naručili?

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

• ZuleZ
    06. Travanj 2020. 10:58

Ima li tko iskustva naručivanja LH trakica s Njuškala? Na slikama mi se to čini sve isto kao i one naručene s AliExpressa i sl. Ja inače koristim Clearblue digitalni test s trakicama, najjednostavniji je za korištenje i stvarno je super, ali svaki mjesec 180kn pa gledam možda neku jeftiniju opciju. Sve preporuke su dobrodošle! Thanks! 🙂

👩🏻27 god.
    👨🏼31 god.,
    Termin 16.06.2021. 🤰🏻👨‍👩‍👧💕

06. Travanj 2020. 11:04

ivkica

Anitram1982

gdje ste to naručili?

Na Amazonu. 

06. Travanj 2020. 11:06

Mimi08

Ima li tko iskustva naručivanja LH trakica s Njuškala? Na slikama mi se to čini sve isto kao i one naručene s AliExpressa i sl. Ja inače koristim Clearblue digitalni test s trakicama, najjednostavniji je za korištenje i stvarno je super, ali svaki mjesec 180kn pa gledam možda neku jeftiniju opciju. Sve preporuke su dobrodošle! Thanks! 🙂

Jest skup taj Clearblue. Jesi gledala online mozda negdje da nisu jeftiniji? Mislim da su cure narucivale sa Njuskala i ok su te trakice. To ti je zapravo sve isto kao sa AliExpressa.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.